אני לא יודע אם אני

יותם13

New member
אני לא יודע אם אני

הומוסקסואל,או סטרייט. כבר הרבה זמן שאני חושב על זה.יותר נכון,מאז שגיליתי שאחי הגדול הומו. מוקדם מידי להחליט? יכול להיות שזו סתם תקופה שתחלוף? אני לא יכול לראות את עצמי חי בתור הומו. תמיד ראיתי את עצמי גר בבית גדול עם אישה יפה,שני ילדים וכלב,אבל פתאום אני כבר לא יודע אם זה יקרה. בבקשה תעזרו לי,אין לי עם מי לדבר,או מי שיקשיב לי מלבדכם.

16 פלוס

New member
למה לקחת את זה כלכך טראומתי??

אתה מוציא את זה מפרופורציות לגמרי
דבר ראשון תירגע.......אחרי שלקחת רגיעון או מה שלא יהיה אפשר להסביר לך כמה דברים.... גם אני בגיל 13 (או כמה שלא תיהיה) חשבתי שאני אתחתן ואקים משפחה עם ילדים כלב ואשה.............מה לעשות שהגורל בחר אחרת וכיום אני הומוסקסואל...הומו יותר נחמד....... הורים שלי יודעים החברים שלי יודעים המשפחה שלי יודעת ולאף אחד זה לא מפריע.........כל עוד זה לא מפריע לך זה לא יפריע לאפחד....... ואם כבר אמרת שאחיך הגדול הומו לך תדבר איתו זה הכי עוזר.... מניסיון אחים הכי עוזרים!!!
...

moon flower

New member
חייבת לחזק

אומנם היחיד שיצאתי בפניו מהארון הוא אחי הגדול (כנראה היחיד שלא ירצח אותי וזה לא ישנה לו כלום..) אני כבר מספיק נעולה על קטע הבי (לומרות שבינתיים אני מוצאת הרבה יותר אצל בנות, אבל זה בלי הכללות..) ואגב, גם אם הוא בגיל צעיר הוא רשאי להחליט, ובאמת.. תציין אם אתה נמשך לגברים או לא, כי אחרת להיות הומו רק בגלל שאחיך הגדול כזה, תסלח לי על המילה טמטום גמור..

resputin

New member
אוקיי, שניה.

דבר חשוב מאוד שלא פירטת בהודעה שלך, למרות שזה ישמע לחלק מכם טיפשי, זה האם אתה מוצא את עצמך נמשך לגברים
אמרת שאתה חושב שאתה הומו מאז שגילית שאחיך הומו, אבל אם כל הכבוד לגנטיקה -ויש כבוד- אם הוא הומו, זה לא אומר שאתה חייב להיות אחד. נתחיל עם זה. בנוסף לכך, כמובן, יש את הפקטור שאתה נורא נורא צעיר. 13 זה תחילת גיל ההתבגרות ויש לך עוד המון זמן להגיע להחלטות ברות גורל כמו זו. קח ת'זמן.

TwelveEyes

New member
מי אמר לך...

שאי אפשר לגור בבית גדול עם שני ילדים וכלב, רק עם גבר במקום אישה? אפשר בכיף אפילו. זה דבר ראשון. דבר שני, אין שום קשר בין ההומוסקסואליות של אח שלך אליך. אז מה אם אתם חולקים גנים? יש אפילו זוגות תאומים זהים שאחד גיי והשני לא. זה כמו שתגיד "מאז שאח שלי חשף את עצמו כחובב חצילים, גם אני מוצא את עצמי רעב יותר ויותר לירק הזה...". מגוחך, נכון? במיוחד העובדה שאח שלך חובב חצילים
וברצינות: כן, אני חושבת שקצת מוקדם מידי להחליט. תקרא את ההודעה שכתבתי ליוגי... חלקים ממנה רלוונטיים גם לגביך. יש לך עוד הרבה זמן להתלבט, אז למה להתחרפן כבר עכשיו? קח את זה בקלות.

יותם13

New member
אני מרגיש שאני כן נמשך לגברים

אני מסתכל על בנים מהכיתה שלי,ואני משוטט באתרי גייז.

superkid 16

New member
תשמע..

נראה לי שאתה יותר מדי מבולבל אולי בגלל שגילת שאח שלך הומו ואולי גם עוד כמה סיבות, אני מציע שתנסה לשבת עם עצמך ולחשוב מה באמת אתה מרגיש וכלפי מי ובכל מקרה יש לך עוד הרבה זמן ואם אתה צריך עזרה ואין לך למי לפנות אז אנחנו פה בשבילך..

למעלה