אני לא מאמין...

MerlinTheWizard

New member
אני לא מאמין...

יש עכשיו בראבו ושמעתם מה חנוך רוזן אמר על ילדי הקפוארה הוא אמר שהצטרפו עוד חבורת קרפדות לספר הג´ונגל ושכל אחד יכול לעשות סלטה! אני התעצבנתי זה פשוט אאאאאאאא. דרך אגב המופע שלהם היה מאד מושקע ויותר טוב מהקודם! -------------------------- מרלין ראש מסדר המכשפים

Ze Colmeia

New member
חחחחח../images/Emo70.gif

זה מהופע הכי גרוע שראיתי בחיים שלי
מגיע להם מזזה זה קפואירה
אם מישהו כאן הצליח לאתר ג´ינגה אחת שהם עשו אני יתן לו מה שהוא רוצה הם הם כל הזמן התהפכו, חחחח גם כן קפואירה
אם אני הייתי שופט אני הייתי נותן להוא מהברייק דאנס הוא היה ממש טוב, אבל ממש
וזה מופע איך רואים שכל תנועה ב"משחקים" (אם אפשר לקרוא לרצף התהפחויות הזה משחק) היו מתוכננות מראש
זה כזה מעפן איזה מין הופעה זו
כל היופי של הקפואירה ובמיוחד בהופעות שלא יודעים מראש מה הולך להיות מאלתרים את התרגילים זו קפואירה, במופעים אמיתיים הדבר היחיד שיודעים מראש זה הסדר, יענו בהתחלה נותנים לקטנים לשחק אחר כל לגדולים ואז סולואים. וזה כל מה שאנחנו יודעים במשחקים אנחנו מאלתרים כמו במשחק רגיל.

MerlinTheWizard

New member
אתה יודע...

אתה מתחיל לעצבן אותי הם כל כך התאמנו סה"כ נותנים להם 3 דקות או פחות כדי להראות את התרגילים הכי טובים שלהם אתה באמת חושב!!! שהם יתחילו לעשות ג´ינגה תחשוב קצת! אולי בהופעות ארוכות של חצי שעה או עשרים דקות יכולים לעשות קרבות ולהראות את כל סוגי ההודה שיש אבל סה"כ נתנו להם 2 דקות אז באמת אני רוצה לראות אותך פעם עושה משהו! זה יהיה מעניין. דרך אגב כמה זמן אתה בקפוארה? על כל אחד אתה יורד! אתה קרציה קודם כל תסתכל על עצמך אח"כ תבקר אחרים! --------------------------------- מרלין ראש מסדר המכשפים

j i m m y

New member
ז ה באמת לא קפואירה..

זה מופע של התעמלות קרקע זה.. פחחח כל אחד משחק עם עצמו. זה אומנות לחימה זה ?!?!? זה פאדיחה. בועטים באוויר בלי קשר... אפילו מופעי הראווה של הקראטה אוכלים את זה ..

MerlinTheWizard

New member
חברה..

אני לא מבין אלה ילדים קטנים הם מראים את היכולות שלהם!!! אני מתערב איתכם שאם זה היה מופע רגיל אז הייתם רואים ביצועים לא יכולים לפרגן מעצבנים!!!!!!!
---------------------------- מרלין ראש מסדר המכשפים

Ze Colmeia

New member
נפרגן למה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

מה אתה צוחק לשחק עם עצמך מול בן אחם זה הופעה
אני הייתי יכול לקרוא לזה הפעת התאמלות קרקע עם מוזיקת קפואירה. אתה פשוט מגן עליהם רק בגלל שהם כמוך בקורדאו, אבל אם הייתה מבין באמת הייתה רואה שזו לא הופעה זו באמת כמו שג´וגאדור אמר פשוט פדיחה

Jogodor1

New member
זאקמויא !?!?

אתה מכניס לי מילים לפה ???
תקן את עצמך... נכון, זו לא היתה קפוארה, נכון היו רק סלטות, אבל זכרו 2 דברים א) הם ילדים קטנים, הכי בוגר שמה הוא בן 13 ב) הם מופיעים מול קהל שבשבילו קפוארה=סלטות, ואם הם לא יראו סלטות, הם לא יקבלו ציון טוב... נכון, ליצג קפוארה אמיתית הם לא ייצגו, היה מקום להכניס איזה משחק אחד, ולא כול שנייה להעצר, לתפוס אחד לשני ת´רגל ולעשות סלטה הם שונים מאיתנו בזרם, ושם לומדים יותר אקרובטיקה, מה כבר אפשר לעשות ??? אז בשנה הבאה, נשלח קבוצה מאבאדא שתתן גם משחק וגם אקרובטיקה...

חברה חברה חברה../images/Emo4.gif

תבינו משהוווו ברבו זה שואו............ והמטרה העיקרית שלו להלהיב את הקהל ולהראות על כשרונות מכל מיני סוגים.... באשר לקפוארה לא בודקים כאן ידע בקפוארה.... רובנו גם לא מבינים, ואוהבים להנות משואו טוב!! ולא אכפת לי שהם לא שיחקו מספיק אחד עם השני ולא אכפת לי שהם עשו באויר .... זה היה שואו טוב!!! אני נהנתי מאוד ממה שהילדים עשו!!!!! וכל הכבוד להם!!!!!

MerlinTheWizard

New member
סוף סוף...

מישהו הבין תודה! מה עכשיו תאמר זה קולומיה??? זה באמת היה שואו!!!

NetDragon

New member
ילדים עם קורדאו ירוק בהופעות

היו שם כמה ילדים עם קורדאו ירוק זה אומר שנה בקפוארה! כלומר הידע שלהם בקפוארה גבולי ביותר, אבל כנראה בגלל גילם הצעיר (אשר מועיל באקרובטיקה בגלל גורמים שונים כגון גמישות ואפילו חוסר פחד) אותם ילדים נלקחו לאותו מופע ראווה. אני בהחלט מפרגן להם וחושב שהמופע היה מרשים אך אין ספק שרובם (לא כולם) לא יודעים קפוארה

bruinen

New member
די כבר עם השטויות האלה...

אתם לא יכולים לפרגן אפילו טיפה, או לפחות לא להשמיץ? אני התאמנתי שלוש וחצי שנים התעמלות קרקע ואף אחד לא לימד אותי לעשות אמזוניקה, אז להגיד שזה מופע התעמלות קרקע...לא תופס... זה סגנון אחר משלכם, תשלימו אם זה, די כבר עם ההשמצות האלה, הילדים האלה כן השקיעו מזמנם בשביל הקפואירה בארץ, אז מספיק! אולי אני רק חודש וחצי בקפואירה אבל לפחות יש לי כבוד ואני יודעת לפרגן ולהגיד מילה טובה...

bruinen

New member
אני חושבת שזו ממש חוצפה מצידך

להגיד את זה, הילדים האלו הסכימו להופיע מול כל עם ישראל ולהראות קצת מהקפואירה בישראל, אתה חושב שכל עם ישראל מבחין בין CDO לאבאדה? לא, הוא רואה קפואירה. הילדים האלה באו להרשים את הקהל, אז הם עשו סלטות, ותרגילים "אטרקטיבים" כמו אמזוניקה ודברים יפים, אז הם לא עשו ג´ינגה בסיס אבל בכל זאת. הם לא יכולים לאלתר משהו כזה, תאר לך הם היו משחקים באילתור והיו בועטים באותה שניה-זה ילדים, והם עדיין לא יכולים להתחמק בשניה מהר, הם פשוט היו מקבלים שניהם מכה וככה הייתה נראת הקפואירה בישראל. הם היו מאוד מוצלחים יחסית, והם עמדו בלחץ ענק, והביאו כבוד לקפואירה בישראל, תאמין לי שבאימונים בCDO עובדים על ג´ינגה בסיס, והרבה, אבל בטלווזיה בשתי הדקות האלה הם היו צריכים להראות את התרגילים היפים וזה מה שהם עשו. אם הם היו עושים ארמדה דופלה היית מתלהב, ואומר שזה תרגיל יפה, בעוד לאיזה צופה בטלווזיה זה היה נראה סתם כמו סלטה מוזרה. קצת פירגון.... וזה "אתן" ולא "יתן"

לכל אבאדה וקפוארה ג´ינגה למיניהם

אמנם לא ראיתי את המופע אמש בבראבו, יש לי דברים קצת יותר מעניינים לעשות עם החיים שלי. אבל דיברתי היום עם נועה (Angora), שמלבד היותה הקפואריסטית-אישה הטובה בעולם (אל תתחילו להתווכח עם זה...אין טעם), הקפואריסטים שהופיעו אתמול הם חניכים שלה כאשר אם אני לא טועה הוותיק ביותר שם הוא בדרגת ירוק צהוב מה שאומר שהוא לא יותר משנתיים בקפואירה, אם לא פחות. הילדים עצמם לא הופיעו על הבמה, היחידים שהופיעו היו המופע ברייקדאנס ועוד משהו, יש חוק שמונע מילדים מתחת לגיל 10 לעלות על במה אחרי השעה שמונה ולכן ההופעה הוקלטה מראש ובזמן התחרות פשוט העלו לבמה שני מסכים ושידרו את ההופעה עליהם, דבר שללא ספק פגע בסיכויים לזכות. קל נורא לרדת על הופעות קפואירה, בייחוד כאשר אתה מסתכל מהצד, אבל בתור אדם שיוצא לו לעשות הופעה פעם בשבוע שבועיים (הרגע חזרתי מאחת...), אני יודע בדיוק עד כמה זה קשה, ועד כמה זה קשה להביא ילדים בגילאי 9-12 להופיע ברמה מקצועית מול אלפי אנשים ואולי אף לייצג את מדינתנו. אתם טוענים שקפואירה לא היה שם אלא רק סלטות ואקרובטיקה, מה ציפיתם בדיוק שיהיה שם? שהם יתחילו לסמן מחטלו ולהוריד אחד את השני עם אסטירה? בהופעת קפואירה צריך לתת שואו נטו, בייחוד בסדר גודל כזה. צריך להיות אדם נורא קטן בשביל לרדת על משהו שאנשים אחרים עבדו ממש קשה בשבילו, אבל אדם ממש גדול בשביל להעריך את זה בכנות. ואם כבר בקטנוניות עסקינן, מה עם הייצוג של קבוצת אבאדה בעונה הקודמת של Y בלילה?. אתם באמת רוצים שאני אכנס לזה? (מיא לואה, לא אופס החלקתי...). קל מאד לשחק בקקי, ולרדת על קורדאו ג´י יורו, דבר שאתם עושים די הרבה למען-האמת. קפואירה היא שמחה, אז אולי במקום להתעסק בקטנוניות ובריבים שרק לכם איכפת מהם תשקיעו יותר אנרגיות חיוביות בקפואירה שלכם? הרי זה כל העניין, אנרגיות חיוביות. Think Positive.

Ze Colmeia

New member
קודם...

מאיפה לך שאני מעולם לא הופעתי ואני לא יודע איך זה
אתה הגעתה למסקנה הזו דיי מהר אני גם בחיים שלי עשיתי כמה הופעות ודוקה מול קהל גדול מאוד
אז תעשה לי טובה לתכנן כל מהלך במשחק, את זה אני רואה בהופעות קראטה אבל בקפואירה לא אמור להיות הדבר הזה.

Ze Colmeia מה אתה גנווב.???

אתה לא קולט שמדובר בשואוו טלויזיוני? ואתה לא קולט שמדובר בילדים קטנים עם לא הרבה ניסיון שלא בדיוק מסוגלים לעשות דברים לא מתוכננים, ויכולים לפגוע בעצמם ובאחרים.... בתוכניות הללו עושים ומתאמנים על דברים מראש.. משום שזה משודר לאומה מול עשרות אלפי צופים, ומשום שהיה מן הסתם רצון לנצח במינימום פאשלות כי מדובר בילדים אז תכננו הכל מראש. עצם העובדה שהילדים הללו עמדו במשימה! אני מריע!

Jogodor1

New member
כמו שאמרתי קודם, אני מסכים, אבל...

איך בדיוק הגעת למסקנה שעליה אתה לא רוצה להתווכח שנועה היא הקפואריסטית הכי טובה בעולם ?!!?!?!?! יש לך מושג קלוש על אתה מדבר ??? יש לך מושג מי זו הדר מאבאדא, או מאסטרדאנא עדנה לימה או 201 נשים מקבוצות שאינן אבאדא שבדרגות גבוהות ביותר ??? ניקח דוגמא קרובה אלי, עדנה לימה, קראטיסטית בחסד, דאן 5, הייתה בבאצ´יזאדו של הדרום, שבמקרה יצא להיות בו... אותה אחת היא האישה הראשונה שמועמדת לדרגת מאסטר, דרגת מאסטר !!! והמדורג הכי גבוה בארץ שלנו (על פי מה שאני יודע) הוא המורה שלי, פרופסר צ´יגרי... אז תסביר לי, כדי שאני אוכל להבין את ההגיון מאחורי זה, איך נועה הי האישה הקפואריסטית הכי טובה בעולם ??? אני מדגיש, אין לי כלום, אבל ממש כלום נגד נועה, לפי מה ששמעתי, היא באמת מורה מצוינת, ואין שום דברה נגדה, או נגד הזרם שבו היא נמצאת, יש לי משהו אחד נגד, וזו הקביעה שלך שהיא האישה הטובה ביותר בעולם... מקווה שתסביר... ערן

למעלה