אולי הפורום כן
אבל אני אסביר למה כתבתי את זה, בפורום שלי, לפני חצי שנה, שנה, הגיע גולש שסיפר סיפור דיי שגרתי, על כך שהלך לקבוצה של בי ולא יודע מה היה טיב הקבוצה, וזה גם לא העניין, הנקודה היא שאף אחד שם לא שם לב שהגיע חבר חדש, וכולם היו עסוקים בליקוק הפצעים במובן של "למה אנחנו בי?" מי אשם? העלו שם טיעונים תיאורטים אך בפועל זו לא הייתה קבוצה חברתית. לי יש בעיה עם כרטיסי כניסה לקבוצות כאלו, אם אין לו דעה בויכוח ואין לו רצון לקחת בכך חלק, מקומו לא שם. עכשיו אני יכול לקחת את זה לשני כיוונים - האחד שהוא נפל על קבוצה דפוקה וצרה מלהכיל אותו ולכן טוב שלא המשיך לאחר 2-3 מפגשים ו התמונה שם לא מייצגת והכיוון השני שכל הקבוצות דומות . יש כאן הבדל תרבותי בין בנים לבנות כמו שמי שנחשב ל"גבר גבר" הוא מי שהכניס את המחלקה למיטה , אותה אחד אם היה בחורה היה נקרא שרמוטה ו"מזרן פלוגתי"-כך אני חושב שגבר בי יתקבל באהבה וברכה על ריבוי יכולותיו בקרב רוב ההומואים, מה גם שיש שתי דעות -האחת שהאדם טרם יודע מה הוא רוצה, וכן, צריך להודות בכך, חלק גדול מהגייז יכולים לקיים יחסי מין עם נשים ולכן לעתים בשלבי הבדיקה וההתלבטות הם יציגו עצמם כבי למרות שמדובר רק בשלב בדרך להיות הומואים. והגישה השנייה אומרת שיש נטייה של בי אך היא מאוד נדירה, לכן גבר בי יתקבל בקבוצת גייז כבעל יכולות וכגבר שיכול להנות מכל העולמות אך יש מקומות שיקראו לו חולה. אפשר לצאת בהכרזות ובהכללות על כל מגזר שקיים, וכל קבוצה יכולה להיות שונה מחברתה, אך הבעיה שלי ברגע שבחוגים מסויימים יש דרישה מהשונה לנהוג כשונה , והאמת אני כבר יצאתי מבולבל, במקום אחד דורשים ממני לדבר בגוף נקבה, במקום אחר, דורשים ממני להיות גבר, במקום שלישי הכל נכון, במקום רביעי מבקשים ממני להיות אינטלקטואל וכך הלאה. אני הייתי רוצה להגיע למצב בו אדם ייכנס לקבוצה כלשהי בארץ, ויקומו ויכבדו אותו בשלום, מה שלומו, כיצד הוא מרגיש ולתת לו הרגשה טובה, בנתיים לא יצא לי להיתקל בדבר כזה שגם גבר טרנס וגם גבר הומו וגם גבר שלא רוצה זוגיות וגם דוב גאה וגם בי ירגישו בנוח יחד עם לסבית, טרנסית וזוגות סטרייטים- המקום היחיד שיש את זה, זה במרחב הסטרייטי, אולי לשם צריכה להיות השאיפה שלנו?