אני לא מאמין.... זה אני

northern lad2

New member
אני לא מאמין.... זה אני

שלום לכולם, rfranco הפתיע אותי לפני כשעה בשיחת טלפון על כך שאני מוסרט ביו-טיוב ואני לא מאמין שזה קרה. למי שמתעניין, סיפרתי לטורי על כך שהגעתי מישראל לראות אותה בפריז ושאני מאוד שמח שהיא מגיעה לישראל. היא שואלת אותי אם היא תראה אותי שם ואני עונה שכמובן. אז אני מבקש ממנה לנגן בהופעה את השיר Sea-Side שנכתב בעקבות פיגוע בישראל. היא אומרת לי שהיא כבר שרה את השיר במילאנו ולכן היא תשיר אותו שוב בישראל. אני מודה לה, היא חותמת לי ואז מצטלמים !!! אני פשוט לא מאמין שמישהו צילם את כל זה ושם ביו-טיוב....

Applebite

New member
../images/Emo13.gif איזה יופי

עכשיו הפגישה שלכם תונצח במרחב הוירטואלי לעולמים! חבל שאף אחד לא הסריט את השיחה שלי עם רג'ינה
היא כל כך נחמדה לכולם

פלוטו24

New member
כבוד!!! ../images/Emo13.gif

בטח מה זה התרגשת! ו sea side זה שיר כל כך יפה! אמן והיא תיענה לבקשתך!

northern lad2

New member
הלינק נמצא למטה

אבל ליתר בטחון http://www.youtube.com/watch?v=ETIv4M9BP2U&mode=related&search= צפו בקטעים 2 ו 3.

פלוטו24

New member
אגב...

על איזה פיגוע השיר הזה נכתב? הייתי בטוח שזה בכלל נכתב על פיגוע של המחתרת האירית, עד שאמרת.

rfranko

New member
../images/Emo207.gifשלא תגיד שאני לא מפרגנת לך

חבל שהוא לא צילם עד שהיא הגיעה אלי ואל שרון התרגשויות בע"מ פתחתי אלבום בתפוז של ההופעות מוזמן להכנס ולראות עצמך ובכלל כולם מוזמנים להנות מהתמונות
http://www.tapuz.co.il/albums/publicAlbum.asp?a=477077&u=1141458

רעוּת

New member
השיר הזה מזכיר לי את הדולפינריום,

לא היה ב-5 בדצמבר, אבל היא לא בהכרח נצמדה לעובדות...

כה, גם אני חשבתי

אבל בחמישה בדצמבר היה פיגוע בנתניה, בקניון. חמישה הרוגים. שנת 2005. קשה לי להאמין שמדובר בפיגוע בישראל, bombings זה הפצצות - לא פיגועים. מה גם שיש ציטוט שלה מ2003 כשהיא מדברת על השיר הזה, ככה שלבטח לא מדובר על הפיגוע בנתניה. כן מדובר על המזרח התיכון, אבל אני חושבת שמדובר על נפגעת בצד הערבי. "So I got a letter from...a while ago...it was a couple years ago. and uh, i got it backstage and it was from a 13 year old girl and she said, um, "in all the bombings I lost my best friend" - and she was 13 too. and this came from the Middle East. I carry that letter around and this little song came and she was gonna be on Scarlet's Walk, but she's here tonight instead." -- Tori; in-concert Tower Records Brea, Ca 12/02/03

רעוּת

New member
זה דווקא נשמע כמו פיגוע במועדון, או משו כזה-

heard from the tv" of the latest bombing the girls were dancing "she was coming of age

northern lad2

New member
אני שמעתי ממקור ראשון...

כלומר אני גם הייתי ספקן בסוגייה הזו אבל שאלתי את טורי מפורשות, אפשר לשמוע את זה בקטע, אם מדובר באירוע שקרה בישראל לפני כמה שנים והיא ענתה בחיוב. בנוסף היא ציינה שאולי תשיר אותו בישראל. זה מספיק עבורי להאמין שמדובר בשיר על פיגוע.

bendreaming

New member
תראה שוב את הקליפ...

אתה שואל אם היא זוכרת "מה קרה בישראל" שזה מאוד כללי, והיא מהנהנת כזה בסגנון של "בוא נהיה נחמדה" אבל לא הייתי מסיק מזה שהיא מאשרת שהשיר נכתב בעקבות פיגוע בישראל... והיא מציינת שהיא כנראה לא תשיר אותו בישראל כי היא שרה אותו כבר במילאנו, לא ההפך...

northern lad2

New member
לא

מצטער אם זה נשמע קצת תקיף אבל קצת מוזר לי שמישהו מספר לי מה אמרתי בעצמי.... בכל זאת רציתי להבהיר שאמרתי לה שהשיר הוא על משהו שהיה בישראל לפני כמה שנים. היא גם אומרת "אולי (אשיר אותו) בישראל, (ולא אשיר אותו היום) כי כבר שרתי אותו במילאנו....". אני די בטוח במה שאני מוציא מהפה שלי (בד"כ) :-}

bendreaming

New member
זה מתועד בוידאו, אתה יודע

ומהתגובה שלה ברור שהיא אומרת שהיא לא בטוחה שהיא תשיר אותו בישראל, כי היא שרה אותו במילאנו... אבל נו, אם זה עוזר לך לישון בלילה...

gelrad

New member
איזה קאברים הייתם רוצים שנוגעים בישראל?

למשל השיר "ירושליים" של שינייד, או "מושגע עליך" של סטינג שמתחיל במרחק זריקת אבן מירושליים...

Vivi Sparrow

New member
Why Does It Always Rain On Me של Travis

סולן הלהקה כתב אותו כשביקר באילת ובאותו זמן ירד שם גשם. מדהים אבל נכון. אגב, אתמול ראיתי מישהי שממש דומה לטורי, רק עם שיער שחור [קלייד?].

למעלה