אני לא מאמין

S a v e My Soul

New member
אני לא מאמין

קראתי פהה קצת בפורום וראיתי שהרבה אומרים שיותר טוב להם בחו"ל תגידו מה קרה לכם????? ישראל זו המדינה שלכם ואין מדינה אחרת בשום מדינה לא יהיה לכם טוב אז למה אתם בורחים? ועוד בכלל לא מתכוונים לעשות צבא מזה זה אתם יהודים זו החובה שלכם.. ישראל זה המקום הכי טוב בעולם

CHooPY17

New member
can I just say something?

SHUT THE FUCK UP __________________________________________________________________ (shiranushka, using my brother's user name)

טוב שלא הגזמת..

ישראל ממש לא המקום הכי טוב בעולם... אבל אני אוהבת את ישראל

יופי חמוד,

קודם כל תלמד להשתמש בסימני פיסוק ובקצת חשיבה עצמית ותחזור אלינו... לא שאני לא מתכנן לעשות צבא, אבל אני לפחות לקחתי לעצמי את הזכות לשקול אם זה נכון. אני שמח לשמוע שגם אחרים עושים את אותה המחשבה, גם אם הם מגיעים למסקנות אחרות. אני חושש, לפי מה שקראתי בהודעה שלך, שאתה לא באמת חשבת\חושב\תחשוב על זה. אני מקווה שאני טועה. "ישראל זה המקום הכי טוב בעולם" ?! ישראל זאת המדינה שלי, ואני אוהב אותה. אבל אם אני אתחיל למנות את הדפקטים בה מבחינה גיאוגרפית, דתית, פוליטית, מוסרית, חברתית אתה לא תקרא את ההודעה שלי עד הסוף. יש לנו הרבה (!) ללמוד ממקומות אחרים. מה שעוצר את המדינה היא לא אנשים כמונו שמפקפקים בצעדיה ובמעשיה, מוחים ומביעים ביקורות אלא אנשים כמוך שמקבלים את הכל כמובן מאילו ונכון ובכך מונעים דיון ציבורי, רפורמות ושיפור. ורק שתדע, אף אחד מאיתנו לא ברח. העובדה שאנחנו כותבים כאן היא הוכחה לכך. אחרי הכל אנחנו פה בשביל לשמור על קשר, לא? והערת אגב: אני שונא כשאנשים מתפרצים לפורום ומטיחים שאלות מתגרות ולא רגישות, אני שונא שאנשים כותבים הודעות שאני צריך לקרוא שלוש פעמים בשביל להבין מה כתוב, אבל יותר מכל אני שונא אנשים שמשתמשים ביותר מסימן שאלה אחד ברץף!. לסיכום - שנאתי את ההודעה שלך. נתי

S a v e My Soul

New member
קודם כל

אני ארשום איך שבא לי..ולא בא לי לרשום בסימני פיסוק מפריע לך?? אל תקרא לא ביקשתי ממך שתקרא ואיזה דפקטים בדיוק יש בישראל ? אני בטוח שהרבה פחות דפקטים מאיפה שאתה גר עכשיו

ציקהלה

New member
פטריוטים חולניים כמוך

להמשיך את הרשימה של הדפקטים? היה נעים להכיר אותך בבקשה אל תחזור לפה, אין לאף אחד רצון כל שהו לשמוע ממך בעתיד tenk yo do not com agan *במיבטא הודי כבד*

א. כן מפריע לי.

ב. כן ביקשת שאני אקרא, פירסמת בפורום הזה. ג. הדפקטים בישראל מתחילים מתרבות נימוסים שגובלת בברבריות (לפעמים) ועד כיבוש על עם אחר. והרבה באמצע. ד. אל תדאג, גם איפה שאני גר יש מספיק בעיות. רק שפה לא אכפת לי מספיק בשביל להתעצבן מהן.

S a v e My Soul

New member
לא ביקשתי שתקרא

אם לא היה לך נעים לקרוא היית מפסיק מה הקטע? ואיך אתה יכול לדבר ככה על המדינה שלך? מדינת כיבוש עאלק.. אוכל חינם.. אנשים כמוך מביישים את העם היהודי.. ובטח גם לא תעשה צבא..

אתה באמת שלא מבין?

בגלל שאני אוהב את המדינה שלי אני מדבר עליה ככה. בגלל שאכפת לי ממנה מפריע לי שאנחנו הורסים את עצמנו, מבפנים ומבחוץ, ע"י כיבוש של עם אחר. מה זאת אומרת "מדינת כיבוש עאלק"? קודם כל זה לא מושג שאני השתמשתי בו, אלא אתה, אבל אני מסכים איתו. יש לך שם אחר להגדיר את המצב? ואם תקרא כמה הודעות למעלה (כן, ההודעה שעליה הגבת בהתחלה) תראה שאני כן מתכנן להתגייס. אבל, אני מבין אנשים שמחליטים לא להתגייס. זאת החלטה מוסרית שאני חושב כל אזרח במדינה צריך לקבל. ואם אתה מתבייש בי - זכותך. אני רק יכול להבטיח לך שקטונת מלדבר בשם העם היהודי כולו. ודרך אגב, אוכל חינם? לך תזדיין. ו...מצטער, התאפקתי עד עכשיו אבל אני חייב: אתה אידיוט. ולא בגלל שאתה לא חושב כמוני, אלא בגלל שאתה לא חושב בכלל. נ.ב. off-topic: הכבש השישה עשר אלבום מדהים! קניתי מתנה לאודליה ועכשיו אני שומע... היי, אני כבר לא תינוק אני מתלבש לבד ומתפשט לבד ואוכל לבד וצוחק לבד ובוכה לבד וחולם לבד על כל מיני דברים שאעשה לבד כשאהיה גדול

אתה רוצה לדעת איזה דפקטים?

1. תרבות מסריחה. 2.אנשים שלא יודעים איך להתנהג 3.פיגועים..כל הזמןןןן 4.שלטון דיקטטורי שכופה עלייך לעשות כל מיני דברים[צבא לדוגמא..?] זה מספיק אני חושבת! אבל יש עוד...

ציקהלה

New member
מאיפה את?!

אצלך זה מקום יותר מושלם? מה את מלזיה או משהו כזה שאם את לבנה ויש לך טיפה כסף יצאת מכל הצרות?

AngeIDust

New member
עכשיו תסביר לי

מה בדיוק יצא לך מלכתוב את ההודעה הזאת? לאנשים לא יכול להיות טוב בחו"ל? תשאר קצת ותמשיך לקרוא קצת במקום לבוא להתפרץ וללכת.

S a v e My Soul

New member
האמת?

כלום.. רק רציתי להגיד את מה שאני חושב לאנשים יכול להיות טוב בחו"ל,אבל בישראל יותר ורק בישראל הם ירגישו בבית...

למעלה