אני כל כך עסוקה עם

אני כל כך עסוקה עם

העסק שאין לי זמן לחיות אני מרגישה במרדף מעין הצל של עצמי אבל אני נורא נהנת מזה ואני מאמינה שעוד יהיה פה טוב מה שכן עסק חדש גם מכניס לחובות לא קטנים וזה ממש לא כל כך כיף... :(

sh53

New member
ניהול זמן + חשוב לעומת דחוף

כדאי לעשות תוכנית עבודה כדי שתוכלי מידי פעם לנשום ולהנות מהחיים (לא אומרת שאת לא, אבל לפעמים כשנכנסים למשהו לא תמיד שמים לב ש"מבזבזים" זמן יקר בגלל העייפות כי לא שמים לב שהזמן הולך לנו לאיבוד). כדאי לשים לב לדברים שהם חשובים אבל לא ממש דחופים וצריך לשים אותם ברמה 2 בדרגת החשיבות ולעשות קודם כל את הדברים הדחופים, כי אחרת הדברים שבאמת דחופים ודחוף לעשות אותם לפעמים מתפספסים או שזה כבר לא אותו דבר אם לא עושים אותם כדבר ראשון ואז גם הדברים החשובים (שלא היו עד עכשיו דחופים) נהפכים לדחופים. זה היה שיעור קצרצר על ניהול זמן ודחוף מול חשוב

יש צדק בדברייך אבל הרבה דברים נראים

לי חשובים מאוד ואף דחופים יש לי מבחן אחרון לאוניברסיטה ביום ראשון ועד עכשו לא הסתכלתי בכלל על החומר וכל הזמן נוספות לי עוד ועוד פגישות :(

sh53

New member
חשוב לעשות תוכנית

מה חשוב יותר כמה זמן את רוצה להקדיש לכל דבר איזה מכשולים יש בדרך שתצטרכי להשקיע בהם הרבה זמן

sh53

New member
חשוב לעשות תוכנית

מה חשוב יותר כמה זמן את רוצה להקדיש לכל דבר איזה מכשולים יש בדרך שתצטרכי להשקיע בהם הרבה זמן

למעלה