אני כן ..

hagk

New member
אכן הקשת הפציעה בענן שלך

שיהיה לך המון מזל טוב חגית

מזל טוב ענקי...

שתדעי עכשיו רק ימי שמש מאירים וזורחים אמרתי לך שאני מסכימה עם ענת. בדיקות ביתיות צריך לעשות בתשיעי....אז אולי זה יראה חיובי. בהצלחה והריון קל ונעים זוהרה

יש יש יש ../images/Emo70.gif

בעדינות בעדינות רוצה לאחל לך רק טוב ושילך ויתפתח וישריש פנימה את אצמו לעוד 40 שבועות.
סאני.

רומי^^

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

רומי 007

New member
מזל טוב יקירתי

מאחלת לך הריון קל ונעים. שמחה גם לשמוע שהבדיקה הביתית היא לא הדבר האחרון. יופי ובהצלחה

מרב.

New member
קשת צבעונית וזורחת...

איזה אושר לשמוע!! באמצע הגשם והעננים וגשמי הזלעפות, הגיחה לפתע הקשת וצבעה הכל בצבעים של אושר וניסים...
חמסה, שימשיך הריון תקין וארוך, שתהני מכל דקת הריון מרב

GALITDOL

New member
../images/Emo49.gifוצריך להוקיע את כל הב.הביתיות

איזה כיףףףף. שנשמע רק דברים טובים כאלו. שמחה שהעננה שהעיבה עליך נעלמה ושרק תשמרי עליו/הם שישארו שם ויגרמו לך אושר בקרוב

יפעתי&

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo23.gif../images/Emo49.gif../images/Emo39.gif../images/Emo49.gif

קשת יקרה הרבה אור ושמחה צבעים יפהפיים וזוהרים ימים של אושר וכייף והכי חשוב שיהיה קל ו מ ש ע מ ם

yaelhul

New member
איזה יופי קשת ../images/Emo9.gif מזל טוב לכבוד

הבטא, ומחזיקה לך אצבעות שבאמת ישריש עוד ועוד , יגדל ויתפתח, והכי חשוב - יפעם בך בגאווה בבדיקת האולטרסאונד, ואח"כ עד תום ההריון. שיהיה רק טוב מעכשיו. נשיקות יעל

טביקאט

New member
מזל טוב! ../images/Emo65.gif

אסור, פשוט אסור לסמוך על הערכות הביתיות האלה! (גם אני בזבזתי שתי ערכות יקרות להחריד שקבעו "לא ממש") מאחלת לך הריון מאושר וקל, נטול דאגות וכאבים, ועולל שמנמן ומתוק בסופו! מזל טוב טביקאט

קשת בענן איך יפה לך ../images/Emo34.gif

ההריון בכל צבעי הקשת דווקא עכשיו בימים הגשומים האלה את באה ומאירה לנו את הפורום בצבעים מרהיבים. תודה על כך וברכות להריון מושלם שימשך עד ללידה המושלמת והתינוק שחלמת עליו.

אפרת**

New member
מזל טוב ../images/Emo23.gif

המון מזל טוב, הרבה אושר.. טוה את זה כבר יש רק מהידיעה שיש הריון, אבל שיהיה עוד המון. ושיהיה קל.
אפרת

טלי2

New member
מזל טוב קשת!

מקווה שההריון שלך ימשיך לזהור בשלל צבעי הקשת ושימשיך ככה עד ללידה מוצלחת!

למעלה