גם אני לא ואין לי שמץ, איך אוהדי מכבי בכדורסל, אוהדים את הפועל ת"א שמשחקת ביורוליג והבנתי שנמצאת במקום הראשון נכון לעכשיו?אני לא בקטע של כדורגל, אבל זה ידוע שלובש אדום הוא בן זונה.
מעניין כמה קל להוציא דבר מהקשרו האמיתי.גם אני לא ואין לי שמץ, איך אוהדי מכבי בכדורסל, אוהדים את הפועל ת"א שמשחקת ביורוליג והבנתי שנמצאת במקום הראשון נכון לעכשיו?
איך אפשר לאהוד קבוצה שהצהירה שלא מייצגת את המדינה אלא רק את מועדון הפועל?![]()
תישמע, עופר ינאי ידוע שהוא מכביסט, רצה להצטרף למכבי, אולם זאת סירבה.מעניין כמה קל להוציא דבר מהקשרו האמיתי.
שרה נתניהו אמרה בראיון לשמעון דרעי, איש ליכוד ותומך ביבי ידוע את המשפט :"נעבור לחוץ לארץ. שהמדינה תישרף"
זה היה ב 2002 . למה התכוונה ? לכי לבדוק לבד.
כנ"ל אוהדי הפועל ת"א. אחרי האסון של ה 7 באוקטובר, ואחרי הצלחתם ביורוליג, הפועל ת"א מנסה להתנער מהקשר של פעילות ממשלת הזדון שמיוחסת בעולם לכלל אזרחי מדינת ישראל.
אין בזה כהוא זה , בין הנכונות להיות אוהד של קבוצה שמייצגת רבים מאזרחי המדינה בלי לתת לכך קרדיט לממשלת/מדינה ישראל
מעניין. דווקא הבאתי את דברי שרה בנתניהו בקונטציה של - להוציא דבר מהקשרו......"תישמע, עופר ינאי ידוע שהוא מכביסט, רצה להצטרף למכבי, אולם זאת סירבה.
אני לא מאמינה שהוא באותה דעה של אוהדי הקבוצה, גם לא ייתר חברי ההנהלה, אולם לגבי האוהדים, הם זבל שבזבלים.
ברגע שאתה משתמש במשפחת נתניהו להציג את טיעונך, סימן שאין לך טיעון![]()
תמיד יש יוצאים מן הכלל.מעניין. דווקא הבאתי את דברי שרה בנתניהו בקונטציה של - להוציא דבר מהקשרו......"
לגבי האוהדים....אין טעם בכלל לדון בנושא. אני מכיר כמה "זבלים" כמו אריק איינשטיין ז"ל, אלי מוהר ז"ל.גם חיים רמון שיבדל לחיים ארוכים, שאינני מאוהדיו , אוהד את הפעל ת"א.
אתה מוזמן לקרוא את הכתבה הבאה שמצאתי בשלוף -לא ידוע לי ש"מכבי" סירבה לצרף את ינאי כבעלים. אשמח לקישור.
התייחסתי לכדורסל ולא לכדורגל שבאופן כללי, הרמה בכדורסל יותר גבוהה, לא מבינה בזה אולם נראה לי שגם מחיר כניסה לאצטדיון גבוה יותר בכדורסל מכדורגל.אם האוהדים של הפועל הם זבלים כדברייך, אזי אוהדי מכבי הם "צפיחית בדבש" ואוהדי ביתר ירושליים " הם כולם פרופסורים באוניברסיטאות שונות בארץ".
אשרייך שאת חברה בקבוצה המכובדת הזאת.
הדיון עבר פאזה עקב תגובתך שערבת את משפחת נתניהו מתגובתך הראשונה בשרשור (#5)המשך :
ובטרם יבשו הפונטים עלי צג, הגיע תומך חדש.....
ושימי בבקשה לב שמשאלה פשוטה על חובבי ספורט , הוא הגיב תגובה שאין בה שמץ של הנושא , אלא , שמאל, נתניהו, קללות, ואיכות דיון [עלאק].
כמו שאמרתי אשרייך שאת בחברה ככ משובחת.....
חחחחחחתמיד יש יוצאים מן הכלל.
אתה מוזמן לקרוא את הכתבה הבאה שמצאתי בשלוף -
![]()
עופר ינאי מכביסט. זה צריך להדאיג את אוהדי מכבי, ואת אוהדי הפועל
הבעלים של הפועל תל אביב מצדד במשטרה ולא באוהדי הקבוצה, מייחל לנפילתה של היריבה בעירונית גם אם מדובר בחדשות רעות לכדורסל הישראלי ומתלונן על בדיקות סמים שעוברים השחקנים שלו. מאיפה אנחנו מכירים את צורת החשיבה הזאתwww.mako.co.il
התייחסתי לכדורסל ולא לכדורגל שבאופן כללי, הרמה בכדורסל יותר גבוהה, לא מבינה בזה אולם נראה לי שגם מחיר כניסה לאצטדיון גבוה יותר בכדורסל מכדורגל.
הדיון עבר פאזה עקב תגובתך שערבת את משפחת נתניהו מתגובתך הראשונה בשרשור (#5)![]()
בהחלט, אתה הטריגרחחחחחח
אההה, אז אני אשם.
סחטיין.
סחטיין על הידעתישמע, עופר ינאי ידוע שהוא מכביסט, רצה להצטרף למכבי, אולם זאת סירבה.
ייתכן שהוא במוד שינאה שמעוורת אותו, בדיוק, כפי שליברמן הצטרף ל0מול, חבר לערבים בכדי להפיל את נתניהו בניגוד גמור לדעותיו הפוליטיותאני לא מאמינה שהוא באותה דעה של אוהדי הקבוצה, גם לא ייתר חברי ההנהלה, אולם לגבי האוהדים, הם זבל שבזבלים.
ל0מול יש 3 טקטיקות כשאין להם מענה, כדלקמןברגע שאתה משתמש במשפחת נתניהו להציג את טיעונך, סימן שאין לך טיעון![]()
אפילו הפרבולה אומר שביבי התנהג כמו שמאל לפני 7/10ייתכן שהוא במוד שינאה שמעוורת אותו, בדיוק, כפי שליברמן הצטרף ל0מול, חבר לערבים בכדי להפיל את נתניהו בניגוד גמור לדעותיו הפוליטיות![]()
לא, הוא התנהג בממלכתיות כנדרש מראש ממשלה, עדיין לא הגיע לרמה של ה0מול וכן הוא קיבל 2 סטירת לחי כאשר אחת מהן חזקה מאוד ה-7/10 וקודמתה במשפט שנגדו, לכן למרות שהיה המגן הלאומי של הרשות השופטת ואת זה אמר השופט אהרון ברק, החליט לעשות את הרפורמה המשפטית.אפילו הפרבולה אומר שביבי התנהג כמו שמאל לפני 7/10
מעניין שאתה בוחר להביא את הציטוט אבל לא את הקשרומעניין כמה קל להוציא דבר מהקשרו האמיתי.
שרה נתניהו אמרה בראיון לשמעון דרעי, איש ליכוד ותומך ביבי ידוע את המשפט :"נעבור לחוץ לארץ. שהמדינה תישרף"
זה היה ב 2002 . למה התכוונה ? לכי לבדוק לבד.
עובדה שבכדורגל אוהדי קבוצות יריבות שמחים לאיד לתבוסות של קבוצות יריבות באירופה ולא רואות ביריבות בליגה נציגות של ישראל באירופה או שהשנאה כל כך גדולה שהם מעדיפים ביזיון ישראלי באירופה על הישג של קבוצה יריבה.גם אני לא ואין לי שמץ, איך אוהדי מכבי בכדורסל, אוהדים את הפועל ת"א שמשחקת ביורוליג והבנתי שנמצאת במקום הראשון נכון לעכשיו?
איך אפשר לאהוד קבוצה שהצהירה שלא מייצגת את המדינה אלא רק את מועדון הפועל?![]()
תאמין לי שללובשי האדום הללו אין שום קשר לציבורים שאתה טוהב לשנוא
לא הבנתי.תאמין לי שללובשי האדום הללו אין שום קשר לציבורים שאתה טוהב לשנוא
זולת הצבע שמשותף לאיזשהו אב קדמון משותף מתקופת המזוזואיקון .
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.