אני יכול להשתתף?

Cry to the Sky

New member
מייקל לואיס כותב בפורומים של תפוז?../images/Emo2.gif

חח סתם, אחלה גוף גיסנו, מתאמן הרבה זמן בטח הא..

עוד לא יצא לי לומר את זה פה בפורום

גוף כמו שלך הוא גוף שיותר מדי מנפח ומפותח בשביל לדגמן. גוף של דוגמן צריך להיות מחוטב ופרופורציוני במידה הנכונה.

Cry to the Sky

New member
אני מסכים, א-ב-ל...

בתכלס לקבל גוף כזה זה דבר שיותר שווה מלקבל עבודה כדוגמן, הלוואי עליי, גם לי יש גוף יחסית שנראה טוב עם כמה קוביות (אני אומר "כמה קוביות" כאילו זה שאריות של שוקולד פרה חח), אבל לא כמו שלו, נגיד אם הוא הולך לים עם גוף כזה הוא מושך בחורות כמו זבובים, חוץ מזה שהוא יכול לא להתאמן איזה תקופה ולהוריד במסת השרירים ואז לדגמן, השאלה היא אם יחשבו שמבחינת פנים הוא מספיק טוב בשביל לדגמן..

B a Z u K a

New member
אני בחורה

ואני חושבת שזה יותר מידי בשביל כל גבר, אותי אישית זה לא ממש לא מושך ואם עובר לך בראש "אבל יש בחורות שזה כן ימשוך אותן" אז גם יש בחורות שקיפודי ים ימשכו אותן so pliz dnt go there או שבעצם אם אתה רוצה לראות את זה בצורה אחרת תראה את זה כמו איפור...כמות נכונה של איפור יכולה להראות ממש טוב אבל מה יקרה אם מישהי תשים יותר מידי איפור..? סביר להניח שהיא תראה כמו מוכרת מזון. מה שבטוח זה שהיא תמשוך מבטים מסוג אחר less is more =)

התשובה היא

שזה לא משנה. לדגמן זה לא רק פנים יפות , זה לא רק גוף יפה, זה לא רק גובה טוב. זה הכל ביחד. ועף גוף יותר מדי מנופח אי אפשר לדגמן נקודה.

עמי1986

New member
שמת לב שיצאת קצת מהאישיו?

הנושא הוא אפשרות לדגמן.... אני יגיד לך את האמת? לפני כמה שעות ראיתי בערוץ E 'משמר החופים' זאת תוכנית של הגופות הכי לוהטים והכי מכוערים שניראו על החוף בדירוג כלפי מעלה....ואני יכול להגיד לך ששום מקום לא נלקח בידיי מישהו עם גוף כזה מנופח....כל המקומות נלקחו ביידי אנשים עם גוף פשוט יפה ומעוצב...הגוף שלו ממש לא מעוצב וגם לא סימטרי....זה ניפוח למטרה אחרת לגמרי...לא לדוגמנות ורפאל ממש צדק בנושא הזה כי למשוך בחורות זה יכול כמו שגבר עם טיפה בשר יכול למשוך בחורות...זה הכל עניין של בחירה....ואם הוא יפסיק להיתאמן מסת השרירים תתדלדל ותהפוך לשומן והכל יראה רופס.... ובקשר לזאת שדיברה על מייקל לואיס...זה ממש לא מייקל....הגוף של מייקל מושלם מעוצב כמו שצריך ויפה....הגוף שלו מנופח וזהו... :)

עמי1986

New member
...

אה ובתוכנית הכוונה לגופות הכי יפים של סלבס כמובן.... היה גם את בר רפאלי וליאו....רק שליאו בקטגוריה הרעה...ובר רק מקבלת מחמאות

ברוך הבא:)

אני אישית לא מתה על הגוף שלך זה מידי ובהגזמה כבר.. תעלה עוד תמונות פנים וכתוב פרטים

dostein

New member
ברוך הבא ../images/Emo24.gif

כולם מוזמנים פה. נשמח לראות תמונות נוספות שלך דורון

למעלה