תשובות
1. למה אני חי? החיים הם בחירה. תבחר משמעות לחיים שלך ולך על זה. נגיד... אני חי כדי להציל את העולם! או, אני חי כדי להביא אושר! אני חי כדי להינות מהחיים! אני חי כדי לסבול חחחחח! הקיצר - תבחר משהו שעושה לך טוב ותזרום - מה זה חשוב גם ככה מתים אח"כ.
2. כיצד נכון לחיות? אז ככה זה הולך: נניח ואתן לך עכשיו הוראות הכוונה כיצד לחיות. כיצד נכון לחיות. מה שאתה תעשה איתן, אתה תסנן מבינהן מה מתאים לך ומה לא (ולפי האנרגיה של ההודעה אתה תסנן את רובן, או שתנסה את כולם ואז תתיאש מהר, אבל לא משנה, זה לא העניין). מה שחשוב הוא שלפי המצב כרגע, מבין כל האפשרויות המוצגות בפניך בעולם כרגע, יש לך אפשרות בחירה של איך לחיות נכון, משמע - איך לחיות כמו שאני אוהב ונוח לי. אז אתה חייב לנסות מלא דברים (הסינון שדיברנו עליו) עד שתגיע למשהו שיהיה נכון לך. כלומר, גם כשמשהו לא נעים לך - תשמח! כי זה מקדם אותך צעד אחד קדימה לקראת משהו טוב יותר. אבל אתה חייב לנסות.
אז הנה רשימה של איך לחיות נכון: לאכול בריא, להיות טבעוני, לאכול בשר, להתאמן, לארגן טיולים, להיות מנהל, לנהל צוות, להתחתן ולהביא 7 ילדים או יותר, חובה לגדל כלב בבית כי כך מפתחים קשרים חברתיים, לעשן ג'וינט אחד ביום-חובה, להקים עסק, לא להקים עסק, לעזוב את הבית של אבאמא, להיות רגיש, להיות קשוח, להעריץ את אייל גולן, לעשות קריוקי, לשתות 2 ליטר מים כל יום, ללבוש חליפות, להתלבש ספורטיבי, לגור בכפר סבא, לגור בכפר, ....
לשאולת אין כח להפוך את החיים שלך למשמעותיים - לך יש! ובכל מקרה, גם אם תחליט היום על משהו תמיד התשובות שלך ישתנו במהלך החיים. תהיה קליל בקשר לזה. זרום. גם תשובה כמו - "אני לא יודע" זה סבבה. אז אתה לא יודע - מה זה בעצם משנה? אף אחד לא באמת יודע. לכן אתה יכול לבחור מה שבא לך.