אני כועס!

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

hirshfe

New member
DDP טייקר ועוד

כבודו של הטייקר מנוח במקומוץ מארק קאלויי, הוא המתאבק שהצליח ביותר עם עם הגימיק המחורבן היותר. אני לא מדבר על טייקר העכשוויץ אבל הטייקר במשך תשע שנים, האדם המת חי.... תעשו לי טובה. אבל להגיד שDDP לא הגיע לשום הישג?? אז הנה שאלת טריוויה שתענה על הישג של DDP. באיזה גיל עשה דימונד דאלאס פייג את הופעתו הבכורה כמתאבק?? בכל מקרה DDP וטייר הם מן המתאבקים המוכשרים שהיו בעסק, אבל מילת ההדגש היו. שניהם בצירוף של כמה שמות נוספים, כמו מר פרפקט, גודפאדר, סקוט הול, בוס מן ועוד כמה, שלכולם היתה קרירה של מתאבקים מוצלחים מן הדרג השני או מתאבקים שהיגעו לדרג הראשון כמו הוגן, אוסטין, קווין נאש. צריכים לאט לאט לפנות את הבמה למתאבקים צעירים ומכושרים. כי אני מצטרף לכל אלה שחושבים שקידמן בתור אלוף עולם זאת לא מילה גסה. גם לא טומי דרימר, גסטיין קרדייבל, אדג´ (למרות של אוהבים אותו פה). תשובה לשאלת הטרייויה 31

hirshfe

New member
ואם לWWF יש אומץ

אני רוצה לראות אותם יום אחד שמים את התואר על מי שגנובה שמועה לאוזני יעשה את הדביוט שלו בבאקלאש ריי מסטיריו גוניור טוב מותר לחלום

DDN

New member
hirshfe אני מרים כוסית תירוש לחייך!

ולחיי אנשים כמוך! מהפה שלך לוינס מקמהון שיושב שם למעלה. . . . . (ואני מתנצל אם אני פוגע באנשים מאמינים)

DDN

New member
כל אחד זכאי לדעתו.

אני זכאי לשלי, ואתה זכאי לשלך. הדיעה שלי - נמאס מטייקר! תעיפו את כל הזקנים! מה זה הBAD ASS שהפכו אותו? סתם דמות, בלי סיפור, בלי מניע. תנו לי את רוק, תנו לי את HHH, תנו לי את ג´ריקו, תעיפו את טייקר, הוגאן, נאש, הול ואת כל המבוגרים! טייקר נכון, עשה את שלו, והיה גדול, אבל. . . . נ-מ-א-ס מ-מ-נ-ו! ולתקוף את DDP ממש לא יעזור. אני יודע שהוא גדול, הוא הגיע בWCW ליותר עם פחות ממה שהיה לטייקר. לDDP לא היה גימיק (ולאנדרטייקר היה אחד דפוק) ולDDP יש כישרון מיקרופון, בניגוד לטייקר. REST IN PEACE. עלק.

אין מה לעשות DDN I הירשף....

פשוט אין מה לעשות טייקר "ענק" DDP "פצפון", טייקר "אהוב" הקהל DDP "לא" טייקר בשורה "הראשונה" של המתאבקים DDP "לא" תראו אני מבין את הקנאה שלכם בטייקר כמתאבק מצליח כבר 11 שנה כל מה שהוא עושה הוא תמיד נשאר בטופ אולי לך DDN נמאס מטייקר אבל בטח שאתה ועוד כמה כמוך הם המיעוט אבל זה לא מזיק ומי זה DDP בקושי כמה 1 או 2 סיפורים את מה שאני זוכר טוב זה הסיפור עם וינס רוסו השאר אני לא זוכר ובכלל מי יזכור את זה זה בטח היה משעמם שהיו לו ב WCW והשאר כלום היה סתם מתאבק מהשורה השניה שנלחם במתאבקים קטנים כמוהו אז תבינו עוד פעם הבדל בין טייקר ל DDP, טייקר ענק ICON ו DDP קטן שום היסטוריה מיוחדת בעולם האבקות אני מבין את הקנאה שלכם לטייקר אבל מה לעשות תתמודדו עם זה כי "טייקר" עוד לא נגמר עוד תראו אותו הרבה פעמים כאלוף גם ובעוד קרבות גדולים שלו כמו שהוא יודע לעשות את זה שום דבר אישי :)

DDN

New member
תקלוט דבר אחד,

שבאזור 97-99 DDP היה אחד האהובים בWCW, אתה לא יכול לקרוא לו פצפון (ז"א, אתה יכול, אבל יהיה בזה עיוות צדק). DDP הוא כן בשורה הראשונה של מתאבקים, וכולם פה הסכימו על הפרט הקטן הזה (אפילו שאני היחיד שסבור שמגיע לו זכייה בתואר לפני פרישה) אז אתה לא זוכר את DDP כמו שצריך, DDP שחיפה על ריק פלייר ולקח את החגורה של ארה"ב מהNWO כשניצח את הנינג בסארקייד 97, אתה לא זוכר את DDP שהתהפך באוויר ודפק לביג שואו את הדיאמונד קאטר של החיים שלו. אתה לא זוכר את DDP שריסק להולק הוגאן את הרגל, כשהכניס לWCW את רעיון הFIGURE FOUR בעמוד הזירה (פטנט שברט הארט התחיל בWWF) אתה לא זוכר את הJERSY TRIAD (פייג´, בם בם ביגלו, קניון) ששלטו בWCW ביד רמה ובזרוע נטויה. אתה לא זוכר את DDP מצוות עצמו לקווין נאש וזוכה באליפות הזוגות. את DDP שנותן פייטים אדירים נגד סטינג או גודלברג. בכל מקרה, הזיכרון שלך קצר (או שפשוט פספסת) את DDP בגדולתו בWCW, אז אני לא יכול להאשים או לתקוף אותך פה. והנקודה היא - אף פעם לא טענתי שטייקר הוא לא בראש הפירמידה, ואף פעם לא טענתי שהוא לא ICON. הטענה שלי - שהגיע הזמן שהבנ´אדם ייקח פסק זמן, ויחליט מה הוא עושה עם עצמו. כרגע - הוא משעמם. בעבר - היה ענק. אבל כמה אפשר עם אותו גימיק? מה יעשו איתו? ימשכו אותו עד שלקהל יימאס ממנו? יעשו ממנו ריק פלייר (שימשיך עד גיל 120?) הוא עשה את שלו, שיפנה מקום לצעירים! כמו שציינתי מיליון פעמים בעבר: המתאבקים שאני מעדיף הם במימדים טבעיים. יש לי בעיה עם אנשים בגודל על-טבעי. בכל מקרה, אתה לא צריך להגן על טייקר. כולם מסכימים שהוא היה גדול, ענק, אייקון, מהשורה הראשונה, הדובדבן של הקצפת, אבל יש גבול לכל תעלול. רק תעשה מחקר קטן על DDP, תראה את ההסטוריה שלו, מה שהוא הגיע בWCW, וכמה שהפכו אותו למתאבק שורה חמישית בWWF, תבין איזו השפלה (לדעתי) זה לרדמת ממדרגה ראשונה למדרגה חמישית, ותבין. . . .. תבין למה הוא צריך לפרוש, אבל מגיע לו לפרום ב"באנג" אחד גדול. ודרך אגב, אתה אותו DEAD MAN INC או שאתה מישהו אחר?

כן .....

עכשיו כשהזכרת את כל זה עכשיו אני זוכר את הקרבות שלו אתה כנראה אוהד של DDP אני מניח תקן אותי עם לא אז אתה זוכר,אבל באמת בוא נראה ונשווה קרבות של אנדרטייקר לקרבות של DDP אני בטוח שאנדרטייקר יקח בגדול בהשוואה הזאת ולמה הבן אדם צריך לפרוש ? ולמה שהוא יקח פסק זמן ? לאנדרטייקר יש יכולת פיזית מהרבה מתאבקים שיש ב WWF אומנם הוא לא יכול להרים בן אדם בשתי הידיים פעםהיחידה נדמה לי שהוא עשה את זה בשתי הקרבות עם שון מייקלס ( טוב נו אדם גדול לעומת אדם קטן זה אפשרי ) , ותראה אי אפשר לשנות בזה שהוא אנדרטייקר ככה הוא הגיע ל WWF וככה הוא ישאר עד הסוף למרות שהוא שינה את עצמו מאנדרטייקר האפל שדיבר הרבה פחות מעכשיו ל AMERICAN BADASS זה לא שינוי בתדמית ? אני חושב שהוא שינה הכל רק השם נישאר כאילו הוא עשה טיפול 10,000 לעצמו , ולמה כל הטענות האלה לטייקר הוא סך הכל בן 38 מה זה עשה את שלו ? יש לו עוד דרך ארוכה לפניו למה הטענות לא מופנות לנאש להוגן לסקוט הול ויש עוד הרבה אנשים זקנים ויש עוד הרבה מתאבקים ב WWF זקנים יותר מטייקר , טייקר נותן עצמו ל WWF הוא נלחם הוא נפגע הוא מנצח הוא מפסיד כמו כל אחד אחר אבל הוא עושה זאת עם רגש ובגלל זה הקרבות שלו הם מעניינים ולא משעממים וגם כשהוא מפסיד הוא מפסיד יפה בכבוד אני בטוח שיש גם מצבים כאלה ל DDP זה כם שניהם מתאבקים עם רגש גם מקבלים את המכה עם רגש ולא כמו כמה אנשים שהם כמו בול עץ שחוטפים מכה ולא מזיז להם את התחת השורה התחתונה לשניהם יש את ההסיטוריה שלהם אבל בכל זאת טייקר יותר. וכן אני DEAD MAN INC

DDN

New member
כן. . . .

אתה יכול לומר שאני אוהד של DDP, נכון שהוא לא מדורג אצלי גבוה אבל כן. אני אוהד כל מי שגורם לי לצחוק ולהתעניין בו ובקרבות שלו. טייקר תמיד שעמם אותי כי חוץ מהקרב ארון שלו נגד יוקוזונה כמעט לכל הקרבות בין 93 ל97 הייתה סיומת ידועה מראש. טייקר מנצח. אז הוא ייתן פייט ענקי, והוא יהיה מלא כשרון, אבל מה כיף לראות אותו מנצח? אחרי שהוא הפסיד ליוקוזונה (והלך לנוח עם המשפחה) התחלתי באמת לאהוב אותו. בגלל זה דרך אגב אני שונא את אולטימט וורייר. . . .. בכל מקרה, אני ראיתי שאתה מבין למה אני אוהב את DDP, בדיוק כמו שאמרת, שניהם מתאבקים עם הלב, פשוט בנ´אדם פשוט יחסית כמו DDP (בלי יתרונות פיסיים, או סיפור שמנסים לתפור עליו) קוסם לי יותר. . . דרך אגב, איך אתה רואה WWF? אתה גם מאלה שמורידים ממירק? ועכשיו שאני יודע שאתה דד מן בע"מ, אני זוכר משהו. . . . אני יכול לעצבן אותך בשתי מילים. . . . . ואז אתה תתפרץ פה על כולם ותעשה נזק כמו שכריסטיאן היה עושה בפרצי העצבים שלו אם הוא היה קיין או טייקר. . .. (אני צוחק פה, אתה בטח יודע מה הם שתי המילים שאני מתכוון אליהם, ואם זה לא נושא לצחוק בשבילך, אז תגיד ואני אפסיק)

טוב נו......

כפי שאמרתי שלך טייקר משעמם ולעוד כמה כמוך אבל אתם המיעוט גם אני למשל אותי DDP משעמם לראות אותו עושה את היהלום המסכן הזה עם הידיים ואף אחד לא מריע לו לזה .... אני גם אוהד של טייקר כפי שמעצבן אותך שמדברים רע על DDP כך גם אני מעצבן אותי כשמדברים רע על טייקר למרות שאנשים יודעים מה ההישגים שלו וסתם צוחקים עליו כי הוא לא מוצא חן בעינייהם כך שמספיק לדבר שטויות כמו שפעם אמרתי : לפני שאתה אומר משהו רע על מתאבק תסתכל טוב על ההישגים שלו ואחרי זה תדבר (אגב עם ראית את הקרב בין טייקר ורוק בארוע NO WAY OUT תראה שגם טייקר פרץ בעצבים כשלא הצליח לעשות 1 2 3 על רוק אותי זה הצחיק) לא אני לא רואה במירק יש לי ערוצי זהב ולשמחתי יש שם את הסופרסטארס לצערי הבני זונות מצנזרים שם בהמון זמן אבל מה לעשות לפחות זה

DDN

New member
סליחה.

אני לא זוכר שירדתי, או דיברתי רע על האנדרטייקר. יש לי רק הערכה אליו, ועל מה שהוא עשה בספורט. אני פשוט מתעצבן מזה שהWWF דבוקים על אותם דמויות כל הזמן, ולא מקדמים אחרים. עוד מה שמעצבן אותי, זה שהם דחפו אחורה אנשים מWCW. בWCW כולם הריעו לDDP ו"ליהלום המסכן שלו" והWWF דחפו אותו אחורה בצורה שלדעתי זה השפלה. ואתה זה שתקף את DDP לפני שנזכרת בהישגים שלו (ודי לקחת מה שאמרת בחזרה). אני אף פעם לא תקפתי את האנדרטייקר ואף פעם לא טענתי שהוא מתאבק גרוע. אני לא אוהב אותו, ולא את הסגנון שלו, אבל אני לא יכול לקחת ממנו מה שהוא עשה. אני לא דיברתי רע, ולא צחקתי על טייקר אף פעם (שזכור לי) אף פעם לא קראתי לו בכינויים שקראתי להוגאן, נאש, הול (הקשישים, אבל שפעם אהבתי) או לוורייר (אותו אני ממש לא סובל) אז לא לתקוף את DDP כי אתה מנסה להגן על טייקר. אין לך למה להגן עליו, הוא לא צריך הגנה. ואני לא חושב שאנחנו מיעוט (מעריצי DDP) כמו שמעריצי טייקר הם לא מיעוט.

אתה צודק ב....

אתה צודק שיש מתאבקים טובים שלא נותנים להם להתקדם כמו בילי קידמן שהוא הופיע היום בסופרסטארס ואתה יודע הקהל אוהב אותו התחילו להריע לו וראיתי שהוא התחיל לשמוח וכמובן שיש עוד אבל פשוט עכשיו עולה לי בראש בילי קידמן וראיתי היום גם את טומי דרימר נגד רייבן אני לא יודע אתם לפני הרבה זמן דברתם עליו כאילו הוא איזה מתאבק מוכשר , היום ראיתי אותו דבר ראשון הוא נכנס לזירה והיה שקט מצד הקהל (השפלה) דבר שני הוא לא יודע להתאבק בכלל כולה 4 תרגילים שאלברט עושה אותם רק בהרבה יותר טוב רוב הקרב נגר רייבן היום שלט רייבן טומי דרימר בקושי זז אני לא יודע מה מצאתם בו...

DDN

New member
אני מהמסכנים עם תבל רגיל.

לא רואה לא זה, ולא זה ולא זה. . . . .. . אין לי שמן של מוסך מי זה טומי דרימר (זה מי שהיה פעם אלדו מונטויה?) אני יודע שרייבן נחמד. . . ... . מה שכן, הקהל מפגר. חכה תראה, כמה שהול ונאש עושים עכשיו צרות, בפיפס אחד הם יפהכו לפייס והקהל יריע להם. עוד דוגמאות: תפרו ללקס לוזר את החליפה של הולק הוגאן ופתאום כל העולם מריע לו, ועד דוגמאות לא חסר. . . . . אמריקאים מטומטמים. . . ...

DDN

New member
נכון!

נכון, ועוד פעם נכון! קומישינר צריך להיות היל, ואת זה ריק פלייר עושה מצויין! (כשהוא עושה את זה) דמות היועץ של DDP היא בהחלט אינפנטילית! ג´ריקו הוכיח את עצמו, גם בWCW. הוא היה אחלה מתאבק שם והצטערתי ששם לא קידמו אותו יותר. אבל לדעתי הוא התקדם מהר מידי בWWF. . . . בכל מקרה, אני מסכים איתך ב99% ממה שאתה כותב. אני לא מכיר את החבר´ה מECW אבל ממה שראיתי, כל אחד שם יותר מתאבק ממה שהוגאן יכול להיות. .. ...

Pazc1

New member
מה זה לעזאזל ?!

אני קורא פה קבוע את ההודעות שלך , ובחלקם אני לא מסכים בכלל , אבל שיהיה ... בתןר חובב היאבקות די ותיק כבר הרבה מאוד שנים, עוד בזמן שהיו משדרים את זה בערוץ לבנון ( הייתה תקופה שפיספסתי קצת בגלל הצבא ), אני לא מבין מה זה המושגים האלה : היל פייס מישהו פה מוכן להסביר לי מה זה אומר ?! ועוד דבר , היו גם מתאבקים אחרים שהיו גדולים בזמן האחים ואן אריק , כמו : * מיסינג לינג ( איזה ראש חזק היה לו . אני זוכר מקרה שסאמו ו פאטו ניסו לנגוח בו , אבל שניהם עפו אחורה . קטע גדול ) * טארס בולבה ( מונגולי ) ( שעשה לקרי ואן אריק בית ספר ) היה גם את סקאנדל אקבר , ועוד רבים שכבר שכחתי ...

lwc4life

New member
הסבר בקשר לשון מייקלס

פעם היו משקיעים במתאבקים. שון מייקלס התחיל בתור ג´ף הארדי (רק עם שיער מכוער). כשקלטו שיש לו פוטנציאל, האם נתנו לו ישר להתמודד על התואר העולמי? מה פתאום. נתנו לו לרוץ אחרי התואר הבין יבשתי במשך כמה שנים ובמקביל ליצור פיודים בלתי נשכחים עם מתאבקים פופולרים כמו רייזור ראמון ודיזל. רק אחרי כמה שנים התחיל הפיוד עם ברט הארט, שהביא לו את ההצלחה הגדולה. ואפילו אז, עוד היו מלא דברים לעשות איתו - לריב עם אנדרטייקר, ליצור את DX וכו´. וכשהוא נפגש עם אנדרטייקר, זו היתה הפעם הראשונה אי פעם שהם נפגשו! בגלל זה לאנשים היה למה לצפות. ברט הארט גם הלך בדרך דומה - פיודים עם מתאבקים טובים על ה-IC, מלך הזירה וכו´ ורק מאוחר יותר על הפרס הגדול... גם טריפל אייץ´ היה בחור רע, שהפך לטוב, שהפך לרע ונלחם במשך שנים (אפילו בלי העונש) על ה-IC וכו´ ורק לבסוף נהיה מה שהוא היום. ועכשיו... כריס ג´ריקו מגיע, מקבל תוך יומיים פיוד עם הרוק ותוך חודש הוא כבר היה בקרב בצורה זו או אחרת עם כל מתאבק רציני שיש. זה גם נכון בקשר לבנואה, לבוקר טי וכו´. איזה קרב כבר אפשר לארגן להם שיגידו עליו "פעם ראשונה שהם נפגשים בזירה אחת!" או לחילופין "קרב מהסוג הזה עוד לא נראה מעולם"? כריס ג´ריקו למשל כבר התאבק עם טריפל אייץ´ בערך בכל סוג של קרב אפשרי (4 פינות, האנדיקאפד, בלי חוקים, ספירה עד 10, 3 על 3 ומי יודע מה עוד). ועכשיו, כשאחד כמו ספייק דאדלי יכול לנצח ב-10 שניות את המתמודד הראשי לתואר (סורי ספייק...) אז באמת אין על מה לדבר. חבל.

אילן די

New member
קצת להיצמד לאמת, קצת

אתם מדברים על ג´ריקו כאילו הוא הגיע ל- WWF לפני שתיים וחצי דקות. הבן אדם נמצא שם למעלה משנתיים, הוא היה IC. הוא נאבק בהרבה אנשים. אתם גם מדברים מאד מהלב, מההעדפות אישיות. הרבה אובייקטיביות לא ראיתי כאן. זה שאתם אוהבים את אדג´ זה נחמד אבל זה לא מה שיעשה את אדג´ למתאבק על. הדבר הכי חשוב הוא, ועוד לא ראיתי פה בן אדם אחד שהזכיר את זה, הוא ה- HEAT מהקהל. לכל מתאבק זו המטרה העיקרית. אם הוא פייס אז אלו שאגות עידוד, ואם הוא היל אז ההיט הוא שריקות בוז. אם מתאבק היל מקבל המון שריקות בוז, אז ההיט אליו מאד גבוה והוא יצליח. למי שלא יודע ב-90 אחוז זה מה שיקבע את עתיד המתאבק. אני אתן לדוגמא מתאבק מעולה בשם לאנס סטורם. מישהו שמע את הקהל כשהוא נכנס ? בקושי, הוא לא מקבל שום היט מהקהל ובגלל זה הוא נמצא איפה שהוא נמצא. קשה להסביר למה זה קורה (אחרת כל המתאבקים היו פופולריים) אבל יש מתאבקים שפשוט יש להם את זה. נחזור לג´ריקו, תנסו להקשיב לכמות הרעש שמייצרת הכניסה של ג´ריקו לאולם. לא סתם יש לו מנגינת פתיחה שלוקחת יותר מדקה. הקהל פשוט אוהב אותו ובגלל זה הוא מצליח. זה שילוב בין יכולת טכנית והיאבקות טובה עם פה גדול. גם לסטפני צריך לתת קרדיט כיוון שהיא וג´ריקו פשוט התחברו מצויין בתור אוייבים, היה נחמד לראות אותם מתווכחים (מה שלא כל כך הצליח בתור חברים, ובגלל זה ג´ריקו ירד מגדולתו מעט). בניגוד למה שאולי אנשים חושבים אין ב- WWF תוכנית מאסטר מפורטת לכל מתאבק לשנתיים הקרובות. אני בספק אם יודעים ב- WWF את כל הקרבות שיהיו בסאמרסלאם. העסק מאד דינמי. אם מתאבק מצליח (שוב - היט), מעלים אותו דרגה, אם לא (קהל שקט) הוא יצנח לשאול תחתיות הלייבווייר וסאנדיי נייט היט וגם לדארק מאצ´ס אם צריך ואפילו ל- OVW כמו שקרה לכמה מתאבקיי אינווייז´ן. בקיצור יש סיבה למה מתאבק מסויים מצליח ואחר לא, וזה לא בגלל שאיזה יוסף מישראל חושב שהוא צריך להצליח.

DDN

New member
מי אוהב את אדג´?

WHO THE HELL IS HE? אני זוכר אותו סתם בתור אחד שלא יודעים מי הוא, שקופץ מהקהל ומתערב בקרבות של מרק מרו. . . .. ראיתי באמת כמה קרבות שלו בתור זוג, אבל מי אי פעם ציין פה שהוא אוהב את אדג´? IT DOESN´T MATTER הנקודה הייתה שאני התמקדתי בשני אנשים, שלדעתי הם (ורבים) אבל בעיקר הם היו WCW. בוקר טי עוד צעיר יחסית, אבל DDP לא. בגלל זה, לדעתי צריך לתת לDDP את הכבוד שלו, אליפות קטנה וקצרה ולעזור לו לפרוש בכבוד, כמו שהולך לקרות עם הוגאן בקרוב. אין לי כלום נגד ג´ריקו, אני אפילו די אוהב אותו (הוא מהדברנים היותר טובים לדעתי, ומתאבק בחסד) אבל העת עוד לא בשלה שג´ריקו יהיה אלוף עולם. זה בדיוק כמו שלא היית מקבל את שון מייקלס כאלוף עולם ב1992-3 או את HHH או רוק כאלוף עולם ב96. לא ככה?

DDN

New member
תראה,

אני תמיד ראיתי את ג´ריקו כשון מייקלס של הWCW. וידעתי שאם הזמן יגיע להיות אלוף. איך אתה יכול להשוות את "הגדולים" של WCW - בוקר טי ודדפ עם ג´ריקו? נכון, DDP קיבל פייט עם טייקר, ובוקר עם הרוק, אבל מאז הם על אש קטנה. לג´ריקו מגיע מה שהוא מקבל (דבר שהוא לא קיבל בWCW) אבל אתה צודק במשהו - היום לא עושים BUILDUP למתאבקים כמו פעם. היום הכל מהיר. ברט הארט, שון מייקלס, HHH - כמה זמן לקח להם להגיע לאליפות? המון. רוק, ג´ריקו, אפילו דיזל - תוך שנתיים-שלוש הם כבר על פסגת העולם. מה נשאר למתאבק להגשים בצורה כזאת? רק שאלה - מתי HHH היה פייס חוץ מהפעם הנוכחית?

למעלה