אני לא מאמין...

zakomea

New member
אדנה לימה...

היא באמת הקפואריסטית הכי טובה שאני מכיר, היא דאן 5 בקראטה שוטוקאן היא בחגורה אדום אדום בקפואירה, היא אשה מאווווד מדהימה אני שמעתי עליה סיפורים מהמורה שלי שאני פשוט נשארתי עם פה פתוח. האשה הזו עברה בהצלחה את המבחן לדאן 5 עם שני חוליות פרוצות בגב ועל הפעם הראשונה, היא זכתה באיזה תחרות עם אצבע ברגל שבורה ויש עוד... היא גם המורה של המורה שלי אז בגלל זה אני יודע הרבה עליה.

הקפואריסטית הטובה ביותר בעולם!!!!

מתאמנמת אצלנו בק.צ.מ.מ.מ בשיטת הקפואירה הקטלנית ביותר בעולם. קפוארה רומנה. סגנון זה פותח על ידי בימבה באחד מביקוריו בבוקרשט. בסגנון זה הכל כל כך קטלני שאין בכלל מוזיקה או שטויות כאלה. אבאדה נחשבים שם לפלפים. וקורדאו חננות. בהודה פשוט עומדים בלי בירימבאו ושטויות כאלה ומסתכלים אחד על השני ואז - מכות רצח. בתמונה לינה פירוצה - אלופת העולם בקפוארה רומנה מגע מלא מלא מתכוננת לאאו

WhiteBear

New member
אפרופו קפואריסטים - אימון פורום

אתם באים

כמה דרכים.

1. לחטוף מטוס ומליון דולר. 2. לתפוס נהג מונית, לתת לו מכת הלם (בקו"ם) ולנסוע עם המונית. 3. רכבת (רק תיזהר שלא יחטפו אותה, כמו בסרט ספיד 2). 4. לשים הודעה בפורום, ולבדוק אם מישהו מגיע מכיוון המרכז (אם לא, אז לחזור לדרך מספר 2). 5. הכי יעיל ובטוח, כמו בתקופה הישנה - חמור (או אם אתה קצת יותר אמיד, סוס ועגלה).

j i m m y

New member
תןם עוד פרטים בקשר לאימון פורום,

ואם אדע שעוד קפואיריסטים של אבאדה יגיעו לשם, גם אני אגיע.

האימון -

הוא אימון פורום, ולא (רק) אימון קפואירה. מה זה משנה אם יהיו חבר´ה מקפואירה או לא?!

איזה מצחיק אתה....

מה זאת אומרת מה תעשה...?????? אתה מגיע להתאמן להכיר שיטות חדשות, אין קשר לקפוראה... אחרי האימונים אולי נבקש ממך להדגים לנו מספר טכניקות מרשימות...

bruinen

New member
אני בעד הרעיון של להכיר אומניות

חדשות, גם אחותי עושה אייקידו ורציתי לראות מה זה, חבל שאני לא יכולה לבוא, פעם הבאה אני גם מקווה שיהיה קפואירה...

bizhar

New member
שמע: יש לי תכנית..

אני גם היחידי מווינגצ´ון (כנראה). אז אני אעשה סלטים בצד ואתה תעשה סלטות מסביב לחברה אוקיי? במשהו צריך לתרום. יש מישהו מסומו בשביל הסטייקים?

bruinen

New member
אני לצערי לא אוכל לבוא כי יש לי יום

מאוד עמוס כנראה מ7 בבוקר עד 12 אני אהיה בדרום...אימון הבא אני מתכוונת לבוא (ומקווה מאוד שהוא יהיה בתל אביב)

למעלה