אני לא יודעת

shtuyot8

New member
אני לא יודעת ../images/Emo4.gif

אני כותבת את הפוסט הזה כדי לחזור ולקרוא אותו בעוד שנה מהיום. אני לא יודעת באיזה בצפר אלמד - מקווה שבליך אבל פוזלת לשבץ. אני לא יודעת מה אני רוצה לעשות שאני אהיה גדולה - הלוואי להיות שחקנית כדורסל, אבל כ"כ נמשכת לביוטכנולוגיה. אני לא יודעת איזה מין בעל אני רוצה - שיאהב אותי באש ובמים, אבל שלא יהיה לוחם מדי. אני לא יודעת אם בא לי עכשיו לבכות או לצעוק, אני רוצה לחייך, מבפנים. אני לא יודעת למה אני מאבדת חברויות יקרות, מקווה שישתקמו. אני לא יודעת למה אני חיה בציפייה למשהו, למה אני לא חייה את ההווה, אלא דואגת לעתיד. אני לא יודעת למה אני לא יודעת, כי הכל ברור לי. פשוט להקשיב ללב, לשמוע אותו, להרהר במה שהוא אומר, ולהחזיר לו אהבה כמו שרק הוא יודע לתת. אם אני שוכחת, אמונה רוח ועבודה קשה.

moran500

New member
../images/Emo23.gif

לכי ילדה אהובה אל חופים רחוקים אל חלומות אחרים יש עוד דרכים שאותן לא עברו מעולם לכי לשם קחי לך ילדה אהובה את תרמיל האתמול יש בו כמעט את הכל לכי ילדה אהובה, כי עוד לא מאוחר אל המחר לא, לא, אל תשכחי גם כשעצוב לך יש לך אותי לא, לא, אל תשכחי אני כאן אל תכעסי אהובה, אם נתנו לך לחשוב אין כאן מקום לאהוב פעם היה זה חלום שאליו מגיעים ממקומות אחרים לא, לא, אל תשכחי... ואני כבר עייפתי מאד על שנים אבודות לא אבכה עוד כשביקשתי למצוא את הסוד זה שגם לך מחכה לכי ילדה אהובה אל חופים רחוקים אל חלומות אחרים יש עוד דרכים נסתרות להגיע דרכן לכי איתן לא, לא, אל תשכחי... (יש לך אותי מילים: צוף פילוסוף לחן: יזהר אשדות) כמו שכתבת אל תחיי את העתיד, תחיי את ההווה! תחלמי, תקווי, תתכונני, תרקדי, תשירי, תצחקי, תבכי, תקפצי, תשחקי כדורסל, אל תשמרי דברים בבטן, תרגישי עם כל הלב והנשמה אבל אל תקחי דברים יותר מדי ללב - לא הכל שווה את זה, תחשבי אבל לא יותר מדי שלא תגלי יום אחד שחשבת יותר מדי ולא עשית, תאהבי מכל הלב, תגידי מילים חשובות שאת מתכוונת אליהן אבל לפעמים גם מילים סתם, כי בא לך... פשוט תחיי, תזרמי עם החיים ותראי לאן הם יובילו אותך אל תהיי עסוקה מדי בלחשוב או לכתוב על מה שיכול היה להיות או מה שיקרה מחר או קרה אתמול כי החיים שלך הם היום! וזה מה יש אז תנצלי את זה הכי טוב שאת יכולה! ואם את אי פעם שוכחת את זה, אני אזכיר לך!

למעלה