אני לא אעמוד בזה

גם ת"ש אך בעיקר עיין פקוחה ויד על ה

תפקידינו כהורים הוא לא רק ת"ש לסוגיו , אלא בעיקר עיין אחת פקוחה גם על מי שמחליט.אל לנו לוותר על זכותינו הבסיסית כהורים. בפורום זה מהתרשמותי הקצרה כאן,, יש הרבה הורים ובני משפחה איכפתיים ודאגניים גם מעבר לתפיחה וחיבוק . ( שחשובים לא פחות)

oshiko

New member
אמא של ד יקרה, לכל דבר הזמן שלו

אני מקווה שאין מישהו שלא קולט את המצב בו אנחנו נמצאים. זוהי התקופה הקשה והמכריעה ביותר בתולדות מדינת ישראל מאז מלחמת יום הכיפורים. להיות או לחדול, בלי מליצה. צוות החירום שממונה על הצלת המדינה הוא מי שנמצא בעמדות שהוא נמצא כרגע, ואנחנו חייבים לאפשר לצוות הזה להציל אותנו, כך או אחרת. אפשר להמשיל את זה לפיגוע, ואת הממשלה למגן-דוד-אדום. בשעת הפיגוע צריך לזוז הצידה ולאפשר לכוחות לבצע את עבודתם, איש איש ותפקידו. בזמן כזה לא נעמדים מול האמבולנס ומתחילים לבקר אותו על אופן הנסיעה וההגעה שלו, לא אומרים לפרמדיק הראשי שאנחנו מכירים אחד יותר טוב, ולא נעמדים באמצע הרחוב כדי להפגין נגד מגן-דוד-אדום בגלל שהוא נוסע נגד חוקי התנועה. מי שעושה את זה הוא חסר אחריות ולא מבין איפה הוא נמצא. את כל זה אפשר לעשות אחר כך. יהיה זמן לחשבון נוקב, ויש על מה. לא באמצע המלחמה.

VASANA

New member
../images/Emo45.gif אושיקו קולע ומשכנע

מיצית במילים חדות את תחושותיי ותחושותיהם של רבים <וטובים, עם כל הצניעות> ולוואי שמי שצריך לשתוק יעשה זאת (ואינני מתכוונת בשום אופן לאמא של ד או להורי חיילים ) תודה בשם הרוב הדומם והכואב.

shira2222

New member
michelle2113 השארתי לך מסר

אם את יכולה בבקשה תעני לי ותהיי חזקה...

לפעמים לוקחים אותם לבית החייל רק

כדי להתקלח ולישון ולאסוף כוחות. היום שמעתי שיחה בין בני לבין חברו המשרת בנח"ל, שסיפר לו שלקחו אותם לבית החייל בטבריה כדי להתקלח ולישון אחרי שלושה ימים רצופים בשטח.

למעלה