אני לא יודעת מה לעשות

אני לא יודעת מה לעשות

אני לא מפסיקה לחשוב על ההלוויה שלי. אני שוקלת ללכת לעובדת סוציאלית שלי, ולספר לה יותר בפירוט על ההרגשה, אך מפחדת לומר זאת בקול רם. אין ספק שאני מתוסכלת. יחד עם זאת, אני מבולבלת ומפוחדת...מהמוות. ובעיקר...מהחיים. איך להתמודד עם החיים? לעולם לא אדע. ולפעמים אני גם לא רוצה לדעת. ב21 השנים הקצרות שלי, הגעתי למסקנה שרע לי יותר מידי בחיים והאמת......אני לא הכי רוצה לעשות משהו בנושא אלא להשאיר את זה ככה ופשוט לא לעשות כלום.

tomasth

New member
האמת את צודקת

מדוע אינך רוצה שינוי ? מה טוב ? או שיהיה רע או שיהיה טוב ,אם החיים רעים אז הם יהיו יותר. evil win , when good people do nothing

נשמע שאצלך זה דווקא איך להתמודד עם המוות

או הפחד מן המוות. מאיפה זה התחיל הפחד הזה? את רק בת 21 וזה טבעי שתרגישי קצת אבודה, ולכן חשוב שתהיי במסגרת מסודרת- לימודים, עבודה וכו' כי זה יעזור לך לסדר את החיים וזה מניסיון. אני הייתי בטוחה עד לפני שנתיים שהחיים שלי מזה ירגעו גרועים, חסרת מזל, לא תהיה לי אהבה בחיים, אני אצא רק עם בחורים דפוקים וכל מיני כאלה אבל הנה שנתיים אחרי אני עם בחור מדהים, גרה בדירה מדהימה ביחד איתו, נהנית מאוד מהלימודים, יודעת את הכיוון שלי בחיים ואומנם לא הכל מעולה כרגע (קצת מצב כלכלי לא משהו וגם המצב החברתי בלימודים) אבל בסה"כ זה שונה לגמרי ממה שתיארתי לעצמי. תני צ'אנס לחיים, תני צ'אנס למה שהחיים יתנו לך אם תאפשרי להם לתת לך...

gilpin

New member
צריך להתעזר בסבלנות

החיים הם כמו גלגל, פעם למטה ופעם למעלה, אין מישור תמיד תסתכלי על חצי הכוס המלאה, אל תחפשי מה רע, חפשי את מה שטוב מה טוב אצלך? אפילו הדבר הקטן ביותר וחסר המשמעות ביותר בעיינייך....

אני לא מסוגלת

כבר כתבתי פה בעבר... ואינני יודעת איך להתגבר על הכאבים שהחיים מציבים והאמת, שאני כבר לא רוצה לדעת, ולא רוצה להתגבר. יודעת שיהיה יותר גרוע מזה.... עבדתי כמוכרת חצי שנה, חצי שנה נאבקתי עם עצמי, חצי שנה הצבתי לעצמי משימות, שאותם שרפתי שבוע שעבר, כשהתפטרתי. התפטרתי בגלל שהעבודה הייתה חונקת, והשעות היו קצת הזויות (וטיפה קצת התנאים) עכשיו, כשאני סופרת את הימים האחרונים שלי בעבודה (עד סוף החודש) אני אומרת לעצמי "איך אני אתמודד עם החיים האלו, איפה אמצא עבודה, הרי אני בחורה לא יוצלחת". אני לא יודעת איך להתמודד עם עצמי. אני לא יודעת אם אני מפחדת להתמודד עם המוות..אני בחורה כל כך עדינה, עד שנמאס לי, אני מאוד שברירית ושלא נדבר על התמימות שפשוט בא לי לסיים את הכל, לקטול את החיים האלו, לא להתמודד יותר אני רוצה להעריך את הדברים הטובים חיים שלי, רק שלא תמיד אני מסגלת. אני מאוד שלילית ופסימית לגביי החיים. ובעיקר, אני שונאת את מי שאני....

gilpin

New member
הכל בראש

לא ענית לי , מה הם הדברים הטובים אצלך?

דברים טובים....

טוב לב, אכפתיות ו...וואי אני לא מסוגלת לכתוב עוד דברים טובים על עצמי!

dorke991

New member
ולמה שלא תעשי אם זה משו?

תרמי לאחרים בטוב לבך ובאכפתיות שלך, לאנשים מהסוג שצריכים סיוע כלשהו משהו שתתחברי אליו! "עסוק בעשיית הטוב והרע יעלם מעצמו" זה דברים שייתנו לך משענת רגשית בעת הצורך! ואין חשוב מזה לדעתי...

gilpin

New member
חייכי והעולם יחייך חזרה אלייך

תראי, יש משפט שאומר שאם תחייכי, העולם יחייך אלייך. תחשבי על זה, הנה אני לדוגמא, אוהב אנשים כמוך, טובי לב ואיכפתים אז הינה כבר נהיה דבר טוב אחד, אנחנו מכירים.... אם אנחנו מקירים ושנינו אנשים אכפטים וטובי לב, אז יהיה לנו יותר טוב את לא חושבת? אז הינה כבר הפכנו את העולם ליותר טוב.... ואם עוד אנשים איכפתים וטובי לב ייצטרפו אלינו, העולם יהיה יותר טוב וזה דרך אגב בזכותך כי את זאת שהתחילה ביוזמה ברוכה זו... אז מה את אומרת?

tomasth

New member
אופטימיות עוזרת

אם תהיי בטוחה שיהיה טוב שאת מוכשרת וכו , אנשים יראו את זה ויהיה יותר סיכוי בראיונות. את בריאה? יש אנשים שפחות ומצליחים.

me9020010

New member
חמודה..

לכל אחד יש רגעיםם יותר ופחות טוביםם...... את רק בת 21... עדיין מבולבלת ולא יודעת מה את רוצה לעשות עם עצמך... הכל נראה כל כך קשה בחיים האלה..... קשה לך להתמודד עם החיים... עבודה... חברים... הכל...... תתחילי סתם לחפש לעצמך מה את רוצה לעשות עם עצמך, עבודה, לימודים , דברים שאת סתם נהנת מהם ... אני גם במצב שלך בערך, בן 20..... מבין אותך...... למה את לא רוצה לעשות משהו? תתחילי לעשות, אולי זה יקח זמן אבל בסוף תצליחי לצאת מהמצב הזה. יאלה שיהיה בהצלחה, תעדכני אותי מה קורה איתךךך..... ותעשי לי טובה בשבילי תחייכי
אל תשכחי, לחייך, בטוח יש לך חיוך מדהים:] גם אם אין לך כוח, תעשי את זה בשבילי סבבבה? יום טובב:] חג שמח(קצת באיחור..)

למעלה