אני יעשה חסד

lital4321

New member
אני יעשה חסד

ויכין שאלון כי ממש משעמם לי: שם: תאריך גיוס: מה אתם הכי אוהבים לעשות כשמשעמם לכם: מה נמאס לכם לעשות כשמשעמם לכם: כמה פעמים בתקופה האחרונה מצאתם את עצמכם עומדים מול המראה ועושים פרצופי יאוש? יש לכם אהבה,מישהו? איפה הוא? מגוייס\אתכם\אחרי צבא\נשוי\כלא\חו''ל\אחר: קוראים ספר כלשהו? איזה תחביב חדש אימצתם בזמן האחרון? מה אמא ביקשה ממכם לעשות היום: מה אבא ביקש ממכם לעשות היום: יש אחים? מציקים? אתר מומלץ שאתם גולשים בו הרבה בזמן האחרון? דאגות כלשהן? מה היית הכי רוצה שיקרה עכשיו? מה עושים מחר? ומחרתיים? ולסיום: אתם אופטימיים או פסימיים? המשך יום מלא עשייה לכולם!

JORDIK

New member
עוד אחד?!? אוף

שם: ירדן תאריך גיוס: 16 מרץ הארור מה אתם הכי אוהבים לעשות כשמשעמם לכם: לישון מה נמאס לכם לעשות כשמשעמם לכם: (לעשות) כלום כמה פעמים בתקופה האחרונה מצאתם את עצמכם עומדים מול המראה ועושים פרצופי יאוש? חח תכלס יותר מידי יש לכם אהבה,מישהו? חברה... חצי שנה ממש עוד מעט איפה הוא? מגוייס\אתכם\אחרי צבא\נשוי\כלא\חו''ל\אחר: רחוקה... (אחר) קוראים ספר כלשהו? לא בידיוק איזה תחביב חדש אימצתם בזמן האחרון? לחפור בשאלונים בתפוז מה אמא ביקשה ממכם לעשות היום: לאכול (אל תשאלו...) מה אבא ביקש ממכם לעשות היום: לשטוף את החדא יש אחים? 2 מציקים? בד"כ אתר מומלץ שאתם גולשים בו הרבה בזמן האחרון? דאגות כלשהן? מה יהיה מה יהיה מה היית הכי רוצה שיקרה עכשיו? שיגע סופ"ש מה עושים מחר? 2 בגרויות באנגלית ומחרתיים? מתכונינים לסופ"ש ולסיום: אתם אופטימיים או פסימיים? אופטימי לרוב המשך יום מלא עשייה לכולם! תודה ד"א ברוכים הבאים *חיבוק דוב*

lital4321

New member
תודה..

יפה ציטוטים של הנסיך הקטן..יש לי אותו על הכתף..

JORDIK

New member
מה הוא עושה שם?

(לא מצחיק הא...) לא משנה... יש תמונה... מת על קעקועים!

JORDIK

New member
איזה יפה!!

איפה הוא ממוקם? מת על קעקועים.... צריך לעשות אחד כבר..

lital4321

New member
על הכתף..

כמו שאמרתי..גם אני מתה לעשות אבל אני יאלץ להתאפק לאחרי צבא שאני לא יעשה את זה משעמום סתם..

lital4321

New member
חח

כן..אבל זה ממכר..באמת.. אמא שלי לא מרשה לי עוד אחד למרות שאת השניים הראשונים היא אפילו עזרה לי לבחור.. אז אני אחכה קצת עם זה..

תשובותי

שם:אלי תאריך גיוס:16.3.08-אני חושב על ז ובא לי לירות בעצמי מה אתם הכי אוהבים לעשות כשמשעמם לכם:מוסיקה-לייצר ולשמוע מה נמאס לכם לעשות כשמשעמם לכם:לשבת בבית כמה פעמים בתקופה האחרונה מצאתם את עצמכם עומדים מול המראה ועושים פרצופי יאוש?אני מבטיח להתחיל לספור מעכשיו יש לכם אהבה,מישהו?לא איפה הוא? מגוייס\אתכם\אחרי צבא\נשוי\כלא\חו''ל\אחר: קוראים ספר כלשהו?"שוליית הרוצח"-ספר ארוך כדי להעביר הרבה זמן איזה תחביב חדש אימצתם בזמן האחרון?גיטרה,קריאת ספרים מה אמא ביקשה ממכם לעשות היום: מה אבא ביקש ממכם לעשות היום: יש אחים?כן מציקים?כן אתר מומלץ שאתם גולשים בו הרבה בזמן האחרון?www.musicaneto.com דאגות כלשהן?כן-שאני אתאבד לפני הגיוס מה היית הכי רוצה שיקרה עכשיו?למצוא עבודה\פעילות כלשהי שתעסיק אותי עד לגיוס המחורבן מה עושים מחר?מה שעושים היום-כלום ומחרתיים?מה שעושים מחר-כלום(כרגע החיים שלי נמצאים בתקופת השפל הכי גדולה שלי אי פעם) ולסיום: אתם אופטימיים או פסימיים?אני כבר לא יודע

lital4321

New member
מנגן?

אבא שלי מורה לגיטרה..אני לא יצאתי עילוי.. יש לך איזה הקלטה שלך?

S h r i k y

New member
קצר זה טוב ../images/Emo13.gif

ויכין שאלון כי ממש משעמם לי: שם: אסף תאריך גיוס: 16 למרץ כרגע, ישתנה כשישבצו לחטיבות ( צנף לעתיד ) מה אתם הכי אוהבים לעשות כשמשעמם לכם: אני אדם עסוק, לעולם לא משעמם לי מה נמאס לכם לעשות כשמשעמם לכם: "" "" כמה פעמים בתקופה האחרונה מצאתם את עצמכם עומדים מול המראה ועושים פרצופי יאוש? לא מצאתי את עצמי עושה את זה יש לכם אהבה,מישהו? מישהי, בראש, עדיף לסתום וזהו! איפה הוא? מגוייס\אתכם\אחרי צבא\נשוי\כלא\חו''ל\אחר: הוא לפני צבא קוראים ספר כלשהו? לא איזה תחביב חדש אימצתם בזמן האחרון? חדש-ישן, חזרתי לרוץ כמו שצריך מה אמא ביקשה ממכם לעשות היום: להזמין באינטרנט איזה מתנה לחבר של המשפחה מה אבא ביקש ממכם לעשות היום: לכסח את הדשא, לעקור עשבים מהגינה, לעשות מכונת כביסה לאחיות הקטנה ולפנות את הזבל
, אני כ''כ עקרת בית!!
יש אחים? 4 אחיות
מציקים? לא כ''כ ת'אמת, או שכבר התרגלתי ..(?)
אתר מומלץ שאתם גולשים בו הרבה בזמן האחרון? למי יש זמן לגלוש באינטרנט? אני איש עסוק! דאגות כלשהן? היורו הצונח ( כן לא רק הדולר צונח! ) מוריד את כל מה שהרווחתי בפינלנד אל מתחת לאפס!
מה היית הכי רוצה שיקרה עכשיו? מישהי, בראש, עדיף לסתום וזהו! מה עושים מחר? בבוקר אימון ריצה ( שעה וחצי ) ואח''כ שחיה, אחה''ץ עם חברה ומחרתיים? בבוקר אימון ריצה וחד''כ, אחה''ץ לא מתוכנן כרגע ולסיום: אתם אופטימיים או פסימיים? אמצע כזה אני יודע.. אף פעם לא הייתי אופטימיסט גדול, אבל לא רע לי בחיים אז למה שאני אהיה פסימי פתאום?
המשך יום מלא עשייה לכולם! אז זהו, שדווקא על המשפט הזה יש לי השגות... למה לעזאזל עשייה? למה לא להיות בבית ולהנות מהמנוחה והמהשמש הנעימה שיש בחוץ?
|עצלן|
ואיך אפשר בלי תמונה ( נרקיסיסט או לא?
) מהמדבר היפה שלנו

elivnat

New member
כי משעמם לי..

שם: ליבנת תאריך גיוס: בת שירות לאומי מתחילת השנה.. מה אתם הכי אוהבים לעשות כשמשעמם לכם: להתחבר לאייסיקיו ולהתכתב עם אנשים שהרבה זמן לא דיברתי איתם.. מה נמאס לכם לעשות כשמשעמם לכם: לגלוש לאתרים שכבר גלשתי אליהם היום ולראות אם יש חדש.. כמה פעמים בתקופה האחרונה מצאתם את עצמכם עומדים מול המראה ועושים פרצופי יאוש? אף פעם.. יש לכם אהבה,מישהו? אין.. כבר פעם שנייה ששואלים אותי את זה היום... פעם ראשונה אחד התלמידים מכיתה י' שאל אותי אם יש לי חבר ועכשיו זה... איפה הוא? מגוייס\אתכם\אחרי צבא\נשוי\כלא\חו''ל\אחר: קוראים ספר כלשהו? לא ממש.. איזה תחביב חדש אימצתם בזמן האחרון? טרמפים...חחח חזרתי לזה... טוב, תכלס אין לי ברירה ומאשרים לי... מה אמא ביקשה ממכם לעשות היום: אממממ כלום.. מה אבא ביקש ממכם לעשות היום: כנ"ל יש אחים?כן.. מציקים?לא. אתר מומלץ שאתם גולשים בו הרבה בזמן האחרון?מקושרים דאגות כלשהן? יש... חושבת ומתלבטת לאן להמשיך שנה הבאה... רוב השיכויים שאתחיל ללמוד שנה הבאה, מתלבטת בין עיצוב פנים לבין הוראה.. אני יודעת שזה ממש לא קשור.. חחחחח מה היית הכי רוצה שיקרה עכשיו? שהוא יופיע.. רק שאני לא יודעת אפילו מי הוא.. מה עושים מחר? בבוקר הולכת לתיכון שאני עושה בו את הש"ל ואחה"צ, ב3 וחצי בעזרת ה' הולכת למועדונית לעזור לילדים בשעורי בית. ומחרתיים?בבוקר אותו דבר ובערב בע"ה אלך לחדר כושר.. ולסיום: אתם אופטימיים או פסימיים?אופטימית:):)

Karin917

New member
../images/Emo113.gif

שם:קארינה תאריך גיוס:7/2 מה אתם הכי אוהבים לעשות כשמשעמם לכם:לישון מה נמאס לכם לעשות כשמשעמם לכם:להיות במחשב כמה פעמים בתקופה האחרונה מצאתם את עצמכם עומדים מול המראה ועושים פרצופי יאוש? לא קרה יש לכם אהבה,מישהו? לא איפה הוא? מגוייס\אתכם\אחרי צבא\נשוי\כלא\חו''ל\אחר:- קוראים ספר כלשהו? לא איזה תחביב חדש אימצתם בזמן האחרון? ספינינג מה אמא ביקשה ממכם לעשות היום: מללללא דברים-לקחת טיפות, להתקשר למורה לנהיגה, ללמוד, לתת גם לחתול תפוח, ללכת לקנות לחם מה אבא ביקש ממכם לעשות היום: ללכת לקנות לחם יש אחים? לא מציקים?- אתר מומלץ שאתם גולשים בו הרבה בזמן האחרון? מקושרים
דאגות כלשהן? המון מה היית הכי רוצה שיקרה עכשיו? שהוא יתקשר, שאני אפסיק להתקלף, שדודה שלי תלד, שידחו לי את הגיוס בעוד שבוע מה עושים מחר? בדיקת דם, חדר כושר, היסטוריה ומחרתיים? ציפורניים
כבר חצי שנה לא סידרתי אותן ולסיום: אתם אופטימיים או פסימיים? אופטימית

דללה

New member
אעשה!!! אכין!!!

תאריך גיוס: 20.8.07 מה אתם הכי אוהבים לעשות כשמשעמם לכם: לישון מה נמאס לכם לעשות כשמשעמם לכם: שאלונים כמה פעמים בתקופה האחרונה מצאתם את עצמכם עומדים מול המראה ועושים פרצופי יאוש? אף פעם? חח יש לכם אהבה,מישהו? לא איפה הוא? מגוייס\אתכם\אחרי צבא\נשוי\כלא\חו''ל\אחר: קוראים ספר כלשהו? לא איזה תחביב חדש אימצתם בזמן האחרון? להציק למלש"בים מה אמא ביקשה ממכם לעשות היום: לא ללכלך את המטבח מה אבא ביקש ממכם לעשות היום: לעזור לו יש אחים? כן מציקים? לא אתר מומלץ שאתם גולשים בו הרבה בזמן האחרון? פייסבוק דאגות כלשהן? לא מה היית הכי רוצה שיקרה עכשיו? שאני אשתחרר
מה עושים מחר? צבא ומחרתיים? צבא ולסיום: אתם אופטימיים או פסימיים? באמצע..

סוף סוף משהו מקורי../images/Emo9.gif

שם: מורן תאריך גיוס: פברואר 2009 בינתיים מה אתם הכי אוהבים לעשות כשמשעמם לכם: לרכב, מוזיקה מה נמאס לכם לעשות כשמשעמם לכם: מחשב כמה פעמים בתקופה האחרונה מצאתם את עצמכם עומדים מול המראה ועושים פרצופי יאוש? יותר מדיי
יש לכם אהבה,מישהו? קראש בלתי אפשרי איפה הוא? מגוייס\אתכם\אחרי צבא\נשוי\כלא\חו''ל\אחר: אחר קוראים ספר כלשהו? יסודות בדיני עונשין
נחשב? איזה תחביב חדש אימצתם בזמן האחרון? לקלל בכביש
מה אמא ביקשה ממכם לעשות היום: לקפל כביסה מה אבא ביקש ממכם לעשות היום: לקנות לו סיגריות יש אחים? אחות מציקים? תלוי מתי אתר מומלץ שאתם גולשים בו הרבה בזמן האחרון? facebook דאגות כלשהן? מבחנים!! נגמר הסמסטר מה היית הכי רוצה שיקרה עכשיו? שהוא יהיה איתי. לסיים את כל המבחנים בהצלחה יתרה. מה עושים מחר? לומדת למבחן במדעי ההתנהגות ועובדת קצת ומחרתיים? מבחן במדעי ההתנהגות! ולסיום: אתם אופטימיים או פסימיים? אופטימית

ווינגז

New member
And...

שם: יעל תאריך גיוס: 20.12.07 מה אתם הכי אוהבים לעשות כשמשעמם לכם: להקשיב למוסיקה, לגלוש באינטרנט, לקרוא מה נמאס לכם לעשות כשמשעמם לכם: לישון כמה פעמים בתקופה האחרונה מצאתם את עצמכם עומדים מול המראה ועושים פרצופי יאוש? לא מעט יש לכם אהבה,מישהו? אולי איפה הוא? מגוייס\אתכם\אחרי צבא\נשוי\כלא\חו''ל\אחר: מגוייס קוראים ספר כלשהו? כן איזה תחביב חדש אימצתם בזמן האחרון? חדש? מה אמא ביקשה ממכם לעשות היום: למצוא מספר של משהו שהיא הייתה צריכה. מה אבא ביקש ממכם לעשות היום: לא יודעת ולא אכפת לי יש אחים? כן מציקים? לרוב לא אתר מומלץ שאתם גולשים בו הרבה בזמן האחרון? פייסבוק (ותפוז) דאגות כלשהן? כן מה היית הכי רוצה שיקרה עכשיו? שהרגל לא תכאב לי... אה, וגם להיות בת"א. מה עושים מחר? שוכבים במיטה עם שבר מאמץ ומחרתיים? גם ולסיום: אתם אופטימיים או פסימיים? משתדלת לשמור על אופטימיות, לרוב.

למעלה