אני לא הטעם שלו

אני לא הטעם שלו

יצאתי לדייט כמו אחד מהרבים בעיקר מחוסר חברים וחברות.

עדיין לא היה לי חבר רציני אבל היו לי דייטים מהגיהנום אבל לא כזה, הבחור ממש רצה להיפגש החמיא אמר שאני יפה בטלפון . כשהגעתי לפגישה היה קצת כועס וניסתי להוציא ממנו מה הבעיה הוא אמר שאני לא הטעם שלו שהוא אוהב יותר רזות ממני , ממש ממש נפגעתי אני לא רזה ולא שמנה באמצע , בתיכון הייתי אוכלת 500 קלוריות במשך שנה וחצי הייתי סוג של אנורקסית והיום אני כבר לא יצאתי מזה, המשקל הוא אישיו מאוד מאוד גדול בשבילי, מאוד מאוד מאוד נפגעתי ממנו ברמות קשות קשה לי המחשבה הזאת שאני לא מספיק נראית טוב בעיני כולם קשה לי לחשוב שתמיד יעדיפו את היותר רזה ממני, אני באמת מאוד יפה. אבל זה כל כך פוגע שפוגעים לך בביטחון יש לי חשק להיעלם ולא לראות אף
אחד זה מייצר אצלי שנאה אצל כל הגברים..
זה כל כך קשה בחיים אבל בחייים עוד לא היה לי דייט שמישהו מעיר לי המשקל , איזה רוסי מסריח, איך יוצאים מהדיכאון התמידי הזה , אני פשוט לא רוצה לראות אף גבר יותר

ga26

Member
כמה דברים

א. אז מה אם את לא הטעם שלו? מספיק שתמצאי אחד שאת כן הטעם שלו. תמיד יהיו כאלה שחושבים שאת לא יפה או לא נחמדה או לא חכמה או וואטאבר. אל תדפקי חשבון
ב. נהדר! הבחור עשה לך טובה. את גם לא רוצה בן זוג שירצה אותך רק בגלל המראה שלך (כידוע המראה של כולנו משתנה עם השנים, אני מניח שאת מעדיפה אהבה שלא מבוססת על מראה בלבד)
ג. פעם כשהייתי צעיר מאוד מישהי ניצלה אותי. היא באה איתי למועדון רק כי היה לי אוטו. במשך כל אותו ערב היא נעלמה לי. האם בגללה אני ניתקתי קשר עם כל הנשים? האם אשה אחת מטומטמת מעידה על כך שכל הנשים מטומטמות? תתפלאי אבל גם לא כל הגברים הם כמו אותו גבר שפגשת.
ד. את חושבת בצורה מאוד שטחית ואולי לכן את מושכת גברים כאלה. את כותבת "קשה לי המחשבה הזאת שאני לא מספיק נראית טוב בעיני כולם קשה לי לחשוב שתמיד יעדיפו את היותר רזה ממני". אם מישהו מחפש קשר רק לסקס את אולי צודקת (גם לא בהכרח כי יש כאלה שמעדיפים דווקא שמנה או ממוצעת ולא את הרזה יותר). אבל מי שרוצה קשר רציני לרוב מסתכל על קריטריונים נוספים כמו: אמונה, תפיסת עולם, עיסוק, תחביבים, ... ואז רואים אותך כמכלול. לפעמים גם אם את לא מלכת היופי אבל את כיפית ונחמדה ומתאימה מהמון בחינות - קשר יכול להצליח. אגב תחשבי ותסתכלי מסביבך - יש המון נשים לא רזות ולא מהממות ביופיין שהן בקשר זוגי - מה שמוכחי שמראה חיצוני אינו הקריטריון היחיד. ומה שמראה שלגברים שונים יש העדפה שונה.

puma141

New member
שני דברים...

1. איך את מסוגלת להיות מודעת לעובדה שאת בעצם
חיה על פי דעתם של אחרים עלייך, ולא לשנות את זה אחת ולתמיד?
לעבוד על עצמך עם עזרה או בלי....

2. תרזי. אם זה מדכא לך את החיים ולא טוב לך עם זה, עשי משהו בנדון......

45Light

New member
מצטרפת לקודמיי ואף מוסיפה כמה הצעות ..

&nbsp
לעבוד על הדימוי העצמי שלך ולהתחיל לאהוב את עצמך איך שאת!!! כשאת לא אוהבת את עצמך את מקרינה את זה החוצה וזה יוצר דחיה בצד השני ״כי אם אין אני לי מי לי״.
&nbsp
לצבור חברים וחברות ולא לחכות לנסיך על הסוס כי לעתים גם הסוסים וגם הנסיכים מתעכבים להגיע .
שיהיה בהצלחה בכל מקרה .

הבעיה היא שאת היא הבעיה

מתאר לעצמי ששלחת לו תמונה (או תמונות) של פלג גוף עליון כמו רוב ה'מלאות'.
איך היית מרגישה אם הוא היה שולח לך תמונה עם כובע והיה מתברר שהוא מקריח וזה לא לטעמך? או שהיה מתברר שהוא אסיר משוחרר והוא לא ציין את זה? בקיצור - לא פלא שהוא כעס. פעם הבאה אולי תציגי תמונה אמיתית ונאמנה למציאות.
מעבר לזה את נשמעת כמו ילדה מתבגרת עם משפטים כמו 'יש לי חשק להעלם ולא לראות אף אחד' ו'אני פשוט לא רוצה לראות אף גבר יותר'. שלא לדבר על סגנון הכתיבה שלך.
ככה שנראה שהאנורקסיה היתה רק סימפטום אחד לבעיה קצת יותר עמוקה שכדאי שתפתרי. ומומלץ לא לחפש את האשם באחרים אלא לראות איפה את לא בסדר. וגם לדעתך את מאה אחוז בסדר - זכותו לא לאהוב בחורות שנראות כמוך.

אגב

אם להתעלם רגע ממה שהטמבל מעלי רשם לך ("חותך בבשר החי")
שכן לא ממש ברור לי מה משנה המשקל שלך בהקשר ובכלל איך אפשר להסיק
שאת מלאה דווקא או פשוט לא קרש עם עם חור מהלך על שתיים.

ובהינתן שכבר רשמתי לך שהבעיה העיקרית לטעמי היא שאלת הדימו העצמי שלך (ואני כל כך שונאת להציע עצות של מה ניתן לעשות לאחר- מצידי זרקי לפח, אבל תביני שהבעיה היא הדימוי העצמי שלך ולא שום בחור או אדם בעולם)

ואפילו שנזכור שהעולם מלא פוצים מרוכזים בעצמם אז...

לזכותו של הקלוץ השטחי שיצאת איתו (ואגב- גם ממש חסר עצם אחת ג'נטלמנית בגופו)

הוא לפחות היה כנה איתך בדקה הראשונה לפגישה
שזה הרבה יותר ממה שאת מאפשרת לעצמך
ולשלווה שלך - שאינה תלויה בדבר

להיות.

*וכמובן זכותו באמת לא לאהוב בחורות מכל סוג ומכל טעם. הוא לעצמו ואת לעצמך.

jessie7

New member
למה היא הבעיה?

מדובר בבחור מתוסכל וחסר טקסט. או חיים בחברה שאנשים משום מה חושבים שהם יכולים להגיד מה שהם רוצים, פשוט חוצפה וחינוך לקוי. אני בד"כ נוהגת לענות לחוצפנים האלו, לייבש אותם בנימה הכי צינית ולא נעימה.

dory141

New member
נכון, לא ביטוי מדהים

במה שנקרא עידנא דריתחא (בשעת כעס,בארמית), אנשים אומרים דברים שלא בהכרח היו אומרים בסיטאוציה אחרת.

זה נכון, אבל

היא רשמה שגם הוא כעס
אז גם לו מותר לומר שהיא שמנה, הרי בשעת כעס זה נסלח.
יש כאן גזענות דו כיוונית
&nbsp

dory141

New member
אני לא בטוח שהבהרתי את עצמי

הגנתי עליה. יש לה זכות להיות גזענית, למרות שלא נעים לנו לשמוע את זה. אני בחיים לא הייתי מתנסח ככה מילולית ולא כותב את זה, כי אותי חינכו בבית שצריך לכבד אנשים שונים ממני- בדת, במין ובמוצא. אבל לא כולם כאלה...

puma141

New member
ממש לא......מה הקשר ללגיטימיות בכעס?

נכון שבשעת כעס אומרים דברים לפעמים שהם לא, אבל יש דברים שלא אומרים, אלא אם זה באישיות שלך....במערך ה"זמין" של המחשבות/תפיסות שלך.
מעבר לזה-אדם ניכר בכוסו כיסו ו-כעסו....:)
אז אף אחד לא חף, אבל מה אומרים זה קשור לאישיות של אדם...

dory141

New member
נתון חסר במשוואה

אם היא העבירה את הגזענות הלאה (דיברה על זה עם חברה בטלפון, עשתה לו שיימינג בפייסבוק, או אמרה לו את זה), אז אני מבטל את הרישיון שלה לגזענות.

NEO83

New member
ממש אבל

אנשים חושבים שעצם זה שהם כועסים אז יש להם לגיטימציה להשתמש בגזענות, וזה ממש לא המצב, זה רק מראה את האופי המכוער של הבן אדם, לפני שתסתכל על המשקל שלה במראה, שתסתכל פנימה.

יש להם לגיטימציה

להשתמש בגזענות,
יש להם לגיטמציה להיות שיטחיים

יש להם לגיטמציה להיות *עצמם*
אין

לך לגיטימציה לאסור עליהם להיות מה שהם רוצים לבטא ולהתבטא דרכו.
גם אם זה מאוד לא נוח לך עם זה.
אין לך לגיטימציה *לכפיה* ולאיסור על *חופש הדעה והביטוי*

אם הם רוצים להיות אידיוטים חסרי מעצורים= זכותם .
זכותך גם לא להעלב מזה שהם אידיוטים חסרי מעצורים,
אפילו יותר מזה
*חובתך*

שכן ביום שאתה אוסר דבר אחד - יבואו אידיוטים אחרים מהצד הנגדי שלך
ויאסרו
*עליך*
לבטא מה שבעולמם עושה אותך אידיוט חסר מעצורים *לדעתם*

NEO83

New member
אין ולא תהיה

שום לגיטימציה להשתמש בגזענות,
מה שאת זה שלנאונאצים יש לגיטמציה לאנטישמיות רק כי היהודים מפריעים להם וזה בסדר, את שומעת את עצמך?! יש דברים שאין להם לגיטמציה לא חשוב מה!!!

למעלה