אני כועס!

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

DDN

New member
אני כועס!

ככל שאני קורא את הדיווחים של אילן, וככל שאני רואה ושומע יותר WWF ממקורות שונים, אני רואה שהנהלת הWWF, המונהגת על ידי <BEEP> דוחפת אחורה מתאבקים שונים. מתאבקים שאהבתי, שהגיעו לצמרת, ועכשיו מנסים להוריד אותם. למה? כי הWWF מעדיפים אנשים "יפים" כמו הרוק וHHH, כי הWWFמפחדים מסטון קולד (WHAT?) סטיב אוסטין, כי הWWF מעדיפים להתמקד בבית האבות (הול, נאש, הוגאן), כי הWWF נמצאים תחת התקפת טרור של פרחחים כמו האנדרטייקר. אז הם בחרו, ה<BEEP> שיושבים במשרדי הWWF לא לקדם, אנשים שמגיע להם, אנשים שהוכיחו את עצמם שוב ושוב, אם כי בארגון המתחרה. האנשים שאני מדבר עליהם, הם פעמים רבות האלופים במשקל כבד של האירגון ההוא, כמו גם אלופי זוגות וגם תארים אחרים. אני מדבר פה על בוקר טי ועל דיאמונד דאלאס פייג´. פייג´ היה בכלל בדראפט? מה היה הקטע הדבילי שהוא רק הגיע לWWF וביקש מהאנדרטייקר לעשות אותו מפורסם? הבנ´אדם היה TWO TIMES TWO TIMES TWO TIMES HEAVYWEIGHT CHAMPION OF THE WORLD (ונראה לי שבכלל שלוש פעמים) ופה? איזה תואר הוא מחזיק? (היה זוגות? היה אירופה?) הבנ´אדם היה WCW, הוא היה מלך הארגון, מה"מתאבקים הגדולים", ופה, הוא מסתכסך עם כריסטיאן? <WHAT THE <BEEP? בוקר טי, אמנם לא אהבתי אותו בתור אלוף, הוא נראה תת רמה בעיניי בהתחלה, אבל THE DUDE CAN WRESTLE? ומה עושים בWWF? נותנים לו להפוך להיל, הרוק מעליב אותו, הוא הופך להיות בדיחת היום. פרסומות לשמפו? WTF? עוד בנ´אדם שהWWF אמנם מקדם, אבל לאט ולא מספיק לדעתי זה כריס בנואה (בחירת דראפט סמקדאון מספר שלוש), הבנ´אדם היה אלוף הWCW (אם כי למספר שעות) וצריך לקבל יותר יחס! הוא שם כל מתאבק במימדים שלו (וגם מעבר) בכיס הקטן. ומי כן מקבלים קידום? ליצן החצר מהWCW - כריס ג´ריקו (שאהבתי, אבל בתור ליצן ומתאבק קל. אלוף העולם - הצחקתם אותי). תאמינו לי - אני מתגעגע לסיפור הNEW BLOOD של הWCW. לא לסיפור עצמו אלא לרעיון שלו. הצד הלא נכון הפסיד את הINVAISON. לפחות נקווה שכששארית הפליטה מWCW תגיע (סטיינר) יתנו לחבר´ה האלה יותר כוח. לפחות הם זכרו שקידמן קיים.

the Rain

New member
תן לי להבין כריס גירקו ליצן חצר ?

מה קרה לך כריס הוא מתאבק נדיר

DDN

New member
כישרוני אבל

יש לו הרבה כישרון, אף פעם לא טענתי אחרת, אבל בWCW הוא היה מעין ליצן חצר, ודי העדפתי אותו ככזה. (אפילו שאיך שהוא ירד על הציצים של סטפני מקמאן לא היה יפה - היא כמעט בכתה שם!) לא הייתי שם אותו בקטגוריה של DDP וכריס בנואה.

תראה.....

אי אפשר הכל לזרוק כל מה שהיה ב WWF לפני שהם קנו את WCW אי אפשר לעשות את האנשים כמו אנדרטייקר רוק אוסטין טריפל שהם הילים שנים למתאבקים מדרגה 3 ולשים את הדוגמאות שלך די די פי ובוקר טי להיל אי אפשר לזרוק את המתאבקים שמחזיקים את WWF ואת הרייטינג של WWF לעזאזל לטובת מתאבקים לגמרי חדשים ב WWF אז הם עושים את זה לאט לאט קודם כריס ג´ריקו כי הוא בא הרבה לפני די די פי ובוקר טי , ודי די פי היה בדראפט אני חושב הוא בסמקדאון היה אלוף הזוגות היה אלוף אירופה לאט לאט יקדמו אותו ודברת על כריס בנואה זה נכון הוא צריך לקבל יותר יחס לפני הפציעה הוא יכל להיות אלוף WWF אבל פתאום באה הפציעה ולקחה ממנו את הרגע הזה ועכשיו WWF חדש באו הרבה מתאבקים חדשים הרבה בלאגן הוא אומנם כריס בנואה אבל הוא צריך להתחיל לעלות בסולם לאליפות מההתחלה הוא נבחר בדראפט אבל הוא עדיין לא היה בשום תוכנית סמקדאון ותאמין לי שעם לא הפציעה שלו הוא היה מקבל את הקידום ולא כריס ג´ריקו אני מבין את החלק של כריס בנואה שאתה כועס בצדק אבל בשאר אתה טועה

DDN

New member
WHAT?!

לא לזרוק אותם, אבל למה הפכו שני אחלה חבר´ה כמו DDP ובוקר להילים. הם פייסים בדם! כריס ג´ריקו לא הסתדר לי כפייס אף פעם! למה לאט? אלה אנשים שמגיע להם יותר! הייתי מבין שאנשים כמו ג´ריקו, מלנקו, גררו, סאטורן, ועוד כמה יקדמו לאט. אבל השניים האלה? מגיע להם יותר! WHAT ABOUT THEM? הה? ובנואה, מתי כבר יחלים, ומקווה שלא יתחיל מהתחלה!

תסבירו לי....

אני כבר הבנתי מה זה היל עכשיו תפרשו לי מה זה : פייס = ..... ומה זה הניקוד שאתם נותנים לא הבנתי את זה

בוקר טי עוד הבנתי

אבל די די פי??? הבן אדם מבוגר מדי בשביל לקבל פוש(זה מצחיק לומר את זה כשהנאמבר 1 קונטנדר זה הלק הוגן אבל זה עדיין נכון) ברמה שלו עכשיו הוא לא צריך ללכת מכות עם אוסטין אלא לפתח באמת אנשים כמו כריסטיאן, ספייק, וכו´....

DDN

New member
רגע, אני לא מעודכן.

כל הסכסוך שלו עם האנדרטייקר. . . . .הוא היה הפייס והאנדרטייקר היה ההיל? לא יודע. הוא לא נראה לי יותר מדי זקן, כשיש לך באותה זירה את הול נאש והוגאן. וריק פלייר. . . .. .. מגיעה לו אליפות הWWF לדעתי, אפילו אם יקבל אותה רק ליום. הוא כן יכול להוריד את STONECOLD וכן יכול להוריד את HHH, מגיע לו, רק בגלל שהוא אחלה מתאבק.

שטויות

דבר ראשון נגד טייקר הוא היה היל, אבל זה היה לפני יותר מחצי שנה דבר שני, אז מה אם הוא אחלה מתאבק??? גם טאזירי הוא אחלה מאתבק, אתה תראה אותו אלוף עולם? או את בילי קידמן? מה פתאום.

DDN

New member
האמת?

אני מאוד אשמח לראות את קידמן בתור אלוף עולם. תראה, אף אחד גם לא דמיין את שון מייקלס כאלוף עולם בתקופת הרוקרס, או את הרוק כאלוף עולם כשהוא רק הגיע (ונראה ממש חנון).

אילן די

New member
הסכסוך עם טייקר היה מזמן

אחרי הקרב השני שלו עם טייקר, הוא שינה דמות לדמות היועץ הפסיכולוגי האינפטילית הזו.

אילן די

New member
כמה דברים, ואני גם אוציא קצת קיטור

קודם כל כריס ג´ריקו הצטרף ל- WWF הרבה לפני אינווייזן. הוא הוכיח את עצמו, הוא מתאבק מעולה והוא קיבל קידום כי הוא היה ראוי לו. הוא לא קשור לשאר המתאבקים מה- WCW כי הוא בא הרבה לפניהם. אני מתחיל, וכבר אמרתי את זה בדיווחים, מאד מאד לאהוב את בוקר טי. הוא מתאבק מצויין ויותר מזה יש לו כשרון מיקרופון מעולה. האיש מצחיק. הוא גם לא כל כך היל יותר והציוות החדש עם גולדאסט הוא מפתיע ומרענן. השיחה שלהם בחדר ההלבשה שכאילו הם הצוות מנשק קטלני (גולדאסט הוא מל גיבסון ובוקר טי הוא דני גלובר) שבסופה אמר בוקר ש I am getting tired of this shit, היתה מצחיקה למדי. לפני כמעט שנה באינווייזן כתבתי כאן הודעה מאד דומה, הזכרתי בדיוק את DDP ובוקר טי. אבל בעוד שני אלה עוד מקבלים זמן מסך איכשהו - אני רוצה לראות דווקא את החברה מ- ECW יותר, את טומי דרימר, את מייק אוסום, את ריינו (שיחזור בקרוב). באמת חבל שה- WWF מעדיפה לקדם מתאבקים גרועים שנראים טוב, בלי כריזמה מינימלית שגדלו אצלם. אני מדבר ישר אליך, אדג´. אדג´ היה חביב בתור חלק מזוג, בזמן תור הזהב של הזוגות ב- WWF לפני שנה וחצי (אחחח TLC), היום, היה אפשר לזרוק אותו מה- WWF ואף אחד לא היה מרגיש בחסרונו. האיש יודע שניים וחצי תרגילים בקושי, הוא משעמם בזירה, וכשהוא מדבר במיקרופון, הוא נשמע בדיוק כמוני מדקלם את התפקיד שלי בתור נר בהצגת חנוכה בכיתה ג´. יש אנשים שיודעים לדבר ולא יודעים להיאבק או משעממים בזירה, כמו סטיבן (וויליאם) ריגל. האיש פשוט כיכב בתור קומישיונר לפני שנה וחצי. הוא וטאג´ירי היו גדולים, ואז החליטו לתת לו להתאבק שוב. למה ???? האיש שנון ומצחיק, תנו לו לעשות מה שהוא טוב בו. יש עוד מתאבקים שפשוט נמאס, נמאס לראות אותם. ההארדיס למשל... כמה אפשר. טוב שהדאדליס פורקו, אחרת היינו רואים בפעם המליון אותם נגד ההארדיס. את HHH אני אוהב, והוא השכיל להמציא את עצמו מחדש. הוא גם לא מקבל הרבה זמן מסך מאז שסטפני הלכה. אחרי הכל אני חייב להודות שהפיוד בינו לבין ג´ריקו היה מוצלח, וזה רק מדגיש את זה שהפיוד בינו לבין הוגאן לא מתקרב לרמה ההיא. זה לא באשמת אף אחד מהם, הוגאן עשה פיוד מצויין גם הוא עם הרוק, אבל משום מה - אין כימיה בין HHH להוגאן. טוב שבאקלאש זה סתם אירוע פצפון. אני גם בדעה שריק פלייר מגוחך בתור קומישיונר טוב, והוא כנראה גם לא ישאר ככה, אחרת היה אפשר להביא את מיק פולי או אפילו להביא פעם בחודש את לינדה מקמהון שתעשה שריר. דבר אחרון - עד עכשיו נמנעתי מלומר מה דעתי על הפיצול אבל עכשיו אני יכול רק להגיד שאני לא נותן עוד הרבה צ´אנסים להרפתקאה המגוחכת הזו, אני מאד מקווה לטובתם שדברים ישתפרו אחרי באקלאש.

system Rulz

New member
מה קורה פה?

די די פי אלוף עולם בWWF פחחחחחחחח יש לו מזל שנותנים לו את כרסטיאן... כריס ג´ריקו אני גם מעריך אותו אבל הוא לא מספיק כדי להיות אלוף עולם בוקר טי מתאבק טוב אבל הוא הייה אלוף עולם בWCW רק בגלל שהם היו זקוקים לכוכבים חדשים אז תוך חודש הם הפכו את בוקר טי מבן אדם שמתחרה בהיו מוריס לאלוף עולם. לגבי נשק קטלני זה הייה im getting to old for this shit בנואה מתאבק מצוין רק בגלל הפציעה הוא לא אלוף עולם. לא נמאס מההארדיס ולא מדדאליז האינווז´ן הייה מסריח. אי סי דבליו שולטים... הפיוד של ג´ריקו וHHH הייה דפוק כמו כל הפיודים של הרסלמנייה (חוץ מרוק-הוגן) ריגל מתאבק בסדר לא יותר. אי אפשר להביא את פולי הוא פרש. ריק פלייר הובא כי הקהל רצה אותו ופלייר העלה להם את הרייטינג בצורה משמעותית. הפיצול דפוק לגמרי.

DDN

New member
הצחקת אותי.

אי אפשר להביא את פולי כי הוא פרש? ריק פלייר פרש כבר בערך 7 פעמים. קווין נאש פרש פעמיים הוגאן גם פרש לפחות פעם אחת שאני זוכר. ברגע שמתאבק שפרש מתגעגע לרסלינג, הוא חוזר. DDP מגיע לו להיות אלוף עולם. לHHH מגיע? לאוסטין מגיע? לטייקר מגיע? (נמאס מטייקר!) מי אלה ההארדיז ומי אלה הדדליז? מי הם בהשוואה לOUTSIDERS, לLEGION OF DOOM, לMONEY INC, לSTEINER BROTHERS ולעוד ציוותים גדולים. מי הם חושבים שהם??? צריכים זוגות אמיתיים. ובשביל הרקורד. אני לא הבנתי את בילי וצ´אק. כן אהבתי את צ´אק יחד עם שון אוהייר.

system Rulz

New member
אולי אתה לא יודע אבל...

פולי בהבדל ענק מכל מי שציינת פרש!! כל מי שציינת לקח חופשה... חוץ מזה פולי פרש לפני 3 חודשים אז אין סיכוי שהוא הייה חוזר (חוץ מזה הקהל לא הגיב אליו טוב כמו לפלייר) אתה נורמאלי ? מה אתה משווה את דדפ לHHH אוסטין וטייקר מי זה בכלל די די פי נו אז מה אם הוא הייה אלוף עולם בWCW, גם דיוויד ארקייט הייה נו ו... לגבי הזוגות אל תשכח שהארדיז היו 6 פעמים אלופי דבליו אף... אבל אני מסכים איתך שצריך פנים חדשות בזוגות לגבי ההארדקור דווקא החגורה הזאת היא עכשיו בשיא שלה כמו שהיא הייתה ב98-99 שכל פעם מתחלף אלוף... זה הגימיק של החגורה הזאת וכרגע היא בתקופה נהדרת לבילי קידמן אין את מה שהייה לשון מייקלס בזמנו

DDN

New member
כמה פרטים

אוקיי, גם ברט כביכול פרש מהWWF (תכנן לעבור לWCW) אחרי שהפסיד לשון מייקלס. וינס מקמהון שהתחנן בפניו לחזור והציע לו חוזה שמן החזיר אותו. ויש עוד הרבה דוגמאות, אבל אני לא יכול לזכור. נכון שבמשך שלושה חודשים הוא לא יחזור, אבל זה עוד יכול לקרות. אתה היית רואה אדוק WCW? אתה יודע מי זה DDP בכלל? הבנ´אדם נתן קרבות שלדעתי היו מקנות לו מקום בהיכל התהילה. זה בנ´אדם בלי שום יתרונות פיסיים על מתאבקים אחרים, והוא עושה הכל בעזרת כישרון ונחישות. ואתה יכול לשים אותו באותה קטגוריה של HHH ואוסטין (שניהם - בלי יתרונות פיסיים כלל ומלא כישרון ונחישות). טייקר - יתרון פיסי אז בוא נשאיר אותו מחוץ למשוואה הזאת. מה כיף בהארדיז? אין בהם שום דבר מעניין (חוץ מליטה). איפה הצוותים הגדולים של פעם? אפילו אוון הארט ז"ל ויוקוזונה ז"ל היו ציוות מעניין יותר. וכשאני אומר מעניין, אני מתכוון מבחינת סטוריליין, לא מבחינת רסלינג. אתה לא יכול להיות אובייקטיבי לגבי שון מייקלס, כי אתה זוכר אותו מההווה ולא מהתקופה שהוא התחיל. גם ברט הארט, לא היה מגיע לאן שהגיע לולא חסדים של רודי פייפר וריק פלייר. אז תן לקידמן זמן. חוץ מהרוק - אף אחד לא הצליח לפרוץ בגיל כ"כ צעיר, אז תן לקיד קצת זמן. אולי, בעתיד כן יהיה אלוף!

נמאס מטייקר ?!?!?!?!?

חביבי טייקר אחד מהאלה שעושה בינתיים את ה WWF ומביא רייטינג ענק ל WWF עם לאנשים היה נמאס מטייקר הוא כבר מזמן לא היה ב WWF אבל מה לעשות שאנשים אוהבים אותו והוא כבר 11 שנה ב WWF ו 11 שנה בטופ של WWF ו DDP לא היה שום WCW , נאש היה WCW סטיינר היה WCW למרות שאני לא מחבב את גולדברג אבל גם הוא היה WCW אבל בטוח שלא DDP ובכלל אי אפשר ואסור להשוות בין DDP לאנדרטייקר כי הוא אפס לעומת אנדרטייקר וזה לא קשור לאליפות העולם בכלל אנדרטייקר היה סך הכל 3 פעמים אלוף עולם (בקרוב מאוד יהיה 4) אבל הוא עשה את ההיסטוריה שלו, ברסלמניה 10:0 ושניצח מתאבקים שהיו ונשארו אגדה של WWF קרבות ענקיים של HELL IN A CELL ועוד הרבה חוץ מזה במהלך ה 11 שנים שלו ב WWF בקיצר הוא הגיע לשיאים וDDP לא זכור לי שהוא הגיע לאיזשהו שיא מיוחד שיכל להדהים או לזעזע במובן הטוב את עולם האבקות השורה התחתונה בין טייקר ל DDP יש הבדל ענק ענק בעולם האבקות

למעלה