אני לא יודע לשון
I ilsites New member 28/10/04 #4 גם אני קיבלתי 63 בבוחן ו-64 במבחן.. שנה שעברה הייתי על 75-80.. לא מבין מה קורה.. ובכלל.. אי אפשר ללמוד את זה.. למרות שיש איזשהו היגיון יש מיליון ואחד יוצאי דופן, מלא חוקים כדי שזה יהיה "תקין". באנגלית אין כאלה סיבוכים.. :|
גם אני קיבלתי 63 בבוחן ו-64 במבחן.. שנה שעברה הייתי על 75-80.. לא מבין מה קורה.. ובכלל.. אי אפשר ללמוד את זה.. למרות שיש איזשהו היגיון יש מיליון ואחד יוצאי דופן, מלא חוקים כדי שזה יהיה "תקין". באנגלית אין כאלה סיבוכים.. :|
ה השדון יחזקאל New member 28/10/04 #6 גם אני ../images/Emo13.gif ציון 63 סופי בבגרות בלשון. זה המקצוע הכי חלש שלי. מזל שאני כבר סיימתי ללמוד.
גם אני ../images/Emo13.gif ציון 63 סופי בבגרות בלשון. זה המקצוע הכי חלש שלי. מזל שאני כבר סיימתי ללמוד.
T Trranger New member 28/10/04 #9 ישששששששששש =] הודיעו לי היום שהמבחן בלשון נדחה לעוד שבועיים במקום ביום ראשון
C commandocamel666 New member 30/10/04 #11 לשון זה בדיוק כמו מתמטיקה. כולם שונאים את זה בהתחלה אבל ברגע שאתה מצליח בזה אתה ממש נהנה מזה(או שזו רק סטייה שלי בקשר למקצועות).
לשון זה בדיוק כמו מתמטיקה. כולם שונאים את זה בהתחלה אבל ברגע שאתה מצליח בזה אתה ממש נהנה מזה(או שזו רק סטייה שלי בקשר למקצועות).