אני יודע שאני קשה...

LiranTheWizard

New member
כתבתי משקולת בהקצנה. המחשב כבד.

אני גם חזרתי וטענתי שזה מחשב שמתאים לאירועים מסויימם כמו מסיבות רשת וכו'. אתה ואני תומכים בטענה אז אין בעיה. אני מבטיח שלך שאף אחד לא נרתע ממה שכתבתי כאן. המחשבים של Dell משום מה מעוצבים בצורה שמנה (לא יודע למה) ואני מדבר על סדרת ה-Inspiron הקודמת וזו החדשה (יש גם את ה-Vostro השחור). הם מחשבים מצויינים עם תמורה טובה למחיר. לא שמעתי ממני שהם גרועים. הם מצויינים. אני פשוט מציע לכל מי שלא משחק שישקול סדרה עסקית ולא ביתית. חוץ מזה שהדגם הזה עדיין יקר. כמה הוא עלה לך? אני מבין שנעלבת? לא יודע למה וזו לא הכוונה. גם אני לא קונה דברים מושלמים. זה מחשב מצויין אבל לי יש שיקולים שונים (ביניהם משקל שמשותף להרבה מאוד אנשים). חוץ מזה שאל תשכח שהמחשב הזה עשוי מפלסטיק (חזק ומוקשח אבל עדיין) ואילו ב-Latitude אתה מקבל סגסוגת מגנזיום. אני אגיד לך את האמת? אם תשמור על שניהם שניהם יהיו עמידים. יש כאן קצת פסיכולוגיה. אני בטוח שה-Dell שלך יחזיק הרבה זמן מעמד אם תשמור עליו אבל עדיין, לפלסטיק יש תכונות שחיקה מסויימות שלא קיימות במגזניום ושאר תרכובות כימיות (IBM בכלל אמנים בזה רק שאני לא חושב זה שווה כל מחיר ויש כאלה שחושבים הפוך). טוב, תגיד לי מתי אנחנו שוב שולם...

maor78

New member
אין לנו שום בעיה בחור

לא נעלבתי, אפילו לא קצת, בסה"כ זה קצת מפריע לי שאנשים פה לפעמים נותנים דעה ממש שלילית על מחשב מסויים רק כי הוא לא עונה לדרישות שלהם, זה הכל. אני לא נעלב בשם המחשב שלי, אם הוא רוצה הוא יכול להעלב. הוא עלה לי 7300. היחיד שדומה לו במפרט זה דגם מסויים של אייסר שאני לא זוכר בדיוק מהו אבל אני זוכר שהוא עולה 8400 שקל שזה קצת יותר מידי. בקשר לעמידות אני אתן לך חוות דעת תוך שנה שנתיים אם עדיין נכנס לפה.

LiranTheWizard

New member
ממה שהבנתי ה-Vostro

זה בעצם דגם ה-1520 רק בצבע שחור. יכול להיות שתאהב את זה. מחשב חזק מאוד לפלח השוק הביתי עם דגש על מולטימדיה (קורא כרטיסים וכו'). לא ממש מדבר אלי. אני משיג לך קורא כרטיס 50 ב-1 ב-50 ש"ח. המחשב כבד. כבד זה אומר שזה 2-3 אטלסים ביחד של פרופ' ברוור (יכול להיות קצת יותר). לא נוח לניידות על בסיס יומיומי. מתאים מאוד לניידות על בסיס של פעם ב... מחשב טוב אבל לא יוצא דופן. היום רוב החברות מציעות פחות או יותר את אותה חומרה למשתמשים ביתיים רק כרטיס המסך משתנה (משולב/ייעודי, זכרון משותף/ייעודי). אני לא יודע למה, אבל המחשבים של דל הרבה יותר שמנים משל החברות האחרות... לך תדע למה... המסך (יצא לי לראות רק את ה-1520 ולא ה-Vostro השחור, אבל אני מניח שזה מסך זהה בשניהם) הוא מסך טוב, מבריק עם ניגודיות טובה. אבל האמת היא שרוב המסכים המבריקים שיצא לי לראות הציגו צבעים חדשים כי סה"כ מדובר בציפוי זכוכית וכל היצרנים משתמשים באותו ציפוי. המקלדת נוחה. מחשב טוב אבל לטעמי יקר יחסית למה שהוא מציע. הוא די מסיבי. הוא בנוי מפלסטיק קשיח אבל לא יודע אם זה חומר ממש טוב. זה אפשר לבדוק רק לאורך זמן.

למעלה