אני לא מאמין!!

Bull Shit

New member
אני לא מאמין!!

מה זה?!?!? אפחד לא פתח שירשור על המשחק של הפועל נגד שירוקי?!?!?!? זה הגיוני בכלל?? בינתיים 2:0 לנו.. היה ברור שנכסח אותם אחרי הכל... הם לא משו מיוחד.. מה שטוב.. אסולין כבש סוף סוף.. אבל אני עדיין דואג שמשו קרה במשחק מול בית"ר שבגללו אסולין החטיא..

A m b a G a l

New member
נגמר 3-0.. :)

משחק דיי משעמם.. אבל העיקר ניצחון בסוף, 6:0 סה"כ.. נאתכו היה דיי טוב בסוף, גם ג'וניור.. לפחות בשער השני.. היחידים באירופה ! חדשה פה, אגב..

זיקוקי דינור ברקע

נצחנו כןןןןןןןןןןן. הפועל תל אביב בשלב הבא. אסולין עם שער נהדר נאטכו ובאדיר. איזה כייף העצבות השתלטה עלי קצת היום בגלל השחקן מבאר שבע. קטרו נדם .לא מספיק מה הם עברו לפני שנה ועכשיו. אני משתתפת בצער הפועל באר שבע. ופתאום שמחה כזאת . איזה חום איזו לחות .והפועל שיחקו כאילו אין מחר. מכינרת אחרת האדומה לעולמים חמסה חמסה שום בצל יין

אוגבונה כמה אני מתגעגעת

כן ישב ביציע והסתכל בגעגועים לקבוצה האהובה. אולי יחזור? כרגע הוא פצוע .שיבריא מהר ויחזור מרומניה לפה. כי רק פה מקבלים אותו בנישוקים ואהבה אין קץ

Bull Shit

New member
היה רשום היום בידיעות בספורט..

שאוגבונה אמר שעשה טעות גדולה שעזב את הפועל.. ששם איפה שהוא משחק זה אחרת לגמרי.. והוא מקווה לחזור להפועל.. גמאני מתגעגע אליו... כולנו..

Bull Shit

New member
ברוכה הבאה..

מקווים שתישארי איתנו.. רק שתדעי באים לפה כל מיני אוהדים מקבוצות שונות.. אז אל תשימי כל כך על מה שהם אומרים.. סתם דפוקים..

Bull Shit

New member
חחחחחחחחחחחחחחח.....

הרגת אותי עכשיו... חח... על שלי יש את כל הקבוצות משום מה.. (בנקודות.. אבל הנקודות האדומות הם הגדולות ביותר מואעהה..)

just adiki

New member
כל הכבוד../images/Emo65.gif

משחק לא גדול שלנו אבל יפה שהצלחנו למרות זאת להבקיע שלושה.

למעלה