"אני לא יכולה יותר!!"

"אני לא יכולה יותר!!"

רציתי לקלל ברוסית בכותרת אבל עצרתי את עצמי. קצת הגינות
שיר השבוע שלך?
סרט השבוע שלך?
תכנית/סדרת השבוע שלך?
משפט השבוע שלך?
מה עשה לך את השבוע?
מה הרס לך את השבוע?
תמונה שעשתה לך את השבוע?
למה את/ה מחכה בשבוע הבא?
פגשת את טלי השבוע? איך איפה למה כמה?
שאלת השבוע: למה אתם מתחפשים בפורים

שירוש1989

New member
יש שאלת השבוע!

שיר השבוע שלך? I WANT YOU. רק כי קרה לי משהו מאוד מוזר איתו היום - אני כבר כמעט שנה נמנעת מלשמוע אותו, והיום יצא שקצת זמזמתי אותו בלי כוונה (גרסת פיונה כמובן
) בערב אני מדליקה את הרדיו באוטו וכמובן שהשיר שבדיוק מתחיל הוא I WANT YOU
. אממה - גרסת קוסטלו
סרט השבוע שלך? אני אף פעם לא זוכרת תכנית/סדרת השבוע שלך? בטיפול\בנות גילמור
משפט השבוע שלך? עברתי שבוע חפרני מידי בשביל לתת משפט אחד
מה עשה לך את השבוע? כל הפיצויים על הדברים שהרסו לי את השבוע. מה הרס לך את השבוע? לנהוג בלי להתמצא בסביבה מספיק, כמה אכזבות מאנשים, זכרונות רעים, וצרות גדולות יותר. תמונה שעשתה לך את השבוע? אין למה את/ה מחכה בשבוע הבא?
(בע"ה ועוד דברים שאני אומרת פה...) פגשת את טלי השבוע? איך איפה למה כמה? באמת שאלה מיותרת
כשמישהו פוגש ורוצה לספר הוא כבר חופר על זה בהודעה חדשה עם הרבה "!!!!!!!!!11" שאלת השבוע: למה אתם מתחפשים בפורים - נראה לי שהמקסימום שאני אראה מפורים השנה זה אוזני המן או משהו בסגנון...איך זה הולך בצה"ל?

מתגייסת שבוע הבא?

מזל טוב! או משהו
לאן? ואין לי מושג איך זה הולך בכללי בצה"ל, אבל אצלנו יהיה משהו גדול ואני לא אהיה שם

שירוש1989

New member
אמן שיהיה לי מזל - ואני אהיה בהילטונים!../images/Emo57.gif

בעצם, אולי עדיף אוהל כשחם... אני למודיעין בע"ה, שיגיע כבר היום הזה. ואני רוצה להתחפש!!!

אוהל זה די נחמד

אבל אז אין ארונית או משהו כזה להשאיר ציוד, שזה די באסה. שיהיה בהצלחה שם!

תמרוש5

New member
P:

שיר השבוע שלך?אביב גפן-מצטערים סרט השבוע שלך?האיש שלא היה שם תכנית/סדרת השבוע שלך? טרו קולינג משפט השבוע שלך? מה עשה לך את השבוע? הופעה של אביב!
מה הרס לך את השבוע?בעיות הפקה=\ תמונה שעשתה לך את השבוע? למה את/ה מחכה בשבוע הבא?סופ"ש.
פגשת את טלי השבוע? איך איפה למה כמה? שאלת השבוע: למה אתם מתחפשים בפורים? לא סגורה על עצמי עדיין. אבל אולי לצ'ארלי צ'אפלין

נועלת טייס אוטומטי...

שיר השבוע שלך? ארי גורלי ורעות יהודאי - הכל דבש. אני לא מאמינה שאני כ"כ אוהבת את המקום הראשון בגלגל"צ. בושה לי.
סרט השבוע שלך? זה שאני חיה בו. סתם המשפט הזה מזמןןן לא מצחיק. אני הולכת לראות עוד מעט ארץ קשוחה אז נקווה שזה יהיה טוב.
תכנית/סדרת השבוע שלך? השרדות! לא כי זה טוב, סתם כי היה מצחיק לראות עם כל הבסיס. אבל באמת - המקום
זה פשוט מעולה. גאוני. אדיר.
משפט השבוע שלך? "אבל נעהההההה, אני אוהבת אותך." / "אני מסרבת לחשוב על זה."
מה עשה לך את השבוע? קצת אהבה מאנשים
מה הרס לך את השבוע? שגם הבדיקות דם לא מסבירות [ביינתים] מה נסגר עם הגוף שלי :(
תמונה שעשתה לך את השבוע? תמונות מהקורס!! טוב שיש פייסבוק.
למה את/ה מחכה בשבוע הבא? מתחילה קורס של חודש...
פגשת את טלי השבוע? איך איפה למה כמה? לא, אבל מצאתי במרפאה איזה מסמך שכתוב עליה "לידי המרפאה - טלי" וזה הצחיק אותי. חבל שאף אחד מסביב לא הבין מה אני צוחקת בלי קשר.
שאלת השבוע: למה אתם מתחפשים בפורים
לקורסיסטית :(

מה, זה אדיר!

חתיכת בזבוז זמן אבל
לא אבל באמת, זה אדיר. נכון טלי אמרה שזה מעצבן כי אתה פוגש אנשים מהעבר שאתה *רוצה* להשאיר בעבר? אז, לא קרה לי... מצאתי שם מפקדים מהקורס, חברים לקורס, קומונרית לשעבר... וזה דווקא מגניב, כי זה אנשים שנחמד לי לחזור לקשר איתם, וזה סביר להניח לא היה קורה אחרת.

זה סוג של

בשבילי, בנאדם שאיום בלתחזק קשרים, זה הרבה
אבל הנה, עם הקומונרית לשעבר גם נפגשתי אחרי ש"נפגשנו" בפייסבוק...

זה נכון שאתה לפחות יוצר איזשהו קשר

עם אנשים שקשה אפילו להראות סימני חיים אם לא היה את הפייסבוק... אבל בד"כ לא נפגשים איתם אפילו
זה שנפגשת מוכיח לי אחרת, אז את מוכשרת!

daniel ben ari

New member
זה מגניב למי שיש לו חברים מרחוק../images/Emo45.gif

כמו אח שלי נגיד עם חברים מהתנועה ומהמכינה ומהצבא (ב435098430958 מקומות שהוא הספיק להיות בהם) ומחו"ל ומלא יודעת איפה.. לאנשים בתיכון זה מעפן
ונעה, את מעפנה בכל מקרה, ככה שזה לא ממש משנה
אבל אני שיא המעפנה... כי אני אוהבת ילדות מעפנות
!!!1

למעלה