אני ישאל עוד פעם

punk223

New member
אני ישאל עוד פעם

כי פעם שעברה לא ענו לי ברצינות, מה זה אולד סקול וניו סקול?

chickmagnet

New member
יא יא יא

אולד סקול זה בערך הפאנק הישן (אולד=ישן אם אתה לא יודע) וזה אומר שהייתה תקופה שהפאנק השתנה ואז החליטו לקרוא לפאנק הישן יותר אולדסקול וזה כולל אופרישן איי וי, ראמונס וכו´ ואז ראו שכל מה שהיה השתנה לאט לאט מסוף שנות ה70 בערך ואז הפאנק רוק אכן השתנה ולהקות חדשות צצו מכל העולם ולזה קראו ניוסקול (אני חושב) הניו סקול זה להקות כמו ראנסיד (זה ניו סקול לא אולד) ופרופאגנדי וכל מיני שטויות ואפשר להבדיל בין האולדסול לניו סקול עם הלהקות למשל תשמע את רנסיד ותשמע את אופריישן אייוי ותראה את ההבדלים ותבדיל גם בין הראמונס שזה ממש אולד (אם אתם חושבים שמה שכתבתי זה שטויות אז לא אכפת לי)

p u n k e r

New member
../images/Emo46.gifקופיפגומביל...

תזהר לא כדאי לך לנסות אותי אני יודע משהו שאתה לא יודע ולא יהיה כדי עם אני יגיד אותו אה והדיסק של יוזלס כבר נקבר לו שם בצוקים של מכתש רמון אז סתום

Ignition

New member
חחח..אחחח.. מה יהיה..

ולמנהל.. מה עם סקר חדש?? חשבתי אתה תזיז עניינים..

Warzone

New member
בואנה אחי...

באתי לענות על הסקר ומה אני רואה? punk metal???????????????? אין דבר כזה ואם יש לך דוגמא תביא....

Superunknown1

New member
יש כזה דבר

.. אבל! זה לא קשור אל תחום הפאנק, אלא אל תחום הניו-מטאל. להקות כמו לימפ-ביזקיט ו- reveille...

Sham 69

New member
מה?

את ה REVEILLE האלה אני לא מכיר אבל לימפ ביזקיט, PUNK METAL? מה בדיוק מזכיר פאנק אצל לימפ ביזקיט?

Superunknown1

New member
אל תשאל אותי...

אני בסה"כ הצבתי כאן עובדה דיי ידועה. אם היה לי כוח הייתי הולך לחפש לך משהו על זה ב-אמ"ג, אבל אין לי
בהצלחה,

dansh

New member
מה הקשר?

יש הרבה להקות פאנק אמריקיאות, אנגליות, ישראליות, תורכיות ואינדונזיות זה לא קשור לסגנון שלהם...

Sham 69

New member
אממ..

מה הקשר בין GBH ו MURPHYS LAW למטאל לעזאזל.. SICK OF IT ALL זה בכלל הארדקור.. זה שזה פאנק "כבד" יותר וכל החרא הזה זה לא אומר שזה "מטאל" בכלל.. הרבה להקות הארדקור פאנק מזכירות להקות ט´ראש מטאל.. אבל זה עדיין לא מטאל.. ואני מקווה שלא הגעת למסקנה ש GBH זה מטאל בגלל שסלייר עשו קאבר לשיר שלהם..

למעלה