אני לא יכול יותר!

im what im

New member
אני לא יכול יותר!

אני עומד לוותר! אני עומד לקחת סכין ולתקוע לי אותו בלב או בתנועה חדה לחתוך לעצמי את הגרון ולגמור עם העולם המחורבן הזה! למה! למה? למה?!?!??? למה אני חייב להיות כזה גאון וכזה מפותח למה הגוף שלי וההורמונים לא יכלו לגלות לי שאני הומו שאני נמשך לבנים שהזין שלי רוצה תחת בגיל קצת יותר מאוחר? נמאס לי מזה! אין לי אף אחד! אני מדבר עם מלא הומואים שיש להם חברים שהם מתנשקים שהם מדברים אחד עם השני ומתראים אבל רק אני הגעתי למקום הכי מחורבן בעולם שבו ההורים שלך הומופובים ואין אף אחד שיכול להית בן זוג! ועוד הזקפה! החרמנות! למה אני! חרא עולם

resputin

New member
... אתה צוחק, נכון?

סלח לי for raining on your parade, אבל ת-ע-ש-ה ל-י ט-ו-ב-ה-! עם כל הכבוד, כמה שזה טיפה ישמע מזלזל, אתה בן 14. יש אנשים שמגלים את הזהות המינית שלהם ומשלימים איתה הרבה הרבה יותר מאוחר. זה אולי נשמע מתנשא ו"מבוגר", אבל יש לך את כל החיים לחפש חבר, וגם עכשיו אתה יכול לחפש. אם אתה מדבר עם אנשים שיש להם חברים, או אנשים בכללי שהם הומואים זה גם משהו. אז חכה, לאן אתה רץ? מה כואב לך על עכשיו? קח בפרופורציות. זה שההורים שלך הומופובים זה סיפור אחר, וזה גם לא נוח או נעים בכלל, זה נכון. אבל לדבר על חרמנות וחברים, זקפה ומשיכה כאילו אתה זקנה בלה ובתולה זה ממש מיותר ולא במקום, כי lets face it, אתה לא המתוסכל מינית היחיד בעולם... ממש לא. קיצר, קח הכל בפרופורציות, יש לך עוד דרך ארוכה בפנייך. אז לחתוך את הדרמטיות בחצי, כן? ושזה יהיה הדבר היחיד שתחתוך, הורידים מיותרים כאן.

im what im

New member
הורידים זה היה בהקצנה

ואני פשוט מעוצבן איך אין לי אף אחד שייתמוך בי

שרימפי

New member
זה לא נכון,

אנחנו פה. אתה יכול לשפוך את כל הלב. יש מי שרוצה להקשיב ולנסות לעזור.

למעלה