אני ישאל עוד פעם

dansh

New member
לא

זה לא מטאל, זה פאנק מטאל... שני דברים שונים...

xero1

New member
הצבעתי לפאנק רוק

למרות שרציתי גם לסקא-פאנק היית צריך להוסיף אפשרות של 77 או ניו סקול ואולד סקול לא משנה

ALMIGHTY

New member
בטח שיש פאנק מטאל.

זה אימו עם ניו מטאל. פינץ´, גלסג´ו. אני לא מכיר עוד. בטח יש עוד מלא.

Superunknown1

New member
טחחח...

זה הדבר השני הכי מצחיק ששמעתי מעודי. אימו? אין פה אימו. הם בד"כ שרים על כך שהם אוהבים את הסקייטבורד שלהם וזה שיש להם מכנסיים רחבות. הדוגמא המושלמת היא לימפ-ביזקיט, אותה כולכם בטח מכירים.. גלאסג´אוו זה אלטרנטיב מטאל, וזה לא דומה בכלל לפאנק מטאל. פינץ´.. אני לא יודע, יכול להיות שכן.

dansh

New member
אממ...

לימפ ביזקיט עושים ראפ-קור וניו-מטאל ולא פאנק-מטאל או פאנק בכלל... פאנק-מטאל זה שילוב של הרדקור וטראש זה לא קשור ללימפ ביזקיט...

Sham 69

New member
לא יכול להיות שילוב של הארדקור

וטראש כי בעצם טראש זה שילוב של הבי מטאל והארדקור כבר.. זה כמו לשלב הארדקור עם סטריט פאנק.. וכידוע סטריט פאנק זה כבר שילוב של פאנק רוק והארדקור פאנק.. אז אין מה לשלב

Superunknown1

New member
___

אתה צודק, סליחה. בדקתי את העניין, ומסתבר שאני דיברתי על Fאנק מטאל, ולא על Pאנק מטאל.

xero1

New member
הלינק שנתת לא נכון

ולא כל מה שהאתר הזה אומר קדוש.

ALMIGHTY

New member
בדיוק אחי!

לפני שאתה הולך ל"תנ"ך" שלך האולמיוזיק המסריח, כדאי שלתד טוב ת´חומר לפני שאתה זורק מושגים ושטויות על פוסט גראנג´ ופאנק מטאל. לי אין מושג בגראנג´, לכן אני לא מזיין ת´שכל! מה אתה הולך לעשות,אה? (במבטא ממש מהיר)...

pikitup

New member
מה ההבדל בין פאנק רוויול לפאנקרוק?

אין הבדל, זה אותו דבר

ALMIGHTY

New member
מה זה הארדקור? אילו להקות?

מה ההבדל בין הרדקור להרדקור פאנק? הרדקור פאנק דומה לת´ראש.

daniela82

New member
Psychobilly

what is that? i know it´s some kind of punk style but i only know one band -the cramps . so maybe you could give me some more and who do you define bands like: Social Distortion, Tiger Army.... o oh yeah in case youre wondring i dont have hebrew in my computer i need to fix it, so for now its english! g

cider IS great

New member
אם אני לא טועה

זה סגנוןישן מאוד משו משנות ה 60 אם אני לא טועה וזה אפילו לפני הגל הראשון תקנו אותי אם אני טועה אני לא בטוח

למעלה