אני כותבת כאן

אני כותבת כאן

כי סגרתי את "כל" אתרי ההיכרויות. (כולה אוקיקופיד והפסקתי לדפדף בדייטינגבוק ). וכבד לי בלב. סתם רוצה לשפוך...
רקע: שבורת לבב לאחר "זוגיות" של שמונה חודשים...נפרדנו לפני חודש וחצי. קשה.
והנה, כל כך לא אטרקטיבית (חיצונית הכוונה,וכנראה בעיני רוב המתבוננים (לדעתי ממה שחוויתי באתרי ההיכרויות) למרות שיש לי פנים מתוקות), יש שיאמרו שמנמנה, או מלאה ויש שיגדילו ויאמרו שמנה! (לא עלינו), קיצר יש לי הרבה מה להציע מבחינה רגשית(נשמע קלישאה אבל זוהי האמת).אבל אני חיה בעולם שטחי וציני, כולנו שבויים בתוכו, מי יותר ומי פחות... איך ג'רי מקגוויר אמר :'We live in a cynical world' וצדק. אני לא יודעת איך אמצא בן זוג (בדגש על בן זוג- כי זוגיות באה לאחר שמוציאים בן זוג ואסור לטעות בגבול הדק הזה...נוכחתי לדעת), אני לא אוהבת לצאת ולבלות (פאבים/מסיבות/או שקר כלשהו אחר) ונמאס לי מהאינטרנט: שוק הבשר האונלייני...(רק כי אין לאפאחד שם סבלנות לדבר באמת ורק לזפזפ בין התמונות) אוי אני חייבת לשתף דוגמא אחת ששברה אותי היום, (לפני שסגרתי את הכרטיס באוקיקופיד) פניתי לבחור אחד שיש לנו הרבה מן המשותף (אבל הרבה!) הוא כתב "את ממש מקסימה אבל לא הטעם שלי" זכותו, אבל תהיתי לעצמי איך בכלל יודעים שמישהו הוא הטעם שלנו (וזה נכון גם לגבי) אם מה שגורם למשיכה בין בני אדם הוא, ריח, תנועה,מבט, קול , דברים שלא עוברים דרך המסך...(דעתכם?) טוב חפרתי מספיק.

אני מרגישה שאני נסחפת אט אט למעגל המרירות וחוסר התקווה....אז לפני שאני מרימה ידיים סופית (לשבועות הקרובים, כי על מי אני עובדת) תהיתי אולי אתם, יושבי הפורום הנכבדים יודעים איך אפשר להכיר באמת, אנשים של פעם, של המילה והתנועה, מבלי להיכנס לאתרי היכרויות ולשבת בפאבים?

אוהבת,
מקלדת.

אין טעם להכנס להרגשה הזו

מודה באשמה שאני גם לא טיפוס של פאבים ויכול למנות על אצבע אחת כמה פעמים הייתי באחד כזה במהלך חיי
אבל זה לא מנע ממני להכיר כך שלא צריך להכנס לפאב או לאינטרנט בכדי להכיר

לגבי טעם אישי,זה מושג שגור יותר אצל הבחורות דווקא ואומר את זה על סמך שנים של הכרויות ברשת

אשמח אם

תסביר למה התכוונת במושג השגור של הנשים "טעם אישי" כאשר גם גברים (ע"ע הודעתי הראשונה) משתמשים בו...?

ואין לי בדיוק איפה להכיר, אם אני לא יוצאת...

כל הדחיות מצד בחורות שהכרתי ברשת

היו על המשפט הזה עוד לפני שהכירו אותי במציאות בכלל
ושפטו על סמך תמונה אחת אקראית
אגב את בת הזוג שלי לשעבר ראיתי בתמונה לא מלהיבה בלשון המעטה
במציאות היא נראתה מדהים בלונדינית חתיכה
ובכלל בעבר לרוב יצאתי לדייטים בלי לראות תמונה בכלל

לכן אני לא נוטה לשפוט לפי תמונה אחת אלא אם משהו באדם נראה רע

היכן להכיר? חברים שמכירים,או מישהו מהמשפחה הקרובה שמכיר מישהו מתאים
ובכלל לא הייתי פוסל את האינטרנט אבל הייתי יודע לכוון למה שאני רוצה

חייבת להבין אחת ולתמיד

איך לכולם מכירים דרך חברים ורק לי לא!?!?!? (שיואו אני נשמעת מכה...) ומנגד, אני תמיד שמחה לנסות לשדך. פעם אחת זה אפילו הצליח והגיע לחתונה :)

Aberforth

New member
היום ראיתי הרצאה של כומר.

ובהרצאה הזו הוא אומר שמה שאנחנו אומרים הופך לאמיתי. בהרבה פעמים ההרצאות האלה הן מאוד מגוחכות, אבל מצאתי הרבה אמת בדברים שלו הפעם. מה גם שלומדים בשיעורי פילוסופיה וגם בחיים בעצמם שמילים יוצרות מציאות.

על כל פנים, מבלי לחפור יותר מדי, מה שאני מנסה להגיד הוא שחשיבה אופטימית תוביל לדברים טובים. אל תגידי שאת לא תמצאי. את פשוט במצב רגיש כרגע וזה משפיע על כושר החשיבה שלך.

בכל מקרה, את לא לבד במקרה הזה, גם אני לא אוהב לצאת לפאבים, אני מוצא הרבה יותר עניין בבחורות מלאות בזמן שהרבה מאוד בחורות דואגות להרעיב את עצמן, ובכלל - למצוא בן/ת זוג זו משימה די מורכבת. אבל יהיה טוב
אני מבטיח לך!

מקסים

ההודעה...הפכתי בראשי מספר מחשבות מאז שההודעה הראשונה עלתה, ובאמת שיערתי שלהיות אופטימי גם אם זה לא יוביל למשהו מיידי, יקל לפחות על התחושה...
תודה :)

FineSilverMan

New member
כן, את יותר מזה

ויש גברים שאוהבים נשים שמנות, אבל הם די במיעוט. ולרוב הם שמנים בעצמם.

אם את רוצה להגדיל את מספר הבחורים הפוטנציאלים לקשר, "פשוט" תרזי. יכול להיות שזה עניין גנטי -- חילוף חומרים נמוך, חינוך שכזה, לא ממש משנה.
כמובן את לא חייבת להתאמץ. בסופו של דבר 95% מהאנשים מוצאים זוגיות (לפי הסטט' הרשמית). את רק צריכה להתאזר בסבלנות רבה יותר.

NewHere12

New member
אני כ"כ מזדהה איתך!

אתמול סגרתי את הפרופיל באתר היחיד שאני רשומה אליו (נשאר זה שבפייסבוק אם הוא נחשב)
ממש נשבר לי וגם אני מרגישה שכל מה שגברים מחפשים זה כוסיות (ורצוי עם כסף כי זה נוח והם לא כספומט) ומה לעשות כוסית אני לא. אולי סקסית...נראית כמו הבת של השכן.
האם בגלל זה אשאר לבד? כי אני חייבת לציין שאני רואה מכוערות רצח נשואות, אז למה לא אני??? האם זה כל מה שנשאר מזוגיות?
גם אני לא מתה על פאבים ולא חושבת שאכיר שם.. ומה שהולך היום באתרים זה כמו לבחור מוצר ממדף והאשליה שיש מבחר מטורף היא רק אשליה וזה גורם לבחורים לדפדף אותך...האף שלך לא נראה..יאללה יש עוד בנות, יש מלאאאא בנות.

אם תמצאי פתרון תודיעי לי

FineSilverMan

New member
גברים לא מחפשים כוסיות

http://www.youtube.com/watch?v=bq2crPwz_N4

יש גברים שמחפשים...

גם רזה מדי זה לא כיף...

אבל זה קצת לראות באחר כאובייקט...

האם היית מוכנה לצאת עם בחור כזה:
http://img.wonderhowto.com/img/11/2...-inspire-your-wtfoto-macro-challenge.w654.jpg
?

http://www.bbc.co.uk/blogs/artsextra/08.jpg

אני מניח שלא, את רוצה מישהו מסודר, מצוחצח, אינטליגנטי וכו' וכו'.

גם אני יכול לומר אותו דבר על הבחורות

באתרי ההכרויות
מחפשות את הגבר שיעניק להן את הבטחון הכלכלי

NewHere12

New member
ממש לא נכון

אני מכירה אישית כמה והגבר שלצידן איכותי ביותר.

Anna begins cc

New member
קודם כל,

חיבוק.
המצב שאת נמצאת בו הכי מוכר בעולם,
ואת היאוש הזה חווה כל מי שאי פעם חיפש זוגיות. אני מבטיחה לך.
רזים, שמנים, גבוהים, נמוכים. לכל אחד יש את הדבר הזה שהוא מרגיש שמעכב אותו מלמצוא.
תוכלי לראות איך בהודעה אחרת כאן בדף יש בחורה בלי תואר שמרגישה שזה מה שמעכב אותה.
את אולי מרגישה שיש לך פחות מה להציע מבחינה חיצונית וזה מעכב אותך.
וזה לא. תאמיני לי.
זה מצמצם אופציות, זה נכון. יש פחות גברים שאוהבים נשים מלאות מכאלה שאוהבים כוסיות מתוקתקות,
אבל יקירתי, זה עניין של טעם. למה את נותנת לזה להשפיע עליך?
כשבחור רואה תמונה ואומר שזה לא הטעם שלו, אין לך מה להעלב.
וצר לי, אבל משיכה אמנם מורכבת גם מריח, תנועה, מבט, אבל זו לא המשיכה כולה. משיכה זה מראה חיצוני, ואם הוא לא אוהב מלאות- הוא לא אוהב. הוא לא יאהב גם אם תריחי כמו שדה שושנים או יהיה לך קול של שדרנית בגלגל"צ.
תקבלי את זה שזה לא אומר עליך כלום, זה לא אומר שאת לא בסדר, זה פשוט אומר שאת לא הטעם שלו. זה הכי לגיטימי שיש.
אני לא מפסיקה לאהוב שוקולד במילוי תות רק כי כל העולם נגעל מזה

יש גברים שבשבילם את, עם כל העסיסיות שלך, זה בדיוק מה שהם רוצים,
ואל תתפשרי על שום דבר פחות מזה. תהיי עם מישהו שנהנה מהגוף שלך וחווה אותו יחד איתך, מישהו שראוי גם לשפע הרגשי שיש לך להציע.

ועכשיו לקטע הפרקטי.
קחי יום-יומיים להרגע, זה בסדר. המרירות, היאוש, הם רגשות שאוכלים מבפנים כל כך מהר, ותוך שעה הם כבר כיסו אותך לחלוטין. זה נורא מוכר..
תני לעצמך קצת זמן,
ותפתחי מחדש את כל הכרטיסים.
ניסים לא קורים. גם למצוא זוגיות זו עבודה.
את יכולה במקביל לנסות ללכת לספיד-דיינטינג, לצאת עם חברות לפאב, לחפש אירועים של פנויים פנויות,
אבל האינטרנט זו הדרך הזמינה והקלה ביותר להכיר. חד משמעית.
הפעם תגשי לזה בצורה אחרת-
יש לך המון מה להציע! יש לך פנים מתוקות, יש לך גוף מלא שיש גברים שיעופו עליו בסלטות, יש לך רגש ויש לך אינטילגנציה ויש לך הומור, ומי שלא רוצה- אז לא. זכותו. הלאה.
לא להתעכב על הדחיות, ולא להשבר אם את לא הטעם של מישהו (גם אני הטעם של אחוז מאד מסויים באוכלוסיה, אני לא נעלבת מזה, רק מחכה לאחוז..) להמשיך לנסות, לצאת עם אנשים, לתת צ'אנסים.
תחשפי את עצמך עוד ועוד לעולם.
בסוף זה יקרה.
זו קלישאה, אבל קלישאות הופכות להיות קלישאות כי הן נכונות.

ואם לפעמים את קצת מיואשת ורוצה חיזוק, תיבת המסרים שלי פתוחה :)
בהצלחה

מעניין מאד: את לא כותבת שנקלעו על דרכך

בחורים שהם לא הטעם שלך. את לא מתארת הופעה חיצונית לא מושכת של בחורים אלו ואחרים. את לא מתארת אופי בלתי מושך של אלו ואחרים. את מתארת את עצמך.
אולי צריך ללכת לפסיכולוגית (כן, כן) ולעבוד על "להחליף ראש": מהרגשה עצמית של אובייקט, להרגשה חזקה של סובייקט שבוחרת. וללמוד איך להפעיל את כוח רצונך, כוח האישיות שלך, על הזולת. על הבחור שנראה לך, מבחינת יופיו החיצוני ומבחינת אישיותו.

מה את אומרת?

Anna Vasserman

New member

אולי אפילו ללא עזרת פסיכולוג.

אבל ללא ספק, את חייבת לעשות סוויץ' בראש ולהבין דבר אחד: את יכולה להשיג כל מי שתרצי. ואת זו שבוחרת.

לא פעם פוגשים בחורה שגם מבחינת המראה החיצוני וגם מבחינת אינטיליגנצי וגם מבחינת האישיות - היא לא משהו בכלל, אבל איכשהו בדרך פלא התחתנה עם בחור מקסים ומוצלח, ולעומת זאת בנות מקסימות ויפות וחכמות שנמצאות במצב שלך ומרגישות כמוך.

איך זה קורה?

כי את מקרינה החוצה את מה שאת מרגישה לגבי עצמך, וזה מושך/דוחה אנשים.

אם תרגישי (אבל באמת) - שאת יפה, חכמה, מקסימה, מצליחה, חזקה - זה מה שגם תקריני לסביבה ותמשכי אליך אנשים וגברים.
אם תרגישי - שאת לא מספיק טובה, שאת חלשה, שאת אובייקט - כנ"ל, אתמקרינה את זה החוצה, ואנשים מתרחקים...

תחשבי על זה.

ועוד משהו שמישהו ענה לך כאן ואני מסכימה - מחשבה ומילים יוצרים מציאות.
תחשבי על זה.

בהצלחה!!

supersonic777

New member
מאיפה את יודעת שגברים לא הטעם שלה...?

זה שאת לא,לא אומר שכוווווווווווווווולן כמוך!
יש עוד כמוך?או שיש עוד כמה שהן אנטי גברים...?

supersonic777

New member
מתייחס לקטע - "את מקסימה,אבל לא הטעם שלי..."

גם אתן הבנות אומרות בדיוק את אותו המשפט,כאשר רוצים "לנפנף" מישהו...

למעלה