"אני לא יכולה יותר!!"

g a l4

New member
../images/Emo98.gif

שיר השבוע שלך?שיר תקווה-מירי מסיקה סרט השבוע שלך?אפקט הפרפר!(אבל בלי ה-10 דקות האחרונות כי בגלל שנגמר השיעור הוא העיף אותנו!!!!!
) תכנית/סדרת השבוע שלך?מתי נתנשק... משפט השבוע שלך?יש 2 "אל תתייאש עכשיו,גם אם חלפה עברה עוד שנה..." ו"אם אינני יכול לחיות עם עצמי,חייבים להיות שניים ממני..." מה עשה לך את השבוע?היה אחלה שבוע
מה הרס לך את השבוע?כמה דברים קטנים... תמונה שעשתה לך את השבוע? למה את/ה מחכה בשבוע הבא?
פגשת את טלי השבוע? איך איפה למה כמה?בטח!!!!!! שאלת השבוע: למה אתם מתחפשים בפורים?שאלה מעולה!סתם אני עוד לא סגורה על זה

אז מה, נענה?

שיר השבוע שלך? Amy Whinehouse - Back to Black אחד השירים! לראשונה בחיי אני מחכה ששיר מסויים יהיה צלצול המתנה בפלאפון.. אחח ההדרדרות
סרט השבוע שלך? דבר אליה
לא זוכרת כבר איזה סרטים ראיתי, אבל את זה ראיתי מתישהו לאחרונה והוא פשוט טוב. מסוג הסרטים האלה שממלאים אותך בתחושה בלתי מוגדרת של עונג. אהה וגם הסרט מייקין אוף שאני עורכת בימים אלה לאיזה פרסומת. תכנית/סדרת השבוע שלך? המקום ומתי נתנשק ממש נחמדות. על הדוגמניות נחמד לצחוק. ובטיפול, רק כי טלי היא "האישה והאגדה" על זה אין ספק
משפט השבוע שלך? "את מטורפת, לגמריי, אבל יש לך עיניים יפות, אז אני מוכן לסבול את זה"
וגם שורה מהשיר שבחרתי "when you go black you can't ever go back" אם חושבים על זה במובן של לוויה, יש לזה קונוטציות מסמרות. מה עשה לך את השבוע? שהוא הגיע לסופו. ושיצא לי קצת לישון סוף כל סוף. וגם שסוף סוף יש לי דראפט ראשון לסרט קיץ. הולך להיות טוב. קאן היר איי קאם!!11 מה הרס לך את השבוע? להבין מחדש (שוב ושוב) שהעולם אכן מתחלק לשני מינים "נשים" ו"חארות"
תמונה שעשתה לך את השבוע? אני מביימת סטילס של מכות- יעל ואלון
(השאר בפייבוק אם רק תרצו
) למה את/ה מחכה בשבוע הבא? לסוף שבוע?
לא יודעת אין לי תוכניות מיוחדות. אבל פורים יהיה נחמד. יאללה עוד מסיבה ב"סאבליים"
פגשת את טלי השבוע? איך איפה למה כמה? לא. אבל היא סביבי כל הזמן כהשראה
שאלת השבוע: למה אתם מתחפשים בפורים- כמו שאני מכירה את עצמי, בטח לשיכורה. ואני בונה על תחפושת אמינה ואותנטית

מתחפשת לשיכורה?

חשבתי יותר בכיוון של אסי דיין
או בנו, ליאור אגב, מתי היית בסאבליים? אני גם צריכהה

לא הייתי.

המסיבה של פורים של החוג שלנו שם. וזה הצחיק אותי הגילוי... אבל רק לכמה שניות. אחר כך זה עבר. ולא שיכורה זה הרבה יותר מגניב. אפשר להשתמש באביזרים גם בלי להעצר על ידי המשטרה

צודקת../images/Emo6.gif

ובכלל, בפורים זאת מצווה... אבל את יודעת.. אסי וליאור קונים לכבוד פורים כמויות גדולות מאוד של אבקת סוכר... לא תאמיני, אבל בזמנם הפנוי הם אופים אוזני המן... (אופים את זה בכלל??)

בטח. אפשר לאפות עוגיות חשיש../images/Emo6.gif

זה חוסך את המנצ' שיש להם אחר כך
טוב לא בא לי שאסי יגלה שאני מלכלכת עליו. יש לשניהם ניק כאן בתפוז
בכל אופן, אני לא מתה על החג הזה. אבל יש משהו בדבריך שזה מצווה להשתכר. זה כזה, בלי רגשי אשמה אחר כך

הרגשי אשמה לא באים בגלל העובדה שהשתכרת..

אלא בגלל הדבר שאת מגלה לידך בבוקר
בכל זאת, כשאת שיכורה, מנגנוני הבחירה והסינון שלך לא כלכך עובדים.. (הכל מתיאוריה כמובן, בחיים לא קרה לי! אני בנאדם טוב שמכבד את הוריו ואוכל את דגני הבוקר שלו ) ובקשר לעוגיות חשיש...זה אוזני המן חשיש! (נכון שהמילוי חום.. אבל מה חשבת שזה שוקולד!?!?! מפיתאום, זה יכול להיות גם תמרים!!! )

g a l4

New member
ברור שלא מניסיון../images/Emo11.gif

"ובקשר לעוגיות חשיש...זה אוזני המן חשיש! (נכון שהמילוי חום.. אבל מה חשבת שזה שוקולד!?!?! מפיתאום, זה יכול להיות גם תמרים!!! )"

היי היי

אני לא מאמינה ב"מנגנוני בחירה וסינון שלא כל כך עובדים", הבחירה והסינון תמיד קיימים. את פשוט מרחיבה את האופציות
הרגשי אשמה זה על הבחילות והכאב ראש ועל היום למחרת שהולך לפח
לגבי האוזני המן, אני מעולם לא הייתי בקטע של זה. זה לא באמת טעים. זה מסורת ואני נגד מסורות כרונית... ותמרים זה בעעע, עם הדבר ההוא או בלי (כמובן לא מנסיון... כבר אמרתי שאני לא בקטע. של המן וכאלה)

עונהההה

שיר השבוע-" אווו אוו.. ממשיך במרדף כל השבוע מרגיש כמו שבת.." סרט השבוע- הנעלםםםם פשוט סוףףף.. תוכנית השבוע- דרייק וגו'ש. משפט השבוע-"זה לא בושה להפסיד לסלבדור!!" "זה טעים לך?!?" "אל תטפס על עץ בננות אם אין בכלל עץ!" מה עשה ת'שבוע- אחריי.. מה הרס ת'שבוע- ממממ.. לא משהו ספציפי.. למה אני מחכה השבוע- להיות ביום רביעי אחר הצהריים אחרי הבמחן בהסטוריההה.. פגשת את טלי- כן בטח.. כמו כל שבוע.. שאלת השבוע- לא יודעת.. אני עמוסה במבחנים חחח..

חחחחחחחחחחחחח..

כן כן.. כל הזכויות שמורות לקופיקו כן עשיתי ערב נוסטלגיה לתוכנית הזו חחחחחחח..

למעלה