אני כל כך מאושר!

אני כל כך מאושר!

היום התעוררתי ב6 בבוקר (שזה נושא אחר וכאוב דווקא) וגיליתי להפתעתי שהכלבה והחתולה (פאי ומריה) שלי ישנו ביחד מחובקות. היה להן כנראה קר והן חיממו אחת את השנייה. זה היה רגע נדיר ויפה. לפני חודשיים כשהן הגיעו אלי, הכלבה רצתה לשחק בה באלימות מוגזמת, במיוחד בגלל שפאי גדולה ממריה בערך פי 8. כל היום פאי רודפת אחרי מריה שחיה בפחד מהטרור שלה. מנסה לאכול לה את האוכל, גורמת לה להסתגר במקומות מחבוא גבוהים, לא לתת לה לשחק איתי או בכלל להתקרב אלי. עם הזמן ההתנהגות הזו דעכה לאט לאט. היא עדיין קיימת אבל העתיד נראה אופטימי ומבטיח במיוחד לאור התמונה שראיתי הבוקר. חבל שהמצלמה שלי לא היתה בדירה אחרת היתה פה תמונה חמודה עכשיו.

Noaal

New member
נפלא!

החורף הזה עושה ניסים ונפלאות להולכים על 4.. גם אצלי הן ישנות יחדיו (אומנם שתי חתולות) אבל בעיקר כשאני לא רואה..

Noaal

New member
נצל"ש - תוספת חדשה (וזמנית) לדירה

הטריקולורית המהממת הזו, שאת סיפורה ניתן לקרוא בפורום חתולים, מחפשת בית.. בנתיים היא אצלי והחתולות שלי ממש לא מאושרות מזה (understatment).

הייתי שמח לצרף אותה לגן חיות שלי

אבל עד שהצלחתי להרגיל את פאי לרדת מ-10 שעות ביום של מרדפים אחרי מריה לשעה שעתיים גג יצאתי מותש ואין לי את האנרגיה לעבור את זה שוב. קודם אני אנסה לייצב את ההרמוניה העדינה והשברירית שהצלחתי להשכין בבית...

אני כל כך לא מאושר ../images/Emo10.gif

נינט ורן לא ביחד? מה הלאה? כל הדברים עליהם גדלתי משתנים. קודם שרון, עכשיו זה... אני מפחד לחשוב מה יקרה בסוף

Jazz Singer

New member
גם אתה עם רן ונינט האלה?

כל המדינה מדברת עליהם... אפשר לחשוב.

הם היו

כל כך יפים ומתאימים ביחד. עכשיו לכי תדע על איזה יצור נינט תיפול. היא צריכה בחור טוב. ורן אחד כזה. הוא גם בא ממשפחה טובה.

אם בא לך לדעת

אני דואג גם לג'ניפר אניסטון שהיום דווח שבראד פיט התקשר אליה להגיד שאנג'לינה ג'ולי בהריון כדי שהיא לא תשמע את זה מצד שלישי. אנג'לינה היצורה הזו הבטיחה רק לאמץ ילדים. פתאום היא נכנסת להריון. לא חבל על ג'ניפר?

Mיקי_

New member
אתה בעצמך יצורה... אין אין אין על

אנג'י, והריון שלה ושל בראד זה הדבר הכי יפה בעולם בערך... למי אכפת מג'ניפר..?

גרררררר

ג'ניפר אניסטון יפה. ומוכשרת. ולא התנשקה עם אחיה ודרשה "צומי" כמו גברת שפתיים! <אלוהים ישמור, שמישהו ימצא לי חיים>

למעלה