אני כאן כי...

jony225

New member
אני כאן כי...

אני מנסה ליצור איזושהוא ויכוח . כדי שאנשים שעכשיו בפורום אולי יקראו את מה שאני כותב ויכנסו לפרופרוציות. יבינו שיש אנשים אחרים בעולם. יבינו שעופר שכטר -להעריץ אותו זה שיא הרדידות. ובקשר למתנחלים- את פשוט בורה- הם לא יבואו לתכנית כדי להסביר על דתיים חילוניים- הם אנשים רגילים כמוני וכמוך... בושה שזה מה שאת חושבת. אני רק אומר שיש לשתף גם דתיים בתכנית, לאו דווקא שידברו על דת , אלא כי העולם הזה לא מורכב רק מיפים יפות חילונים . תקלטו את זה כבר. עוד 5 שנים אתם דור העתיד והעתיד נראה רע. אני מבין שמי בפורום הזה חולהההה על עופר שכטר הכוסון " אבל תבינו שזה לא החיים . תבינו הריקנות הזו רק פוגעת בכם . ופוגעת בחברה שלנו. ואגב שוב אני צעיר בן 21 לא איזה תרח

תראה....

לא כל מי שרואה אקזיט הוא מעריץ של עפר שכטר. אבל הרוב באמת אוהבים אותו וזה לא רק בגלל איך שהוא נראה.. הבן אדם מצחיק בטירוף והוא מנחה מצויין לדעתי! נכון שלפעמים יש לו יציאות לא במקום אבל זה גם חלק מהקטע שהצופים אוהבים. למה צריך לשתף דתיים? מה כל כך חשוב בזה? ואם יהיו דתיים אז תגיד שחסר מישהי שמנה.. אי אפשר שיהיה הכול, יש בסך הכול 6 מנחים! ולא כל אקזיט רק יפים ויפות..תראה למשל את מגיש פינת הספורט
אחר כך תגיד לי אם יש רק יפים בתוכנית חחח יש עוד כמה דוגמאות :)

e l u l a

New member
אמממ יוני תקרא רגע..../images/Emo153.gif

אני לפחות כן מודעת למה שקורה ואני בטוחה שגם רוב הפורום ככה.. ואנחנו לא ילדים משועממים שזה הדבר היחיד שאנחנו חושבים עליו כל היום אז שעה ביום (שגם את זה אני לא בטוחה שיש מישהו שמתמיד) אנחנו רוצים לראות משהו אחר.. ולא חדשות... אז מה?? למה אתה נטפל דווקא אלינו ולא אל פורום מיכאלה או תכנית אחרת..?
פורום מיכאלה אל תעלו עליי.. זו סתם דוגמה

jony225

New member
אבל למה ההערצה

העיוורת למחי התכנית? למה להפוך תכנית שהיא חביבה למשהו אחר , לקאלט ,דמויות חיקוי. התכנית הזו לא סתם תכנית הרי. במקום להעריץ את בן גוריון אתם מעריצים את עפר שכטר.

אוי די כבר הגזמת...

תגיד לי שאתה היית בן 15 הערצת את בן גוריון????? תאמין לי לנוער היום איכפת גם מפוליטיקה,מהמדינה ומכאלה דברים.. אבל חדשות יש מספיק!!! זה שאני רואה אקזיט זה לא אומר שבשעה 20:00 אני לא רואה חדשות וזה לא אומר שאני לא קוראת עיתונים!!! והאמת אין מה להעריך בפוליטיקאים..כולם שם מושחתים! מה יש לך נגד עפר? זה מפריע לך שהוא יפה???? גם את מיכאל אהבו מאוד והעריצו והוא נראה בסדר...לא חתיך. אז למה על זה אתה לא אומר כלום? ומה לעשות שמיכאל רצה לעזוב..כולם עצובים בגלל זה. אנחנו לא אוהבים רק אנשים שנראים טוב..יש גם כישרון!!! והתוכנית הזאת היא סתם זה נכון!!! סתם להעביר את הזמן בכיף!!!!!!! מה רצית שיהיה בתוכנית נוער? דיונים על פוליטיקה? ראיונות מרתקים עם חברי כנסת???? גם סתם זה טוב..לפעמים רוצים סתם לשבת מול הטלויזיה,לצחוק ולהנות!!!

jony225

New member
לא

זה מה שאני טוען - התכנית הזו היא יותר מסתם בידור. היא מעצבת את הנוער ולכן זה מעצבן אותי ואגב הערצתי ועד היום את בן גוריון. בטח יש כאלה בפורום שאפילו לא יודעים מי זהב , או מי זה לוי אשכול, או מי ש"י עגנון . לא אמרתי שיהיו דיונים עם חכי"ם , אלא אולי הזכרת נושאים, משהו . התכנית הזו יותר מסתם בידור , היא אבן בוחן לנוער

KiShKooSh

New member
א. אני יודעת מי זה בן גוריון

מי זה שי עגנוןומה השנה שהוקמה המדינה......(תאמין לי גם את זה לא יודעים) אבל אלא דברים שלא למדתי מהחדשות, וגם לא מהבצפר(אולי צריך
) אבל אם אני רואה אקזיטזה לא קשור עם מחנכים אותי שם...עד הגיל הזה קיבלתי את החינוך שלי ועד הגיל הזה צריך לחנךאם לא חינכו זה לא יעזור, ועם כן זה לא יהרס
זה פשוט תוכנית בגובה העיניים לנוער, כדי לשכוח אפילו לשעה אחת ביום איפה אנחנו חיים ומה קורה סביבנו

דָניאֵל

New member
../images/Emo77.gifיוני מותק אתה משתמש במושגים שלי

!!!!! תכתוב לפחות זכויות יוצרים .......

דָניאֵל

New member
../images/Emo77.gifאנשים נכון , אבל כל פעם שנותנים

להם כלי תקשורת הם מנצלים את זה ... אם זה ילדים או מבוגרים ! אבל לא נכנס לזה ........ זה שאתה בן 21 אמור להגיד לנו שאתה איש מבוגר שעבר את גיל ההתבגרות ??? אז שתדע לך שיש אנשים בני 40 שמתנהגים כמו ילדים בני חמש ולא כי יש להם פיגור !!! נינט מאמינה באלוהים .... לא טוב לך ???? ופעם הם הביאו כמה דתיים שיבואו להרקיד אותם על הדיסקים הצרובים .... אני דווקא נגד להביא לתוכנית דתיים ! מספיק יש אנשים חילונים דפוקים בארץ , לא צריך גם את אלו שלא דפוקים לדפוק ! ואני לא מעריצה את עפר !!!!!!!!!!!!!!!!! אני את מ-י-כ-א-ל ה-נ-ג-ב-י !!! תפסיק לדפוק לנו סטיגמות !!! אבל עפר מאד מכושר , יש לו כישורי משחק טובים מאד !!! זה אומר שאני עכשיו מעריצה שרופה שלו וכל מה שיש לי בחיים זה עפר ??? למה אתה לא הולך לפורום של מהפך לחנך גם אותם ???? לדעתי , המהפך זה השיא הרדידות ....... אז בגלל שאין שם מעריצים ונוער אז זה בסדר ???? רק חזרתי מבית ספר , כמה עצבים העלתה לי !!!!! אני הלכתי ... ביי !!!

תראה

בעקרון, אתה צודק. זה באמת עצוב לחשוב שעוד חמש שש, אותם אנשים שצופים בתכנית, ובתכניות דומות, לאו דווקא אקזיט, יהוו את הבסיס של מדינת ישראל, ואני מתכוון לאקדמאים, רופאים, מדענים וכו'. וזה דבר באמת באמת עצוב. אבל אתה חייב לזכור שאקזיט היא תכנית שנוצרה מראשיתה למטרות רווח, ואתה לא יכול לצפות מתכנית נוער, שרוצה להשיג הרבה רייטינג(וכסף), להכניס לתכנית יותר מידי תכנים פוליטיים, או פסיכולוגים שיגידו כמה כל התכנית שיש בטלוויזיה "הורסות" את הנוער. ואני מסכים איתך בהרבה מאד דברים, וכן זה באמת נורא עצוב שיש אנשים שמעריצים את כל מי שמופיע בטלוויזיה, בלי להכיר אותם, ובלי שהם יעשו משהו משמעותי. אבל הערצה של פרסום ותהילה תהיה והייתה קיימת תמיד, אבל תמיד גם יהיו אנשים אחרים(חכמים?) יותר שיעריכו אנשים אחרים שעושים משהו משמעותי. ~אלוהים בטח נורא גאה בי עכשיו~ [בדיחה פרטית]

לJONY 225 אני מסכים איתך אבל...

תוכנית כמו אקזיט באמת משפיע לא טוב על הנוער אבל היינו במצב טוב אם ההשפעה הרעה על הנוער היתה מגיעה רק מתוכנית אחת אלה שההשפעה יותר נרחבת מאז שקם ערוץ 2 יש הרבה פירסומות תוכניות וטלנובלות שמשפיעות לרעה ומה שאני רוצה להגיד לך זה שאין מה לבוא בטענות לנוער אלה ולהטיף להם תבוא בטענות לפוליטיקאים הם אלה שצריכים למנוע מהילדים ומהנוער את התכנים האלה ואתה יודע למה הם לא עושים את זה ? התשובה היא כסף , אם הזמן הפירסומות הופכות להיות יותר פרובקטיביות וכך גם התכוניות כמו אקזיט, קחי אותי שרון, וטלנובלות למינהן עד לפני ערוץ 2 דברים כאלה לא היו עוברים ערוץ 1 הוא הערוץ היחידי שנישאר אם פיקוח

לJONY 225 אני מסכים איתך אבל...

תוכנית כמו אקזיט באמת משפיע לא טוב על הנוער אבל היינו במצב טוב אם ההשפעה הרעה על הנוער היתה מגיעה רק מתוכנית אחת אלה שההשפעה יותר נרחבת מאז שקם ערוץ 2 יש הרבה פירסומות תוכניות וטלנובלות שמשפיעות לרעה ומה שאני רוצה להגיד לך זה שאין מה לבוא בטענות לנוער אלה ולהטיף להם תבוא בטענות לפוליטיקאים הם אלה שצריכים למנוע מהילדים ומהנוער את התכנים האלה ואתה יודע למה הם לא עושים את זה ? התשובה היא כסף , אם הזמן הפירסומות הופכות להיות יותר פרובקטיביות וכך גם התכוניות כמו אקזיט, קחי אותי שרון, וטלנובלות למינהן עד לפני ערוץ 2 דברים כאלה לא היו עוברים ערוץ 1 הוא הערוץ היחידי שנישאר תחת פיקוח

למעלה