אני יודעת שתסכלו אותי

daneil6776

New member
אני יודעת שתסכלו אותי

בטח תסכלו אותי שאני רואה סרטים ומאמינה להם אבל יש סרט כזה שנקרא הכישוף וזה על חבורת בנות במאגיה וכאלה ואני רציתי לעשות טקס שהם עשו שם הם היו ארבעה בנות והן עשו כמו טקס מאגי כזה עם יין והדם שלהם ונשבעו שבועת אחיות יש דבר כזה והאם אוכל לעשות את זה עם חברותי??? תודה [:

Discordia

New member
בטח

למרות שזה רק סרט, את יכולה לקחת ממנו מה שאת רוצה. תעצבו לכן טקס שמבוסס אולי על הסרט, עם כמה עיצובים משלכן, והוא לגיטימי ונכון כמו כל טקס אחר. רק כמה הערות- שתיית דם של מישהו אחר בימינו היא אולי לא ממולצת, בעיקר בגלל מחלות (אידס וכדומה). ואם אתן עושות את זה רק כי זה מגניב יהיו השלכות שאולי לא תאהבי. תתיחסו לזה ברצינות הראויה, ותבינו שיש השלכות לכל דבר.

RainBird

New member
זה נהדר- אבל אני מאמין שצריך ממש היכרות עמוקה וקשר כדי לבצע טקס כזה- ולא סתם על ההתחלה בלי שום קשר או אמונה בין חברות הקאוון, אני ממליץ על סידרת שיתופים עם מקל דיבור או משהו לפני כן כדי לחזק את ההיכרות. ארדן.

daneil6776

New member
אממ

אנחנו מכירות 3 שנים בערך ואני רוצה שנהיה כמו חברות לכשף בסרט כל אחד יצגה יסוד אש מים אדמה רוח והם היו פשוט מחוברות כלכך מבחינה רגשית וכאלה רציתי לשאול אם תוכלו לתת לי חומר על איך לעשות טקס וליצור לחשים לתת לי משהו שיעזור לי בהכנת הטקס תודה רבה [:

RainBird

New member
האמת שיצירה של טקסים זה לא דבר של מה בכך- צריך להבין את מרכיבי הטקס והסמליות שבו. אם אני סתם אגיד לך ערבבי פטצ'ולי, סנדלווד, לוונדר ופלפל שחור, זה לא יגיד לך כלום, אם אני אסביר לך שכל אחד מהם מסמל יסוד אחר, ועל איזו תכונות כל יסוד מבוסס, זה כבר משהו אחר. אני ממליץ לקרוא ספר שמסביר איך בונים טקס בצורה בסיסית- רינה קסם בסיפרה מציגה את זה בצורה יוצאת מן הכלל לדעתי, ויש גם מאמרי פורום יעילים מאוד. ארדן.

Swicca

New member
ארממ..

באנטרנט יש הרבה חומר חינמי. למרות שברור שיש ספרים שעולים כסף בעלי מידע יותר אמין... אבל בכל זאת. תעשי קצת מחקר על העניין בGoogle ודברים בסיגנון, סיפריה אם יש כזו ליד הבית. או שאני בטוח שמישהו יעזור לך בצורה ישירה יותר אם יש להם זמן לכך. (במידה ותיצרי איתם קשר באייסיקיו או מסרים או משהו) למרות שאל תזלזלי.. גם בשביל טקס צריך ידע ואימון. זו עדיין פרקטיקה שלא עושים לפני הכנות ואיסוף מידע. :S (במידה ואת רוצה קצת מעבר להיבט הסימלי של העניין.. כמו תוצאות למשל ^^) בהצלחה!

למעלה