אני?! יפנית?!

• פותח הנושא ToHrU
  • פורסם בתאריך

ToHrU

New member
אני?! יפנית?! ../images/Emo194.gif

אז ככה . . . אני הולכת להיות מארחת יפנית במסעדה יפנית כשרה . . . אני כל כך מתרגשת!!!!!!! אני הולכת ללבוש קימונו, לצבוע את הפנים בלבן ולקבל אורחים בברכת קונניצ'יוא!!! גם למזוג תה כמובן, לקוד קידות, להקריא תפריט וכדומה . . . לא יאמן איזו הרגשה טובה שדבר כזה יכול לעשות!!!!!!! ועכשיו לשאלת השאלות - אני צריכה ק-י-מ-ו-נ-ו!!!!!!!! ולא "סתם" שמלה סינית (מהממת אמנם) כמו שניתן להשיג בחנות הסינית. אני יודעת ששאלו את זה כמה פעמים אבל אולי מישהו גילה ויודע כעת היכן ניתן להשיג קימונו יפני, כי אני זקוקה לו בהקדם האפשרי . . . תודה לכם (ותחזיקו לי אצבעות שלא יהיו יותר מדי פשלות.... חחח)

SashTheRed

New member
אמרתי את זה כבר, אבל אומר עוד פעם

מזל טוב!!! לגבי קימונואים, לא אוכל לעזור לך... אני קניתי את שלי ביפן.... זו יוקאטה, יותר נכון. נחשב? בכל מקרה, אם את רוצה באמת להיות זורחת, אני מציע לקנות את האלה עם הפרפר מאחורה (על אף שזה כנראה יקר...) בכל מקרה, אני מציע לקנות באיביי או אמאזון, כי בישראל לא יודע כמה יש סיכוי לקנות... אבל אמרת שהזה שהעסיק אותך יודע על חנות איפה שיש, לא?

ToHrU

New member
לצערי

הוא דיבר איתי על החנות הסינית ויש שם רק דברים מסין . . . אני מקווה שהאנשים במסעדה שם מבינים בחנויות האלה . . . נראה מחר . . . בינתיים אני אשמח אם תהיינה עוד הצעות.

SashTheRed

New member
לא, גם גברים יכולים

זה פשוט קימונו של קיץ, כיוון שהקימונו הרגיל עבה כמו שריון, אז הוא לא אידיאלי לקיץ חם ולח.

GnomeBubble

New member
מזל טוב!

גם אני בעד יוקאטה! האמת שזה בגד חגיגי שלובשים לפסטיבלים בקיץ, אבל זה בדיוק מזג האוויר שיש עכשיו בתל-אביב, וחוץ מזה זה פשוט יותר מרשים מקימונו רגיל
את יכולה גם ללבוש בגד של גיישה אם את רוצה להתאים אותו לאיפור, אבל נראה לי שאלה בגדים מאוד יקרים. בטח ראית בתמונות כמה הבגדים של הגיישות מורכבים. אז נראה לי שתאלצי להסתפק בקימונו "פשוט" או ביוקאטה.

ToHrU

New member
תודה.....

מממ.... האמת היא שזה לא על חשבוני כי זה בגדי עבודה למרות שאני בטוחה שהם גם לא ישמחו להשקיע כל כך הרבה כסף בבגדים, שלא לדבר על בגדי גיישה שהם גם יקרים ויותר גרוע - נדירים בישראל . . .

passioneta

New member
גמני ממליצה על יוקטה או הפי קואט + מכנסיים

הרבה יותר נוח ומתאים

Magma99

New member
מזל טוב :)

^_^ אני רוצה לבוא לראות אותך לובשת קימונו שתתחילי לעבוד.

ToHrU

New member
כן! תבואו!

חחחח הם ישמחו שאני מביאה לקוחות חדשים ואני אשמח לראות אתכם . . . למרות שכרגע זו התחלה ומדובר בלקוחות עסקיים :) ד"א מדובר ביוקו אונו ליד הבורסה בר"ג . . .

SashTheRed

New member
איפה נמצאת הבורסה ברמת גן?

או, ומה הטווח של השעות? אולי אבוא ביום ראשון, אני גם ככה צריך ליסוע לתל אביב באותו יום

ToHrU

New member
ממממ . . .

הבורסה נמצאת מרחק קצר מתחנת הרכבת בארלוזורוב וכמעט כל אוטובוס משם עובר בה . . . לגבי יום ראשון - אני עדיין לא יודעת אם אתחיל כבר לעבוד כי אנחנו עדיין מגבשים לבוש וכו', אבל ברגע שאני אתחיל אני מבטיחה לעדכן ובלי קשר - אתה מוזמן לצלצל ^_^

TheSegal

New member
אוווו אני מכירה את המקום...

לא ידעתי שמתלבשים שם בצורה מיוחדת... זה משהו חדש ?

ToHrU

New member
כן.... זה דבר חדש

ואפילו אני לא יודעת כמה פעמים זה יקרה....... ואם זה יצליח וכו'......

למעלה