אני יודעת....לא יודעת.....

magy

New member
מה יודע בחור צעיר?

כמו בכל דבר ועניין......... צריך להביא ניסיון מוכח........ רצוי מכתבי המלצה ורזומה..... אני אוהבת וותיקים ולא ג´וניורים.......

magy

New member
פונים אליי ברשת.......

איסיקיו, וכל מקום אחר....צעירים...... משפט המפתח שלהם......."אני אוהב נשים בשלות ומבוגרות" המשפט הזה כבר מקפיץ אותי.... מה אני גוייבה? בשלה.....? אני בננה???. מי שכותב את זה מקבל ממני תגובה מיידית....... "לך לאמא שלך" אני יכולה להיות סבתא שלך...... "למה בת כמה את?" 78, אני עונה ומשתחררת מהם ...מיד.... קרציות........לימוד בחינם????????? לא בבית ספרי....... הם גם בטח נורא ממהרים......לרוץ הלאה.......אולי לספר... אולי לחפש קשישה חדשה.......לך תדע... אני צריכה אדם בגילי.....עם המון סבלנות....ואורך.......... רוח......
לאט לאט...........מגיעים בטוח.........

טוסקה

New member
מגי, אני חושבת שאולי צריך

להגדיר מה זה צעיר.... בן 18? 28? 38?????? אני לא חושבת שצעיר בן 28 צריך שיעורים....

magy

New member
כשיש לך ילדים בגיל הזה

או יותר מזה.......(32 , 28) זה עולה אפילו אפילו בחלומות....... זה ממש גילוי עריות ואריות.......... לא מסוגלת לחשוב על זה...... תביאי את האבא שלהם..........ונדון מחדש בנושא........ האבא של הצעירים......האלה.......

magy

New member
זה לא עולה.....לא עולה....לא עולה..

ולא עולה חדש....

magy

New member
לא עולה...הוא לא יבין אותי

ואת ההסברים.... והקטע הוורבאלי....נורא נורא חשוב........ למרות שנשמע קצת בנאלי.....אנאלי , אוראלי, ואפילו סקטוריאלי.... צריך לדבר......קודם..... סתם............זו השעה המאוחרת......... והחתולים על המקלדת.......... נא למחוק.........את הודעתי....... גברת מנהלת.......למחוק..............למחוק............

טוסקה

New member
יכול להיות שהייתי חושבת כמוך

אם היו לי בנים...אנחנו מסתכלות על זה ממקום שונה

gilan

New member
ד"ש בלי שיר

אולי לישראל יש רעיון לשיר שילך טוב עם ה-GIF הזה שקיבלתי במייל?

tidhar

New member
שאלה לי אליך גילן;אתה במקרה חבר

משפחה של "באלי 7"??????? פשוט סקרנות גרידא.

למעלה