אני לא יודעת אם...

אני לא יודעת אם...

...קיבלתם את ההודעה שבה אני מציגה את עצמי, בגלל שלא ראיתי אותה בפורום... בכל אופן, אני אכתוב את זה שוב, רק כדי להציג את עצמי, ולהוסיף עוד משהו למה שרציתי לומר קודם. אז ככה: אני בת 15, והתעניינתי במאגיה מגיל מוקדם מאוד... אז זה לא היה רציני, אבל לפני כמה זמן מצאתי את היומן הישן שלי, שבו כתוב כל מני דברים על מאגיה, ועל כמה שרציתי ללמוד את זה, אבל החלטתי לחכות עד שאני אהיה "גדולה" (שטויות של ילדים קטנים). בלי התייחסות לכל זה, קיבלתי לפני שנה (בערך) את ה- SATANIC BIBLE מידיד קרוב שלי. קראתי, וזה נורא עניין אותי. עד אז לא הייתי מאמינה באלוהים, וכאלה. כניראה שמלכתכילה נהייתי שטניסטית בגלל שהייתי צריכה אמונה... טוב, אז הינה אני פה, גיליתי את הפורום הזה ממזמן, אבל די פחדתי להירשם... אז עקבתי אחרי זה הרבה זמן, ועכשיו, עברתי דירה וסוף סוף (אחרי 3 חודשים!) חיברו לנו קו טלפון, אז החלטתי להיכנס, ופשוט "לזרום". כאמור, אתם לא צריכים להסביר לי שמאגיה זה לא עשן ירוק וכאלה. את זה אני יודעת. עכשיו, אני רק מקווה ללמוד אותה לעומק, ואני אשמח מאוד אם תענו לי על השאלות, ואולי תעזרו לי קצת. וראיתי פה, שאילן עושה קורס. רציתי להגיד לך, שלי אישית זה מאוד חשוב, ואני אפילו שמחה שעדיין יש אנשים בעולם שעושים דברים לא רק בשביל עצמם. אני מצפה מאוד לפרק הבא שלך. טוב, אז עכשיו שהרחבתי על עצמי, רק רציתי להגיד, שלמרות שאני לא "חלק" מהפורום הזה עכשיו, אני מקווה להשתלב, ואני אשמח מאוד מאוד אם תגיבו להודעה, או תשאלו שאלות- יש לי צורך גדול להציג את עצמי.

itai90

New member
ברוכה הבאה

אני מקווה שתלמדי הרבה מהפורם הזה ומפני שאין לי מה לשאול אליך אז אני פשוט יגיד לך שאני מקווה שתעני בפורם הזה בברכת האור פם

דנה לא באמת שונאת רוסית,

דנה כתבה את זה כדי שמישהו יפסיק לבקש ממנה אימרות ברוסית.

דווקא לי יש אימרה...

Ne hodi bosikom! מה שאומר- אל תלך יחף! לא ממש אימרה, וגם קצת דפוק, אבל אתם חייבים להודות שיש בזה משהו... (
)

אקסיומה

New member
סליחה על הבורות...

אבל את יכולה להסביר לי מה זאת אומרת "התנ"ך של השטן"? מה זה בכלל הספר הזה ועל מה הוא מדבר. זה תמיד עניין אותי, ולא היה לי את מי לשאול. תודה, אקסיומה.

זהו ספר שכתב

אנטון זנדור לה-ויי, מקים הדת השטניסטית. ספר זה מציג את עקרונותיה של הדת השטניסטית. לא, לא מדובר בסגידה עוורת לשטן והקרבת חתולים ובתולות, השטן הוא רק סמלי. אני בטוח ש-Lestat יוכל להרחיב יותר.

למעלה