אני כועס!

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך
HHH...........

HHH אף פעם לא היה פייס בעבר אבל זה מה שהיה יפה בזה זה היה HHH וזאת הייתה התדמית שלו ואני אהבתי את זה ועכשיו לפי דעתי HHH משעמם כי ממש לא מתאים לו להיות פייס ואנשים אוהבים אותו עכשיו ואנשים אהבו אותו גם בעבר כי הוא עשה את ההסיטוריה שלו כהיל הרבה מאוד צעקו לו בוז אבל גם הרבה מאוד הריעו לו הסיפור שלו עם רוק והסיפור שלו עם מנקינד ואיחוד ה DX מחדש שהשליטה של WWF הייתה בידי HHH וסטפאני מקמהון אני חושב שהם קראו לזה "העידן החדש" הרסו את הדמות מנקינד (לפי דעתי) ומילאו אותו בחרא מרגליים עד הראש ובסוף הוא בא ל WWF כקומישינר עלוב . כן גם אני ראיתי כל הזמן את כריס ג´ריקו כשון מייקלס הם ממש דומים בכריזמטיות ביכולת הדיבור מתאבק מוכשר לפי דעתי ומעניין שכולם רואים זאת כך WWF צריך אחד כזה כמו שון מייקלס רק חבל שזה לא שון מייקלס האמיתי

lwc4life

New member
הלו? HHH היה פייס בתקופת DX 2!

אחרי ששון עזב, DX הפכו לפייסים. זו הסיבה שהם כבר לא היו שנויים במחלוקת ומקוריים כמו בהתחלה (חוץ מהקטע עם WCW כמובן). תמיד בראיונות, טריפל אייץ´ מתלונן שבגלל שהוא היה פייס, הוא סיפר בדיחות במקום לקבל התמודדות על התואר. אילן ד. - אני כן חושב שאני צודק בקשר לזמן הקצר שלוקח היום לבנות מתאבק. כל מתאבק היום נכנס לאירגון, ותוך חודשיים כבר היה לו כל קרב אפשרי עם מתאבקי האליטה. לג´ריקו יש עוד יותר מ-10 שנים לפחות והוא כבר נאבק עם טריפל אייץ´, הרוק, טייקר, אוסטין ושות´ בכל קרב אפשרי והיה אלוף העולם. מה כבר הוא יכול לעשות כדי להדהים את הקהל בעשור שנשאר לו? בגלל חשיבה קצרת טווח כזו, יש לך מקרים כמו ביג שואוו שקודם נהיה אלוף עולם ואז עובר למשך שנה לארגון פיתוח...

DDN

New member
HHH

היה היל מוצלח. למה הם הורסים אותו והופכים אותו לפייס?

Crossface

New member
ובגלל זה אני ממש לא סובל את...

אנג´ל? מי הוא GOD DAMN IT? מי הוא שתוך שנה נותנים לו את כל התארים? למה מה קרה?

Crossface

New member
וגם כל פעם שמתאבק זוכה בתואר לפני..

שמגיע לו, אני נזכר באוון ז"ל

למעלה