אני כאן כי...

jony225

New member
אני אשמח לראות שמנה

וחמודה כמו מרב הרמל למשל מהאקדמיה לצחוק. הרבה יותר ממלוי לוי.

love amor

New member
שאלה..

פגשתם את מלי? יצא לכם לדבר איתה? היא חברה שלכם או משהו? לא
אז זהו סתבו! נורא קל להגיד שהיא מטומטמת, סטיגמה על בלונדיניות..

Emily ©

New member
בלי קשר לזה שהיא בלונדינית. באמת.

לא יודעת. היא מעצבנת מאוד ומהדיבור שלה בהנחיה נשמעת גם מטומטמת.

דָניאֵל

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

במיוחד עפר . עפר תפסיק עם זה ! אנחנו לא רוצים עוד יהודה לוי !!!

וונאבי15

New member
אולי אין אנשים שמנים.....

כי הם לא באו לאודישנים..... יהודה לוי לא משחק טוב!!! ומרב הרמל עובדה שקיבלו אותה לאקדמיה!

אוף יוני איזה קרצייה!!!

עם אתה לא אוהב את אקזיט אז זה לא ממש אמור לעניין אותנו, עם אתה לא אוהב אותם פשוט עוף מפה מה אתה מנג'ס ומציק לכולם? הדעה שלך לא ממש מענינת אותנו!! עכשיו תעשה פוזה של ציפור ועוף מהפורום הזה, מה אין לך חיים? לך לחברים שלך מה אתה רוצה מאיתנו יא קרצייה!

דָניאֵל

New member
../images/Emo77.gifאולי הדעה שלו לא מעניינת אותך

אבל אותי כן !!! מי את שתגידי לו לא להגיד את הדעות שלו ? כל עוד הוא לא פגע באף אחד .... והוא לא פגע ! אני לא מסכימה כ"כ עם הדעות שלו אבל אני מסכימה מאד שהוא אומר מה שאתה חושב ! אם זה עושה לך רע ההודעות שלו אז תסקשי ממנו יפה ... או שפשוט הכי קל-אל תסתכלי !! תתביישי לך .... דניאל .

Emily ©

New member
עוד לא הבנת שהחברה של היום אוהבת רז

ות [ממש רזות] ויפות?!?! זה הדור שלנו. לא הוגן? יכול להיות. אבל זה מה יש. תתרגל. לא יביאו מישהי שמנה לתוכנית כי זה לא 'אין'. אתה תשמח לראות מישהי מכוערת,שמנה ללא כישורים מיוחדים על המסך? אני כ'כ בטוחה שלא. אז למה שיקבלו אותה. [למרות שנראה לי שאת מרב הזו היו מקבלים..] זה הדור של היום. את לא כוסית/יפה? אין לך מה לחפש פה. וכן,זה עצוב.

האמת אני חושבת שאתה צודק

יש משהו בדברים שאתה אומר עם כל זה שאני אוהבת את אקזיט התוכנית די רדודה הרבה פעמים אבל עדיין זאת תוכנית שמאוד כיף לראות! זה נכון שכל המנחים נראים טוב בגלל זה חבל מאוד שמיכאל עזב מה שאהבתי אצלו זה שהוא לא עוד איזה חתיך הוא באמת היה כישרוני מאוד!!! ומי שאמר ששירי שמנה ומלאה מייקאפ..נו באמת היא ממש לא שמנה ומכוערת זה שהיא לא דוגמנית לא אומר שהיא נראית לא טוב אבל הקטע עם חתיכים זה לא רק באקזיט ככה זה בטלויזיה היום תראה ערוץ הילדים למשל..יש שם מישהו שנראה לא טוב? זה לא רק באקזיט!

B a M b i 1

New member
רושמים תתעלמו! אתה שעות צוחק על..

הרידידות והטימטום שבתוכנית ובעפר,אבל לא יודע בעצמך לרשום-אז תבדוק מיהו המטומטם בפעם הבאה! ולא אוהבים את עפר רק בגלל מראה חיצוני,אני חושבת שהוא מאוד מאוד נחמד וחמוד!

SofyTofy

New member
תתלהמו זאת מילה אחרת../images/Emo3.gif../images/Emo103.gif

זה פועל גזור שם עצם ("המולה"). יותר מדי בחנים בלשון

אתה חי באשליות../images/Emo70.gif../images/Emo66.gif

אני מתה על התוכנית הזאת בגלל ההומור שלה והמנחים(בעיקר עפר
) אז אם אתה לא מת עליה זה לא אומר שאנחנו לא צריכה לראות את התוכנית
אז סתום תפה....

SofyTofy

New member
יוני../images/Emo103.gif

אני חושבת שמיצו את הכל בתגובות כאן, ואני די מסכימה (לא עם הכל, אבל עדיין). אבל שאלה אחת אלייך - מה חשבת? שתבוא לפורום אקזיט, תגיד את מה שאמרת ופתאום כוםל יגידו "וואלה! זאת תוכנית מפגרת! זהו, אני לא רואה יותר את אקזיט!". באמת שחשבת שזה ישנה את דעתנו? אני בספק

למעלה