אני כן ..

אני כן .. ../images/Emo127.gif

אני נמצאת במעין אופוריה מוחלטת .... חיה בעננים .... אני כן ... כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן ... {עדין קשה לי להאמין ... } אחרי שתי בדיקות ביתיות שליליות אחרי כאבי בטן .. { ממש כמו כאבים של מחזור } אחרי שבוע מורט עצבים .. של מכשפה שמאחרת לה יותר מהרגיל .. אחרי הקזת דם .. { קצת כואבת .. } אני כן .. כן כן כן כן כן כן כן .. ואני כלכך מאושרת ... לא יכולה לתאר לעצמי אושר כזה .. אני בהריון .... תודה לך מקסימות על התמיכה , על העצות , על הכל .. אני עדין מקווה שיתפוס .. ויגדל .. אני עדין פה .. איתכן בלב ובמחשבות .. שלכן באהבה קשת בענן .

אחחח...איך אני אוהבת להיות צודקת...

מה אמרתי לך לפני כמה ימים? שאסור להתייחס רק לבדיקה ביתית? הא , שמשונית? בשעה טובה , שמחה בשבילך מאוד. כל השמשות פה נכנסות להריון לאחרונה, צריך להקים זיכיון על הכינוי הזה (רעיון לעסק זעיר...). כל טוב , ענת.

אוף , אני מפגרת...../images/Emo67.gif

התלבלבתי. שכחתי שאת "קשת בענן". משום מה זכרתי שאת "שמש בענן"... עזבי , המוח שלי במחיקה מלאה...

נועם@בת

New member
../images/Emo48.gif קולולולולולו

שיעלה ויכפיל וישלש ויפעם. הנה הפציעה הקשת בענן אחרי הגשם. מזכירה לנו ששוב לא ירד מבול על הארץ, והכל בסוף יסתדר. איזה כיף לקרוא הודעה כזאת. שיהיה לך הריון ארוך ובריא ולידה קלה. עשינו עוד
על פס אחד
נועם

נועם@בת

New member
אני בדרך לשם, שלחתי לך

את מספר הטלפון במסר, אם יש לך זמן להפגש לכמה דקות
נועם

דיגי

New member
אייזה יופי

כייף מאוד לקרוא שאת בהריון לאחר כל הבדיקות הביתיות שיהיה לך הרבה מזל טוב... ותשעה חודשים מהניםושקטים. מזל טוב, מזל טוב, מזל טוב
דיגי

אושרת@@

New member
מזל טוב מזל טוב מזל טוב

איזה כייף לקרוא הודעות כאילו!!! העיקר בכינו כולם איתך!!! לא משנה נוותר לך נוכח הנסיבות המשמחות
הרבה אושר והמשך הריון מוצלח ביותר

וואו ! המון מזל טוב !!!!!!!! ../images/Emo65.gif

איזה יום נהדר ! שימשיך ככה ! שיהיה לך הריון משעמם וארוך !

נטאשה

New member
קשת ../images/Emo118.gif ../images/Emo19.gif ../images/Emo55.gif ../images/Emo15.gif ../images/Emo28.gif

איזה יופי איזו הפתעה נהדרת מאחלת לך הריון נהדר וכייפי בזמן האחרון יש כאן כמה וכמה הריונות וזה כל משמח באהבה דלית

rona33

New member
וואאווו- איזו הפתעה ../images/Emo49.gif../images/Emo50.gif../images/Emo25.gif

משתתפת בשמחתך ומאחלת לך כמו כולן, הריון ארון ומשעמם . יש לי מלא שאלות : מה זאת אומרת שתי בדיקות שליליות? מתי עשית אותן? ומתי עשית בטא? הלוואי הלוואי על כולני נס חנוכה שכזה.

היי ....

אני כולי התרגשות אחת גדולה .. לא מפסיקה לרעוד .. יקח עוד קצת זמן .. תשובות לשאלות שלך .. 1. עשיתי בדיקה ביום שישי בבוקר .. היתה שלילית ..{ שבועיים אחרי ההזרעה} עשיתי בדיקה נוספת ביום ראשון בבוקר ... היתה שלילית שוב פעם .. { איחור של שלושה ימים במחזור .. } 2. בדיקת בטא עשיתי אתמול בבוקר .. התוצאה 120 .{ שבוע שני שלישי .. } מאחלת לכולנו , המון ניסים ונפלאות בחג הזה ..

rona33

New member
עכשיו היממת אותי לגמרי ../images/Emo88.gif

שבועיים אחרי הזרעה + בדיקה נוספת לאחר כמה ימים ושתיהן נתנו תשובה שלילית????? לכל מומחיות הפורום - איך ייתכן?? כבר כתבתי פעם שהערכה הביתית קליר בלו + קליר בלוף אבל לא שמעתי על שני שלילים שהתגלו כחיובי........ בעצם מה זה משנה העקר שאת בהריון ושכולנו בדרך גם כן!!! שוב פעם מזל טוב!

גם לי היו שני שליליים בבדיקה ביתית

בדיקה אחת עשיתי 11 יום אחרי החזרה (שזה כמו 13 יום אחרי הזרעה) ואת השניה 12 יום אחרי ההחזרה. הבטא שלי היתה 41 מה שמסביר את השלילי כי הערכות הביתיות לא מזהות ערך כזה (למרות שחלקן מתיימרות לזהות את זה) אני בטוחה שבטיפולים העתידיים שלי בחיים אני אמשיך לעשות בדיקות ביתיות. לא יודעת למה אבל הצורך הזה לבדוק יום לפני בדיקת הדם משתלט עלי ואני בודקת, מתאכזבת וממשיכה לבדוק. מישהו צריך לדאוג לפרנסת יצרני הערכות, לא?

דבי&

New member
גם לי היה שלילי בבדיקה ביתית ובעצם

הייתי בהריון. הקטע היה (והותיקות זוכרות) שבגלל השלילי נתנו לי ארגסט ועוד איזה כדור כדי לקבל מחזור ואז היה לי דימום חזק מאוד והתחלתי סבב זריקות נוסף ובמעקב זקיקים התברר שאני בסוף שבוע תשיעי ובאולטרסאונד ראו עובר עם דופק והדימום מסתבר היה הפלה טבעית של עובר אחד כנראה כתוצאה מהכדורים. לכן אני תמיד אומרת - לא, לא, לא לערכות הביתיות.

באאבו

New member
ווווווואאאאאאאווווו

גםני, גםני, גםני רוצה להגיד לך "אמרתי לך" תדעי לך, שהיתה לי הרגשה ממש ממש ממש חזקה לגביך איזה יופי! קשתונת, שהנבט הקטן שנח לך שם, יגדל לך בריא ושלם ושתזכי ללידה קלה ובריאה. וואו! איך אני שמחה..
והנה, גם לך מגיע:
פרח|
יש לי 2 נ.ב.: 1. מה קורה עם הבדיקות הביתיות האלה??? כבר 80% מהמשתמשות פה, לא קיבלו תשובה נכונה... 2. איזה מעודד לראות כאלה הודעות! ממש.. היו לי כמה ימים שממש פחדתי משלילי, וכשאני רואה כזו הודעה, אני אומרת לעצמי, אין דבר, זה יקרה לי בקרוב, הנה.. זה קורה להן.

@ריטה

New member
ואוו איזה הפתעה נעימה

הלוואי והשנה החדשה תפתח לכולם את הדלת אל החלום עקבתי אחרייך בפורום ואני ממש ממש שמחה בשילך המון בהצלחה ובואי לבקר בפורום השכן מתחיל להיות שם אוסף נכבד של מתחילות

למעלה