אני לא בטוחה...

noya1990

New member
אני לא בטוחה...

שלום לכולם :) אני משתחררת בקרוב ורוצה לעשות פסיכומטרי (כאילו שיש ברירה) ובעקרון הכוונה שלי לעתיד היותר רחוק היא ללמוד משפטים. אז חשבתי לשאול אתכם אם זה נכון שצריך מינימום 700 בפסיכומטרי כדי להתקבל ללימודי משפטים? והאם כל מוסד שמלמד משפטים דורש בכלל פסיכומטרי? כמובן שזה גם מאוד יקר, אז לא בא לי לבזבז על זה זמן וכסף- אם זה לא חובה... תודה מראש לעונים

n i e m a n d

New member
אם את משתחררת, יש לך מענק שעל חשבונו

תוכלי לעשות קורס פסיכומטרי. באשר לשאר השאלות - במידה רבה זה תלוי בממוצע הבגרויות שלך. על איזה מוסד לימודים חשבת, בתור התחלה?

artor97

New member
ממש לא חושב

אני בטוח במאה אחוז שאפשר ללמוד משפטים עם פסיכומטרי יותר נמוך משמעותית. אני בזמנו התקבלתי למכללה איכותית מאוד ללימודי משפטים(מכללת נתניה) עם פסיכומטרי יותר נמוך, אני גם יודע בוודאות שניתן להתקבל עם פסיכומטרי יותר נמוך ללימודי משפטים באוניברסיטאות. תבדקי בכמה מוסדות לפני שאת מחליטה. בהצלחה

עידוdee

New member
על סמך מה בדיוק אתה אומר

שמכללת נתניה היא "מכללה איכותית מאוד"?

sacrament

New member
פה נמחקה הודעה../images/Emo18.gif

חברים, אני יודעת שנושא המכללות הוא נושא רגיש נא נסו לשמור על איפוק משני הצדדים ככל שאני דוגלת בחופש ביטוי ושחרור רסן, לכל דבר יש גם גבול אל תגרמו לי למחוק שוב הודעות שיהיה חג שמח לכולם!

PavlovsDaughter

New member
המכללות הטובות זה בינתחומי והמכללה למנהל

במשפטים. נתניה ממש לא נחשבת טובה.

artor97

New member
אני חושב שאת באמת לא יודעת על מה את מדברת

את מוזמנת להיכנס ולבדוק, מי הם המרצים, מדובר במומחים מהמובילים בתחום תואר שני במשפטים נלמד במכללה, וכמובן מי הם הבוגרים. אני בטוח שלא בדקת ואני כן - לימודי משפטים במכללה האקדמית נתניה נחשבים מהמובילים בישראל במספר קרטריונים בינהם על בסיס אחוזי המעבר בבחינות הלשכה,למעלה מ3000 בוגרים,תפקידים בכירים של הבוגרים,מקום ראשון בחידון המשפט הישראלי לפני כל יתר מוסדות הלימוד כולל האוניברסיטאות, נכנסתי ובדקתי לאחר הטיעון הריק מתוכן שלך רק בשביל להראות שאת טועה במקרה הזה. כל אילו הם רק חלק מהפרמטרים המוכיחים כי בית הספר למשפטים הוא מהמובילים בתחומו בכל מקרה בנושא השאלה שנשאלה, ממליץ בחום לבדוק מספר מוסדות ואל תקשיבי לכל מה שאומרים לך. בהצלחה (-:

n i e m a n d

New member
../images/Emo6.gif מכללת נתניה - כמו הרווארד, רק בנתניה

נראה שהפלאנגות השיווקיות של מכללת נתניה התחילו גם לשקר באופן מובהק לקהל המתלבטים.

club1

New member
הבאת דוגמא לא ממש טובה

כי אם היית מתעמק קצת בפרשת קצב, היית מבין שהיא עשתה עבודה לא רעה בכלל.

Drunk Bullet

New member
תלוי בבגרות וגם אז כנראה שלא תצטרכי 700

כנסי לפה: http://go.tau.ac.il/index.php/ba/how-to-get-in/calc תזיני את ממוצע הבגרות ושחקי עם ציונים שונים של הפסיכומטרי כדי לקבל הערכה לציון הנדרש (שימי לב שההתייחסות היא לרף של השנה הזאת, כך שזה יכול להשתנות בשנה הבאה).

SuGaRBabe1

New member
דווקא הגיוני שהיא תצטרך 700

תלוי בבגרויות כמובן, אבל גם עם בגרויות 104 (שזה לא נמוך) היא תצטרך באיזור ה-700 כדי להתקבל (בהנחה שהסכם ישאר פחות או יותר אותו דבר כמו שהיה בשלוש שנים האחרונות).

Drunk Bullet

New member
הכל זה ניחושים, היא לא הזכירה ממוצע בגרות

כי אם יש לה 110+\-, אז גם 650 מספיק לה.

noya1990

New member
אז ככה,

תודה על התשובות והלינק לאתר שבודק ממוצע כללי.. יש לי ממוצע בגרויות שקרוב ל 100 אז לפי מה שחישבתי, אם חישבתי נכון אני כן צריכה בכל זאת משהו כמו 700 בפסיכומטרי... אז אין ברירה חברים, נעשה :) עכשיו לגבי ההתלבטות איפה לעשות- הבנתי שבמזרחי יש 30 אחוז הנחה למי שעושה קורס באייקיו, אז זה נשמע לי מאוד אטרקטיבי, בייחוד שיאין לי הרבה כסף כרגע! מישהו מכם יכול להמליץ עליהם/עשה שם? תודה ובהצלחה לכל הלומדים...

למעלה