אני לא מאמין.... זה אני

FooK MI

New member
שתעשה את Real Men

כי הבוקר שמעתי אותו לראשונה וזה הכי טוב בעולם. ואם משהו שקשור לישראל, אז Israel של סוזי והבאנשיז ++ [לא באמת, כי זה שיר מעאפן, והיא רק תהרוס אותו עוד יותר.]

סיםnis

New member
Sea-Side?

אני לא מכיר תשיר הזה... מישהו יכול לשלוח לי במסנג'ר? :)

noosh

New member
יו, זה כזה מגניב!!!

אפילו שאני לא הכי אוהבת יצירות פוליטיות. היא נראית אנטיפתית ממש :( חשבתי שהיא יותר נחמדה ולבבית מזה. זה נראה כאילו "וואי, ממש אין לי כוח לכל האנשים האלה עם השמות המוזרים שאין לי מושג איך לאיית, כמה תמונות, אוף, שיילכו מכאן" ואלוהים. שמישהו יגנוב לה את הכובע הזה ויגרום לה להפסיק ללכת איתו.

דווקא אני לא חושב שהיא אנטיפטאית

עצם זה שהיא ככה מגיעה למעריצים ומדברת איתם זה כבר מראה על ההערכה שיש לה למעריצים. אני לא מכיר הרבה אומנים בסדר גודל של טורי שעושים את זה. עכשיו בקשר לחתימות אפשר להבין אותה קצר זה די מטמטם כול השמות מכול ארץ.

gelrad

New member
וצריך לזכור שהיו לה מאות כאלו...

יכול להיות שזו ה "שגרה" של להיות בכזו פגישה...

Applebite

New member
כן, גם אני חושבת

יחסית לעובדה שהיא עושה את זה כל יום כמעט במהלך הסיבוב הזה, ותראו כמה אנשים יש לה לעבור בכל פעם!!! היא דווקא חמודה. למישהו יש מושג על מה היא מדברת כאן?

אם את מתחייבת לפרוץ למאחורי הקלעים עצמם, אני

מוכנה לפרק לה את דלת המלתחה במו ידיי.
אפילו אם היא תהיה בפנים.

שלא יהיו אי הבנות...

את מקבלת את הבגדים הזרחניים של האסטרונאוטית ואת הפאות, ואני מקבלת את השמלות והתרנגול.

תרנגולים תרחיקי ממני כמה שיותר,

יש לי פחד מעופות. (באמת!!11
) ולמען האמת, כל עוד אני מקבלת את הפיאות, תקחי מה שאת רוצה.

../images/Emo45.gif

אבל אפשר להבין אותה. ומצד שני אי אפשר להבין אותה בכלל. כי האנשים האלה אוהבים אותה כל כך, היא לא קולטת?

gelrad

New member
כמו שרשמתי מקודם:

היא עשתה את כבר מאות פעמים קודם, אני מניח שזה הופך את התגובות שלה ליותר עניניות, וזה אנושי... בנוסף צריך לזכור שיש שם לא מעט אנשים, והיא צריכה לעשות את זה יעיל כדי להגיע לכמה שיותר...

לי היא דווקא לא נראתה אנטיפתית.

אפילו על גבול המאוד נחמדה.
ושיואו, נראה לי שהיא באמת מתביישת ללכת עם השיער שלה ברבים. הכובע, הפיאות... היא פשוט מקריחה ומתביישת בזה!!
גם מילא כובע, אפשר היה להשאיר את השיער בחוץ. אבל לאאאאאאא. למרות שלדעתי הכובע דווקא די מחמיא לה.
*לאלסקולאותי*

northern lad2

New member
אני לא מסכים

כאחד שבאמת היה שם (ואת זה כולם יכולים לראות) ודיבר איתה אפשר ממש לראות שאיכפת לה ממה שאני אומר. היא לא סתם ניפנפה אותי באומרה כי היא תנגן את זה (מבלי לעשות כך) אלא חשה צורך להצטדק ולומר כי היא ניגנה את השיר במילאנו ושהיא (הדמות ששרה את השיר) לא תופיע הערב. אני חייב לציין שגם ההתעקשות שלה לברר את השמות המדוייקים מראה רק על איכפתיות כי אחרת היא פשוט תכתוב את מה שהיא שומעת וזהו... בנוסף, הנימה שלה מאוד איכפתית ואוהדת היא אף נישקה מספר אנשים שהביאו לה מתנות ואני חושב שגם בשיחה איתי אפשר לראות, כפי שכבר ציינתי, התעניינות עד כמה שניתן.

noosh

New member
זה בטח אכפתי

זה פשוט שלא יודעת, ראיתי את זה ואני כזה - וואו, בסדר, היא נראית כאילו היא ממש ממש ממש לא רוצה להיות שם :| וזה קצת גרם לי להיות taken aback. אבל אני משערת שזה אחרת כשאתה שם, אז אממ, צריך לחכות ולראות, איי גס

את יודעת, לפעמים אני חושבת

שאולי לא כדאי בכלל לשאוף לפגוש את האנשים האלה שאתה כל כך מעריך, כי האכזבה יכולה להיות פשוט נוראית.

rfranko

New member
אבל לא במקרה שלה יקירה

כי טורי היא פשוט כל כך טורי והיא מדהימה ונחמדה, ואפילו שיש לא טונה אנשים במפגש היא ממש משתדלת לתת את הזמן שלה לכל אחד הבעיה היא אחרת אנחנו מתרגשים ומתבלבלים ולא זוכרים את כל הדברים שרצינו לומר ומפספסים וזה די מניסיון.... לצערי.... אבל היא מותק אמיתית וחוצמיזה, הקטע האחרון מראה שלא רק שיש לה עוד שיער יש לה גם שורשים אבוי

למעלה