אני לא מאמין

וזה מה שאתה מרגיש

ואם אני אבוא ואגיד לך שאני שונאת את ישראל ומרגישה בבית רק באוסטרליה? זא תההרגשה שלי, וכמו שאני לא יכולה להתווכח איתך על איפה לך טוב אתה לא יכול להתווכח איתי איפה לי טוב.

ציקהלה

New member
תגיד מה שאתה חושב

אבל לא בצורה דוחה כזאת... וביוסטון אני מרגיש בבית מאוד למעשה... ההודעה שלך גבלה בחוצפה. וזה ממש לא יפה. אם יש לך דעה תביע אותה יפה... אולי אז למישהו יהיה איכפת מה אתה חושב..

מי בורח?

קודם כל חמוד,אני לא ברחתי. ההורים שלי החליטו שהם רוצים שנעבור,אז נאלצתי לעבור. לא הייתי מאושרת מזה בכלל. אבל כן,עכשיו טוב לי,מאוד. הסתדרתי מעולה. והאמת? אני לא רוצה לעזוב. פה הרבה יותר טוב לי.. ואני לא מבינה את הקטע של לבוא לפורום, ולהגיד שליהודים אין ארץ אחרת? זו זכותנו לבחור לגור איפה שבא לנו,אני לא רוצה לגור במדינה שכל הזמן שורר בה מלחמה,והיא לא בדיוק שייכת לנו אם לדבר בכנות.

מחלולית

New member
אממ

כל אחד יאהב מה שבא לו...! אבל הכי בנוח אני מרגישה בישראל ולא בשום מקום אחר. וזהו.

Y 9

New member
דיייייי מעצבנים

כל כמה זמן בא מישהו ונובח על זה שכל מי שגם בחו"ל הוא אידיוט והוא צריך לעלות לארץ. בטח הם כותבים את זה מתסכול או מקינאה. יאאאאאאאלה עופו עופו מפה סעעעממקקק, אולי ככה תבינו.

אני דווקא בדעה אחרת לגבי כל העניין.

אני אישית מעדיפה את ישראל על גבי קנדה. בגלל החברות ובגלל המשפחה. אני לא רציתי לעבור בכלל כי היה לי טוב איך שהיה לי אבל, עברתי כי ההורים שלי הכריחו אותי. אני אוהבת פה בגלל הרמת החיים והכל. אבל עדיין מעדיפה את ישראל. יש לי ימים קשים וקלים אבל, ישראל תמיד יהיה המקום המועדף שלי.

faland

New member
חחחח

אוקיי עד עכשיו אחרים הוכיחו שאתה לא מבין מצב בישראל ובחו"ל ורואה את הכל מנקוד מבט סובייקטיבית. עכשיו אני אוכיח שאתה גם לא מבין ביהדות. היהודים לא מורים ליכנס לישראל לפניי בו המשיח. לא יודע אם לא שמת לב אבל המשיח לא בדיוק בא. אז בעצם כל היהודים בישראל הם כופרים וגם אם לא אז בחו"ל יש הרבה יותר יהודים מבישראל ואני יודע כעובדה שהם הרבה יותר דתיים. מתיי היית בבית כנסת בפעם האחרונה? או שאתה דוס או שהתשובה תהיה בבר מיצווה. אז עשה טובה וסתום את הפה.

daphnadk

New member
לדעתי

גם לי הכי טוב בארץ ..ובגלל זה אני חוזרת בסוף השנה למרות שזה יהיה קשה כי אני יגור לבד והכל אבל אני פה רק חצי שנה אז אין לי את הזכות לומר כי רק אחרי שנה או אפילו יותר אפשר להיתאקלם באמת...אני בטוחה שאם הייתי מתחילה פה בגיל יותר צעיר והייתי פה הרבה זמן גם אני הייתי מסתדרת אבל עדיין ישראל זה הכי בישבילי =ולא ברחנו !!!=

בוא אני ארחיב

(כתבתי מהקולג' את ההודעה הראשונה ולא היה לי כוח לחפור באנגלית, מה גם שאני לא בטוחה שתבין ממש, בכל מקרה, אתה לא נראה לי מבריק מי יודע מה... בכל תחום שהוא...) אף אחד לא מחפש אחרינו - אז טכנית לא ברחנו. זה כמו שמישהי תגיד לך שאתה מטומטם ואחרת תגיד לך שאתה טיפש - ואתה תבחר מה שפחות מעליב אותך. כל אחד ומה שטוב לו. חלקנו מתכוונים לעשות צבא - (אני! אני!) אבל רובנו מעדיפים ללמוד - שוב, חוזרים ל"טיפש" או "מטומטם". בקיצור - ההודעה שלך היתה טיפשית, מאותגרת דקדוקית (חחחחח) ו... וואי, זה ממש מפחיד שאנחנו, שגרים בחו"ל כבר כל כך הרבה שנים, כותבים יותר טוב ממך. פיייי. בכל מקרה - שיהיה לך שבוע טוב. ותירגע קצת, לא יזיק.

lol lypop

New member
omg

IT IS SO MUCH BETTER HERE!!!! i was born in israel, it doesn't make it my country. i feel great in canada. how can you tell i would never be happy in a different country? and my religiomn has nothing to do with my obligations, especially in israel. israel is great. canada is even better

a B C e

New member
אה?

(ההודעה נכתבת מבנאדם שחי בישראל) ראשית, אני ישראלי רק כי אנשים אחרים קוראים לי כך. מבחנתי אני לא ישראלי, לא שייך לתרבות הישראלית. (אני מתייחס לישראליות לא ליהדות) אני שונא בארץ הזו המון דברים, את "התרבות" , את השלטון, את חלק גדול מהאנשים. ששואלים אותי בחו"ל מאיפה אני אני אומר יהודי שחי בישראל. חס וחלילה לא Israeli . וכן, ישראל זה הבית, ארץ ישראל זה הבית לא מדינת ישראל. ובקשר לצבא, זה דבר חובה מבחינתי ולא אינדיוידואלי, לדעתי כל אדם שמרגיש יהודי וחובה מסויימת לארץ צריך לשרת ולשמור עליה. בעתיד כאמור אני מתכוון לעבור ולחיות בסקנדינביה. ובקשר למדינת ישראל, נקווה לטוב.

omer2k

New member
שאלה..בערך

מה הקשר בין צבא ללהיות יהודי?! אני לא רואה שום קשר.. ועוד משהו..אתה יכול תרום לארץ שלך לא רק דרך הצבא..אז תחשוב על מה שאתה אומר..כאילו אנחנו לומדים דברים שאחר כך יכולים לתרום... ומי שלא רוצה לתרום זה גם בסדר! טוב לא ממש נשארתי בנושא..סליחה..
אבל זה עצבן אותי...

למעלה