אני?! יפנית?!

• פותח הנושא ToHrU
  • פורסם בתאריך

akanishisan

New member
קוניצ'יווה! אני חדשה כאן

וואו מזל טוב! את נוסעת לעבוד ביפן??!! מתי?? גם אני נוסעת עוד מעט לטוקיו! קימונו זה די יקר ביפן אבל יוקאטה עולה בערך 1000 ין. איך השגת את העבודה ההיא? את גדולה!! עוד פעם מזל טוב :) ג'א~

SashTheRed

New member
daijoubu da yo

אגב, שמתי לב בבלוג שלך שאת מתרגמת בלוגים של הזמרים היפנים האלה. מאיפה יש לך יפנית כזו?

akanishisan

New member
האיי ! חוץ מזה שאני שרופה על יפן באופן מפחיד

"^ ^ אני גם גרה שם 5 שנים. ובגלל שאני גם מעריצה ענקית של הלהקות האלה וגיליתי שבישראל יש גם כמה מעריצות (בערך 7 או 8 )חשבתי שיהיה נחמד לתרגם את יומני האונליין שלהם שזמינים רק למי שיש DOCOMO יפני והוא במועדון הרישמי. אריגאטו על הכניסה נה :)

SashTheRed

New member
מי לא?

סתם, הרבה אנשים לא. הדרך היחידה שלי נודע מי הם, זה בגלל שיש לי ידידה שחולה עליהם. די קשה להתקל בהם, בלי לחפשם בכוונה תחילה.

SashTheRed

New member
הסגנון? פופ?

לפי מה שהבנתי, הם באים מ"ארגון" כזה, שנקרא johnny's junior או משהו כזה. ארגון זה אחראי להוצאת הרבה להקות בנים וכדומה. זה בערך כמו מורנינג מוסומה, אבל בנים, כך שבזמן שגברים חושקים בבנות ממורנינג מוסומה, נשים חושקות בגברים מג'וניס ג'וניור... אני מניח... אבל אני פה רק יודע מה שסיפרה לי ידידה שלי. חוץ מזה, אני לא יודע הרבה

tals56

New member
אוי מורנינג מוסומה...איזה זוועה...:S

טוב לפחות הן נראות יותר טוב ממה שהן נשמעות
(טוב לפחות חלק מהן)...

SashTheRed

New member
אתה כאילו חושב שאני צופה בתוכניות שלהן בגלל

איך שהן שרות?

SashTheRed

New member
בטח! Hello! Morning

עצוב שאני יודע את זה, הא? אבל יש לי סיבות טובות לצפייה בזה. אני מוריד את זה בלי כתוביות (כי אין...) ואז כל פעם שאני שומע מילה חדשה, בודק אותה במילון, שומר לעצמי ולומד אותה ככה. זה ממש טוב בשביל זה. הרבה יותר מאנימה או דרמות, כיוון שבהם מדברים בתסריטים מוכנים, אשר לרוב מורכבים ממילים ממש פשוטות.

akanishisan

New member
לחברת ההפקות שלהם קוראים JE

והם לא ממש כמו מורנינג מוסומה........ השירים שלהם ממש טובים והם שרים גם רוק (אואדא טאצויא ואקאנישי ג'ין שרים רוק). אבל הקליפים שלהם ממש משעשעים במיוחד הסינגל REAL FACE וגם אני אהבתי את SIGNAL. בREAL FACE בתחילת הקליפ הם רוקדים כמו שאקירה או משהו כזה(יש שתי גירסאות לקליפ+עוד גירסה לכל אחד מהלהקה והם רוקדים קצת כמו שאקירה רק בגירסה הראשונה...0.0) בכל מיקרה הנה לינק לדואט של טאגומאסו שהם מלהקה בשם NEWSשהיא גם מחברת ההפקות JE. לא יודעת איך אתם אבל הם ממש לא ניראים לי כמו מורנינג מוסומה או משזה לא יהיה. http://www.veoh.com/videos/v430923PtWz36Ah

למעלה