אני לא מאמין... בשוק

lily kane

New member
אני חושבת שהפורם הזה

הוא דוקא דוגמא הפוכה לא פעם באו לכאן סטרייטים ,הומוים,לסביות,הומוים דתיים,טרנסים ואנשים שלא מכונים להגדיר את עצמם וקיבלנו אותם כאן יפה והשתתפנו לדעתי לחלק היה נוח יותר לחלוק כאן אני אישית יודעת שקיבלתי אנשים שונים ממני במשיכתם ומיניותם במיניות כן אני יודעת שיש הומופביה מבית וזה חבל לי מאוד ואגב לכל התוההים הכנסתי פנימה גם את המונח סטרייטים גם מתוך הראייה של כלנו כקהילה אחת גדולה ברגע שכלנו נתפוס את העולם כקהילה גדולה שונה וצבוענית אם הבנה וכבוד בסיסי אני חושבת שזה יהיה מקום טוב יותר

sutul

New member
אני לא מאמין... בשוק

בחיים שלי לא ניתקלתי בדבר כזה ובעוד איזו עוצמה ממש מתקפה אישית עם המון רוע מאחוריה היו כמה שהרימו/קימטו קצת את האף כאילו יש להם משהו מסריח מש מול הפנים אבל .. הינה התכתבות שלי באתר הכרויות גאה פופולארי בחור שניראה נורמלי.. שהיה מעט סנובי אבל נחמד ומה קרה כשהזכרתי משהו גם מהצד הנוסף שלי
חוצפן :) יש לי חיים גם מחוץ לאטרף ויזיזה קבועה
יש לך יזיזה?? נקבה??
אני ביסקסואל
כן ואני לסביתסקסואל אתה הומו יא פדופיל
אין דבר כזה בי סקסואל זה רק בעיה מוחית נפשית
ביסקסואל אדם שנימשך לשני המינים (לא בהכרח בצורה שווה) זה קיים ומאושר
חחח עוד מתקשה להחליט אם זה מצחיק או עצוב מצחיק שיש עוד אנשים שחושבים שביסקסואל זה בעיה מוחית העצוב זה אנשים מתוך הקהילה הגאה שעד לא ממיזמן היתה הגדרה בספרי פסיכולוגיה שמשיכה לאותו המין זה הפרעה נפשית מנדים את ביסקסואלים תחת אותן הטענו שהטיחו בהם
אין דבר כזה משיכה לשני המינים חמוד שלי בול ושיט בולשיט לרוב שבן הוא ביסקסואל בת זוגתו נשמה כפרה עליה שתשרף, לא יודע על צידו האפל שנמשך לבנים
בי סקסואל זו בעיה מוחית והומופוביה ובחיים אל תספר לי שאתה בי סקסואל אני יכול להוריד לך תמוח על זה אני מתעב חולי נפש שלא סגורים על עצמם מינית..למה אין חתונה בי סקסואלית בה אתה מתחתן גם עם הזונה (אישתך) וגם עם היזיז שלך אה חולרע
ההההבדל קוקסינל שהומואים בחיים לא היו בעיה נפשית :) רק הומופובים פחדנים החשיבום כך.. דו מיניים זו בעיה אחרת לגמרי זה פסיכוזה של אדם חלש אופי שלא יכול להחליט ולמה אני צריך לסבול במיטה גבר שאישה בזויה עשתה אותו יא מגעיל
psyco
בגיי בר שלי גבר שאישה נגעה בו מיני בחצי שנה אחרונה...ישאר בחוץ
אל תפנה אלי בכלל אתה לא מבין מה אתה מדבר בכלל לא להאמין
אני מבין פי עשרים ממך חתיכת חולה נפש דו מיני חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עם מי תתחתן בסוף?
כאלו נניח שאיזה גבר יחליק על בננה ויתחייב אליך בקשר רציני מה תעשה אם סתיו ועקנין או אחת החברות שלה יום אחד ישמכו אותך
לא אבא אל תבכה אני לא הומו אני אוהב בנות אני דו מיני אני בסדר אני מרופא אני בסדר
תמות ועוד כל מיני הערות ופנינים מדהים לא?!?

אולי הפורום כן

אבל אני אסביר למה כתבתי את זה, בפורום שלי, לפני חצי שנה, שנה, הגיע גולש שסיפר סיפור דיי שגרתי, על כך שהלך לקבוצה של בי ולא יודע מה היה טיב הקבוצה, וזה גם לא העניין, הנקודה היא שאף אחד שם לא שם לב שהגיע חבר חדש, וכולם היו עסוקים בליקוק הפצעים במובן של "למה אנחנו בי?" מי אשם? העלו שם טיעונים תיאורטים אך בפועל זו לא הייתה קבוצה חברתית. לי יש בעיה עם כרטיסי כניסה לקבוצות כאלו, אם אין לו דעה בויכוח ואין לו רצון לקחת בכך חלק, מקומו לא שם. עכשיו אני יכול לקחת את זה לשני כיוונים - האחד שהוא נפל על קבוצה דפוקה וצרה מלהכיל אותו ולכן טוב שלא המשיך לאחר 2-3 מפגשים ו התמונה שם לא מייצגת והכיוון השני שכל הקבוצות דומות . יש כאן הבדל תרבותי בין בנים לבנות כמו שמי שנחשב ל"גבר גבר" הוא מי שהכניס את המחלקה למיטה , אותה אחד אם היה בחורה היה נקרא שרמוטה ו"מזרן פלוגתי"-כך אני חושב שגבר בי יתקבל באהבה וברכה על ריבוי יכולותיו בקרב רוב ההומואים, מה גם שיש שתי דעות -האחת שהאדם טרם יודע מה הוא רוצה, וכן, צריך להודות בכך, חלק גדול מהגייז יכולים לקיים יחסי מין עם נשים ולכן לעתים בשלבי הבדיקה וההתלבטות הם יציגו עצמם כבי למרות שמדובר רק בשלב בדרך להיות הומואים. והגישה השנייה אומרת שיש נטייה של בי אך היא מאוד נדירה, לכן גבר בי יתקבל בקבוצת גייז כבעל יכולות וכגבר שיכול להנות מכל העולמות אך יש מקומות שיקראו לו חולה. אפשר לצאת בהכרזות ובהכללות על כל מגזר שקיים, וכל קבוצה יכולה להיות שונה מחברתה, אך הבעיה שלי ברגע שבחוגים מסויימים יש דרישה מהשונה לנהוג כשונה , והאמת אני כבר יצאתי מבולבל, במקום אחד דורשים ממני לדבר בגוף נקבה, במקום אחר, דורשים ממני להיות גבר, במקום שלישי הכל נכון, במקום רביעי מבקשים ממני להיות אינטלקטואל וכך הלאה. אני הייתי רוצה להגיע למצב בו אדם ייכנס לקבוצה כלשהי בארץ, ויקומו ויכבדו אותו בשלום, מה שלומו, כיצד הוא מרגיש ולתת לו הרגשה טובה, בנתיים לא יצא לי להיתקל בדבר כזה שגם גבר טרנס וגם גבר הומו וגם גבר שלא רוצה זוגיות וגם דוב גאה וגם בי ירגישו בנוח יחד עם לסבית, טרנסית וזוגות סטרייטים- המקום היחיד שיש את זה, זה במרחב הסטרייטי, אולי לשם צריכה להיות השאיפה שלנו?

lily kane

New member
השאיפה שלנו

לדעתי צריכה להיות שיקבלנו אתנו כשונים וכשווים וכיבדו אתנו לפחות בכבוד בסיסי גם עם לא נשב תמיד בקבוצות תמיכה מושתפות. ואני חייבת לציין שרוב מה שאמרת על גברים ביי הוכח כלא נכון,רוב הגברים ההומוים שיצא לי לראות התנהגו בעויינות כלפי בי לא קיבלו אותם ואמרו להם שאין כזה דבר שכולם ללא יוצא מן הכלל הם הומוסקסואלים בארון וכדומה אבל אני חושבת שזה בירור לא נכון ולרוב מגיל מסוים אדם יעשה את ההבחנה בין ביסקסואל להומו. אותו דבר הובן לי גם בכיוון ההפוך לעצרי יצא לי להתקל בלסביות שראו בי שרמוטה בגלל היותי ביי

lily kane

New member
ועוד משהו

אני אישית יודעת שזה תלוי בדנימקה של הקבוצה למשל בתא מסובבים דיון בהתחלה בעיקר סביב דיון תאורטי קודם ואחר כך נוגעים בפסים יותר אישיים,בין היתר כי קל יותר לגעת בפסים תאורטיים ולהרחיב את ההשכלה מאשר לדבר נטו רק על עצמך בעיקר כשזה מלחיץ חלק

Bi Free

New member
באמת חולה!

מקווה שחסמת אותו ודיווחת! פשוט צר עין אידיוט!

Unrelated

New member
זה יפה איך שהוא משלב ביפוביה, טרנספוביה...

...ומיזוגניה, באותה זוועה אחת גדולה. ומדהים כמה חרא יוצא מאנשים ברגע שמזכירים ביסקסואליות. אבל האמת? המקרה הזה כל כך קיצוני שזה כבר קומי. קצת כמו בדיחות תינוקות מתים.

Unrelated

New member
זה יפה איך שהוא משלב ביפוביה, טרנספוביה...

...ומיזוגניה, באותה זוועה אחת גדולה. ומדהים כמה חרא יוצא מאנשים ברגע שמזכירים ביסקסואליות. אבל האמת? המקרה הזה כל כך קיצוני שזה כבר קומי. קצת כמו בדיחות תינוקות מתים.

lily kane

New member
זה פשוט מכוער

כמה בורות יכול להציג בן אדם אחד באמת אישית אני נתקלתי ביותר ביפוביה אצל הקהילה הגאה מאשר מחוצה לה. בגיל 19-20 כשבאתי ללסביות כדי לקבל בעצם תמיכה הן קראו לי שרמוטה: / לצערי החברה המערבית היא צרת מוחין וקשה לה עם מציאות שבה הכל לא שחור ולבן ומצחיק שדוקא בחברה שמתריעה על כך שהיא מבינה כי החיים הם צבועניים ,ידרשו עוד מאבקים פנימים וחיצוניים רבים לפני שהיא תיהיה באמת חברה מבינה ומקבלת.

The Hawk

New member
נו מה חדש?

ואנשים לא מבינים למה אני לא סובל הומויים

uvita

New member
איכס פשוט מגעיל!

אוהד, כל הכבוד לך על התשובות המאופקות!

ElPelado

New member
אפילו אותי זה מעצבן

ולמי שלא מכיר, אני בחור, סטריית מדי פעם כותב\קורא פה....

sutul

New member
ווווואייייי

שנים שלא ראיתי אותך פה (כמובן הגזמה) איפה נעלמת?

למעלה