אני לא בטוחה

RiNaTiT

New member
אני לא בטוחה

שזה קשור...אבל חלמתי חלום נורא מוזר ואני צריכה את עזרתכם בפיענוח... בבקשה... אז ככה: חלמתי היום לפני כמה שעות... שסבתא שלי עברה לגור בפ"א ואני חשבתי ברמת-גן ואז אני ואמא שלי נסענו לבקר אותה וכשהגענו הלכנו לטייל באיזה פארק וישבנו על ספסל ומול הספסל שישבנו בו היה בניין עם חלון גדול ואני מציצה דרך החלון בקומה 1 ורואה את ידיד טוב שלי מסתכל מהחלון, הוא ראה אותי ויצא אליי עם הכלב שלו ואמא שלו כשהוא ירד הכרתי אותו לאמא שלי והיא לא התייחסה אליו אפילו שהוא כן ניסה שהיא תתיחס ותמצא חן בעינייו ופתאום עברה שם אישה זקנה עם תינוק בעגלה ובמקום כלב היה לה חזיר שחור כזה וכשהם הגיעו לעברינו אז החזיר שלה התגלגל בבוץ שהיה מאחוריינו ואז הכלב של ידיד שלי נשך אותי, בהתחלה ידיד שלי לא עשה כלום ואז אחרי כמה דקות הוא עזר לי ואז נישאר לי צלקת גדולה כזו.... ולפני כמה ימים הידיד שלי הזה אמר לי שהוא ואהב אותי ואני יודעת שאני גם אוהבת אותו...אולי בצורה קצת שונה ממה שהוא אותי אבל עדיין אוהבת... בבקשה תעזרו לי... תודה מראש!!!
"תנו למוזיקה להוביל אותכם לעולם טוב יותר"
Rinat

RiNaTiT

New member
אני יודעת

שיש פורום חלומות בתפוז אבל הם לא עונים לי... אולי תוכלו לעזור לי או להפנות אותי לפורום אחר שכן יוכל לעזור לי...?! זה נורא חשוב... אולי החלום אומר שזה מה שיקרה לי בעתיד עם אותו אדם, שהוא לא יעזור לי במצבים הקשים בחיים והחזיר השחור מסמל רוע לא?? תודה מראש!!!!
תנו למוזיקה להוביל אותכם לעולם טוב יותר
Rinat

לא פיה

New member
אני צריכה לחזור לכתוב בפורום הזה...

באמת לא עונים מספיק לאנשים.

Pagra Baleben

New member
גאד../images/Emo185.gif

תעשה חושבים לרגע- ההודעה הזו מתאימה\לא מתאימה לפורום? ההודעה הזו תעליב\לא תעליב אנשים?

HUhybrid

New member
רינתי יקרה , חלומך ברור מאוד

ובעל מסר חד כתער למודע שלך. את פוחדת כנראה מכך שקשר הוזגיות שלך עם הידיד שלך. הבעייה היא שאת לא ממש בטוחה לגבי התנהלות הקשר, את מרגישה אותו מאוד כבלתי-יציב (לכן יש מעבר מגורים), והבעייה הגדולה יותר היא שאולי אין ך מספיק אימון כלפי ידידך, שיעזור לקשר שלכם. אני מתקשה לאבחן גורם מפריע בחלום מבלעדיכם, שכן את האשמה את מנסה להפנות כלפי אמך בתחילה, ולאחר מכן בכלב. עצה שלי: גשי ושאלי את ידידך שאלה ישירה וחדה: עד כמה אתה מוכן להסתכן ולהגן בשביל הזוגיות שלנו? (אם את רוצה פירוט נרחב על משמעות העצמים והאינטראקציה ביניהם שבחלומך, אשמח לומר לך במסר פרטי) ראי נכון מה לעשות, אני בטוח שתצליחי,
גיל.

RiNaTiT

New member
גיל...

תודה רבה לך!!!! וכתבתי לך במסרים אישיים.... אז דבר איתי...
תנו למוזיקה להוביל אותכם לעולם טוב יותר
Rinat

לא פיה

New member
גיל, בבקשה

על שאלות שאינן עוסקות בנושא מאגיה רצוי לענות במסרים האישיים או להפנות לפורום המתאים כפי שעשיתי אני. אני שמחה על כך שאתה עוזר לאנשים אך עשה זאת בצורה הולמת.

simba00

New member
אוי על לא דבר...

אני יודע שהשם שלי כה יפה אבל יש גבול לכמה שפאר להזכיר אותו בפורום אחד...

למעלה