אני יעשה חסד

nir2107

New member
משעמםמםמם

שם: ניר תאריך גיוס: 3.2.08 מה אתם הכי אוהבים לעשות כשמשעמם לכם: לענות על שאלונים, מסתבר מה נמאס לכם לעשות כשמשעמם לכם: לבהות בקיר כמה פעמים בתקופה האחרונה מצאתם את עצמכם עומדים מול המראה ועושים פרצופי יאוש? אנשים עושים את זה? יש לכם אהבה,מישהו? כרגע לא קוראים ספר כלשהו? כן איזה תחביב חדש אימצתם בזמן האחרון? לא רעננתי את תחביביי הרבה זמן מה אמא ביקשה ממכם לעשות היום: להוציא לה מזוודה מה אבא ביקש ממכם לעשות היום: כלום יש אחים? בשפע מציקים? חלקם אתר מומלץ שאתם גולשים בו הרבה בזמן האחרון? תפוז? דאגות כלשהן? מהגיוס, בעיקר מה היית הכי רוצה שיקרה עכשיו? לקבל טלפון שהגיוס שלי נדחה מה עושים מחר? לא יודע ומחרתיים? עוד פחות יודע. אבל יש יציע העיתונות, אז זה כנראה משהו. ולסיום: אתם אופטימיים או פסימיים? ריאליים

SlowCheetah

New member
אפילו שאני לא מהקבועים?

שם: עינב/נובי תאריך גיוס: השבוע אדע, כנראה מרץ מה אתם הכי אוהבים לעשות כשמשעמם לכם: לא שאלונים כאלו מה נמאס לכם לעשות כשמשעמם לכם: לחפש מה לעשות כמה פעמים בתקופה האחרונה מצאתם את עצמכם עומדים מול המראה ועושים פרצופי יאוש? יותר מאשר מצאתי עצמי עושה משהו מועיל יש לכם אהבה,מישהו? היינו יחד עד לפני שבוע, שנתיים ו8 איפה הוא? מגוייס\אתכם\אחרי צבא\נשוי\כלא\חו''ל\אחר: צבא קוראים ספר כלשהו? קופסא שחורה, עמוס עוז איזה תחביב חדש אימצתם בזמן האחרון? יידויי כפכף מה אמא ביקשה ממכם לעשות היום: לשתוק קצת מה אבא ביקש ממכם לעשות היום: להקשיב לאמא יש אחים? כן, במצב מצוין, מוכרת והמחיר גמיש מציקים? לא מאז שנעלתי אותם בחדר כביסה אתר מומלץ שאתם גולשים בו הרבה בזמן האחרון? חורשת על פייסבוק אבל לא מומלץ דאגות כלשהן?האמת? ליפול על חרא אנשים בצבא מה היית הכי רוצה שיקרה עכשיו? שיגייסו אותי בזה הרגע מה עושים מחר? אתחיל לעבוד! ומחרתיים?כועסת על עצמי שלא התחלתי לעבוד ולסיום: אתם אופטימיים או פסימיים? אופטימית מאוד כשזה לא קשור אליי

chaiel

New member
אני ../images/Emo13.gif

שם: חיאל (תודו שזה שם מיוחד ויפה
) תאריך גיוס: 3 בפברואר מה אתם הכי אוהבים לעשות כשמשעמם לכם: לא אוהב שמשעמם לי בכלל! מה נמאס לכם לעשות כשמשעמם לכם: לגלוש באינטרנט ולבדוק בפעם ה200 אם יש חדש (וכמובן שאין...) כמה פעמים בתקופה האחרונה מצאתם את עצמכם עומדים מול המראה ועושים פרצופי יאוש? אף פעם, וגם בחיים לא. יש לכם אהבה,מישהו? לא... איפה הוא? מגוייס\אתכם\אחרי צבא\נשוי\כלא\חו''ל\אחר: לא אמרתי שאין לי? קוראים ספר כלשהו? כרגע? לא. אבל קראתי הארי-פוטר 7 לפני כמה זמן, הספר היחיד שקראתי בשנים האחרונות (ביחד עם 5 ו6) וזה דפוק כי פעם הייתי קורא ממש הרבה, אחרי הגיוס שיסתדרו לי יותר הימים אני יתחיל לקרוא שוב, ובאנגלית כדי לשפר את השפה. איזה תחביב חדש אימצתם בזמן האחרון? לראות חברים!
מה אמא ביקשה ממכם לעשות היום: עכשיו בוקר, אבל אני מניח שלקפל כביסה ולשטוף כלים. מה אבא ביקש ממכם לעשות היום: כנ"ל, אבל הוא מן הסתם יבקש (ידרוש חחח) ממני לעוף מהמחשב. יש אחים? יש 3 אחים ואחות אחת מתוקה. מציקים? האחים כן, האחות ממש לא, טוב נוו לפעמים. אתר מומלץ שאתם גולשים בו הרבה בזמן האחרון? אמממ שום דבר מיוחד. דאגות כלשהן? בטח, מפה ועד הודעה חדשה. הקרובה הגדולה? מה התפקיד שלי יהיה בצבא. מה היית הכי רוצה שיקרה עכשיו? שאני יזכה בלוטו? תכל'ס? שיש כסף אין דאגות (לפחות במקרה שלי) מה עושים מחר? שום דבר מיוחד. ומחרתיים? כנ"ל. ולסיום: אתם אופטימיים או פסימיים? אופטימיים, ברור!

chaiel

New member
שלא תחשבו..

שאני מפגר או משהו... שכתבתי לראות חברים (התחביב החדש) התכוונתי לסידרה, לא לחברים אמיתיים, אתזה תמיד הייתי עושה! ד"א, למה התפוז המפגרים האלה לא נותנים אופציה לערוך הודעה אחרי שכתבת אותה? זה כ"כ יכול לעזור!

כי יש מנהלים שצריכים לדאוג לפורום...

וזה לא הגיוני שנפתח כל הודעה שוב כי ערכו אותה כדי לבדוק שאין בה משהו פגום
אז תפוז דווקא לא כל כך מפגרים

chaiel

New member
לא נראלי..

אבל אולי אם הייתי מנהל הייתי חושב אחרת...

JORDIK

New member
דווקא לא...

פשוט אנשים עורכים הודעה רק אחרי מעט זמן ואם היא ההודעה האחרונה... ככה לפחות זה במקומות שאפשר לערוך.... וזה מזה יעיל!! באמת חסר לי הכפתור הארור הנ"ל

מה?

"פשוט אנשים עורכים הודעה רק אחרי מעט זמן ואם היא ההודעה האחרונה..." מאיפה המידע? אוקי אני אציג את זה יותר טוב ע"י דוגמא בפורום שלי היה מיקרה של בחורה שאשכרה הייתה חוזרת אחורה, לארכיון, ומגיבה שם על כל מיני הודעות, מקללת אנשים, מפיצה מידע כוזב, כותבת שוב את אותן הודעות שהינו מוחקים לה ומה לא. כל בנאדם שיעשה חיפוש בפורום יכול להגיע להודעות האלה... קצת קשה לעקוב ככה אחרי התכנים שמפורסמים בפורום, לא? אז עכשיו בואו נוסיף את האפשרות לערוך הודעות, זה יקשה עוד יותר על המעקב אחר התכנים שמגיעים לפורום. זה בהחלט יכול להיות נוח כדי לתקן שגיאות הקלדה, אבל יש לדעתי יש לזה מינוס מבחינת המנהלים (בפורמט הפשוט של האופציה לערוך, ברור שאפשר להתגבר על זה אבל זה כבר פרויקט קצת יותר קציני
למשל שאנחנו המנהלים נוכל לראות את התוספת/השינוי המדויק של ההודעה בצבע אחר או משהו ועוד ועוד
). אני רוצה לדעת שאחרי שעברתי על הפורום שלי אז אין בו תכנים פגומים ושהכל בסדר, אז נכון שאם מישהו יתעקש אז הוא יפתח הודעה חדשה ובלה בלה בלה. אבל יותר קל להתמודד עם מחיקת הודעות מאשר להתחיל לסקור שינויים בהודעות. אבל הי, זו דעתי.

chaiel

New member
נוו אזמה הבעיה באמת?!

שיהיה כתוב בתחילת ההודעה "נערכה" ושיראו (או רק המנהלים) את השינוי.

lital4321

New member
עונה לעצמי

שם:
ליטל תאריך גיוס:
19 פברואר מה אתם הכי אוהבים לעשות כשמשעמם לכם:
הלוואי והיה לי מספיק משעמם כדי למצוא תחביב מה נמאס לכם לעשות כשמשעמם לכם:
לעשות דברים חסרי משמעות כמו לסדר תיקיות במחשב כמה פעמים בתקופה האחרונה מצאתם את עצמכם עומדים מול המראה ועושים פרצופי יאוש?
הרבה יותר מדי יש לכם אהבה,מישהו?
הרצוי אינו מצוי איפה הוא? מגוייס\אתכם\אחרי צבא\נשוי\כלא\חו''ל\אחר:
אחר קוראים ספר כלשהו?
מלך החומוס ומלכת האמבטיה איזה תחביב חדש אימצתם בזמן האחרון?
לדפוק את הראש בקיר מה אמא ביקשה ממכם לעשות היום:
כביסה, כלים, ארוחת צהריים מה אבא ביקש ממכם לעשות היום:
לקום יש אחים?
אחיות מציקים?
מאוד אתר מומלץ שאתם גולשים בו הרבה בזמן האחרון?
פיענוח חלומות דאגות כלשהן?
שאני לא יעבור את הבגרות במתמטיקה מה היית הכי רוצה שיקרה עכשיו?
שהמשיח יבוא וינחית לי בראש מתמטיקה ברמת 5 יח''ל מה עושים מחר?
לומדת ומחרתיים?|@עובדת ולסיום: אתם אופטימיים או פסימיים?
בד''כ אופטימית עד הבגרות-פסימית המשך יום מלא עשייה לכולם! תודה

rory18

New member
משעמם לי.

תאריך גיוס: 16 באפריל מה אתם הכי אוהבים לעשות כשמשעמם לכם: לקרוא, לגלוש באינטרנט, לשמוע מוזיקה, לצפות בטלוויזיה,קניונים, בתי קפה... מה נמאס לכם לעשות כשמשעמם לכם: לגלוש באינטרנט כמה פעמים בתקופה האחרונה מצאתם את עצמכם עומדים מול המראה ועושים פרצופי יאוש? דווקא לא מצאתי את עצמי עושה את זה. יש לכם אהבה,מישהו? לא איפה הוא? מגוייס\אתכם\אחרי צבא\נשוי\כלא\חו''ל\אחר: קוראים ספר כלשהו?כן איזה תחביב חדש אימצתם בזמן האחרון? אין תחביב חדש מה אמא ביקשה ממכם לעשות היום: כלום. מה אבא ביקש ממכם לעשות היום: כלום. יש אחים? כן מציקים? בדר"כ לא. אתר מומלץ שאתם גולשים בו הרבה בזמן האחרון? לא יודעת. דאגות כלשהן? כן. מה היית הכי רוצה שיקרה עכשיו? מה עושים מחר? הולכת עם חברה בבוקר לקניון, נשב בבית קפה ונטייל ובערב אני עושה בייביסיטר. ומחרתיים? כלום ולסיום: אתם אופטימיים או פסימיים? לרוב אופטימית.

rotemshi

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif נהנה בננה

שם: רותם תאריך גיוס: 16 אפריל מה אתם הכי אוהבים לעשות כשמשעמם לכם: לראות סרטים וסדרות מה נמאס לכם לעשות כשמשעמם לכם: לראות סרטים וסדרות כמה פעמים בתקופה האחרונה מצאתם את עצמכם עומדים מול המראה ועושים פרצופי יאוש? אפס יש לכם אהבה,מישהו? בקטנה... איפה הוא? מגוייס\אתכם\אחרי צבא\נשוי\כלא\חו''ל\אחר: יומיות קוראים ספר כלשהו? לא כרגע איזה תחביב חדש אימצתם בזמן האחרון? לעבוד מה אמא ביקשה ממכם לעשות היום: לסדר תחדר מה אבא ביקש ממכם לעשות היום: כלום יש אחים? כן מציקים?לא אתר מומלץ שאתם גולשים בו הרבה בזמן האחרון? פייסבוק אעעעעעעעעעע אני מכורהההההההה דאגות כלשהן? כן. למה אני לא מתגייסת לקורס ינואר עוד 3 ימים?!?!?! מה היית הכי רוצה שיקרה עכשיו? עזבו מה עושים מחר? יוצאים ומחרתיים? ישנים :p ולסיום: אתם אופטימיים או פסימיים? אופטימיים!

chaiel

New member
חחח איזה פתטי...

למה היא יפה אחי?? (אם כן, שימי, שימי תמונה...בבקשה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
)

chaiel

New member
חח דווקא זכור לי..

שהיא שמה תמונה וכתבת משהו עלזה.. לא זוכר אבל איך נראתה..(איך שקוראים לך) את מוזמנת לרענן ת'זיכרון

S h r i k y

New member
יופי חיאל, עכשיו היא תחשוב ששנינו סוטים ../images/Emo6.gif

ואנחנו יכולים לשכוח מהרעיון של עוד תמונה
הלך הסופ''ש..

למעלה