אני כל כך מאושר!

kkarinn

New member
כן, אבל היא לא עשתה ילד לבראד

אז בראד מצא מישהי אחרת שתעשה לו ילד. אלוהים, איזה מטומטמת היא! עכשיו הייתי עושה לו ילד!!!

kkarinn

New member
איך נכנסים להם לחיים ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

תראו מה זה, לא מספיק הם נפרדו, כל העולם נכנס להם לחיים, מתחילים לרשום נימוקים בעד ונגד אם הם צריכים להיפרד או לא. זה החיים שלהם, גם ככה הם מרגישים חרא עכשיו, קשה להם, ועוד כולם מדברים על זה. הייתי מתחרפנת במקומם. מזל שאני לא "סלב" עכשיו.

LadyWolf

New member
החורף../images/Emo188.gif ידוע כמעודד רומנטיות../images/Emo23.gif

מזל טוב קיפו'ש!

למה? זה דווקא חורף סבבה

חוץ מזה שכמעט טבעתי היום בדרך לעבודה. מה שאת צריכה זה שוקו חם, שמיכת פוך עבה, מוזיקה ברקע, להפעיל חימום נעים, רעש של טיפות גשם בחוץ, מומלץ גם מישהו שיתכרבל איתך אם יש בהישג יד (גם חתול זה בסדר גמור) ואת מסודרת. תנסי ותראי שהכל נראה קצת אחרת.

kkarinn

New member
אז זהו, שלא

לצערי, אובייקט הכרבול ואני כבר לא ביחד. וכל שאר הדברים שהזכרת רק גורמים להיכנס ליותר ויותר מחשבות, דבר שאני ממש לא צריכה כרגע.

מצטער לשמוע...

קרה לכולנו, יקרה שוב. הזמן הוא התרופה הכי טובה, אם לא אז תמיד אפשר לנסות להתמכר לגלידת האגן דאז בטעם עוגת גבינה ותות אבל אני לא אחראי אם תבחרי בדרך הזו. הדבר הכי טוב שאני יכול להציע לך זה את החתלתולה החמודה של noaal מלמעלה

kkarinn

New member
יקרה שוב?!?!?!?!?

זה מה שאתה מאחל לי??? ואגב, זו הפעם הראשונה שזה קורה לי, כי זה היה קשר מאוד ארוך. גלידה בחורף לא ממש עושה לי את זה. חוץ מזה, בשבוע הראשון לא אכלתי כלום, אז עכשיו אני מנסה לנצל את זה ולשמור קצת. ואני פחות אוהבת חתולים. אני מאנשי הכלבים (הפרידה כללה גם פרידה מהכלבה המדהימה שלו).

Jazz Singer

New member
מה שיש לי להציע זה ../images/Emo24.gif

אני מאד יודעת מה את עוברת

kkarinn

New member
הלוואי, אני מאוד רוצה

אבל אין לי כרגע אפשרות מבחינה כלכלית. חשבתי לקחת גור נחייה לאלף אותו, אבל החלטתי שזה לא חכם. אני סטודנטית לכימיה, נמצאת הרבה במעבדות ולא רוצה שחס וחלילה יישפך שם על הכלב משהו או שישאף את כל החומרים הרעילים האלה שאני שואפת. ומעבר לזה, אני לא אוכל להיפרד מהכלב אחרי שנה, זה ישבור אותי לגמרי. אני מעדיפה לחכות עוד קצת, וברגע שזה יתאפשר לי מבחינה כלכלית אני אקח כלב

לא לא לא

אני ממש לא מאחל לך את זה. פשוט רוב האנשים מכירים כמה בני זוג במהלך החיים עד שאנחנו מתיישבים עם אחד מהם. פרידה זה החלק הלא נעים בקשרים. זה כואב, זה מעצבן, בא לך לבעוט במישהו מרוב כעס כשזה קורה ולפעמים לוקח המון זמן עד שזה עובר אם בכלל כי תמיד נשארת צלקת קטנה בלב גם אחרי שהזמן עושה את שלו. יש למצב הזה גם נקודת אור חיובית שהיום בטח מאוד קשה לך לראות אותה, אבל יום אחד כשתהיי עם מישהו שיעשה אותך מאושרת שוב,את כנראה תגידי לעצמך שטוב שזה קרה כי אז לא היית פוגשת את המישהו החדש הזה שעושה אותך כל כך מאושרת.

למעלה