אני יודעת....לא יודעת.....

Sודית

New member
אני יודעת....לא יודעת.....

ישראל....זה בעקבות השירים שלך.... אני לו´כולה ככה...מ ת ג ע ג ע ת....אליה. אני ידעת שאת נמצאת - שם בפינה לעיתים.... במרחק נשימה. אני יודעת שאינך רחוקה את ממתינה את מפתיעה אני יודעת שאת גדולה את מהממת גם נוראה פעם עונה ופעם מענה אני יודעת שאינך קלה - להשגה... היום קרובה מחר רחוקה את הַמַעַנֵה לכל אכזבה אני יודעת שקשה איתך אך עוד יותר בלעדייך... אני...כן, אני כמהה אלייך. איפה את אהבה??? סודית לא יודעת.

ישRאל

New member
כמה אני מאושר סודית,,,

שיש לי את הזכות הגדולה לגרום לך לחפש את האהבה,,, למה מי מחפש באמת גם מוצא,, בהצלחה,,, אתמול היה איזה משהו אם אני זוכר נכון לא??

טוסקה

New member
מה זאת אהבה? היכן האהבה?

שאל המשורר את אותה שאלה שרבים, כה רבים, מחפשים לה תשובה: "אומרים אהבה יש בעולם, מה זאת אהבה?" סופרים ופילוסופים, מדענים ורופאים, משוררים ואוהבים גברים ונשים…. מנסים במשך שנים למצוא פתרונים. ואני אינני שואלת במופלא ממני אינני חוקרת. אני יודעת שהיא קיימת בטוחה שהיא נמצאת מעבר לרחוב, או אולי בטיבט. ואני רק מתפללת ומקווה שאת כתובתי... היא לא איבדה... האהבה. Sודית, אהבתי

שרונהה

New member
הגיע הזמן להעיר את האהבה....

בספר הספרים שלנו כתוב: "אל תעירו ואל תעוררו את האהבה עד שתחפץ"... נראה לי שהאהבה ישנה...... מכל השירים השקטים והרומנטיים.... היא נרדמה לה........... ישראללללללללללללללללללללללללללל שים איזה שיר אהבה סוער ורועש...... ונעיר ת´אהבה............ שתחפץ כבר........

maxima

New member
האהבה.........

אהבה נמצאת בכל מקום לאן שתפני את ענייך תראי אהבה פה עושה אהבה עם האוכל, מיים וסבון מלטפים ומנקים את הגוף באהבה, אף עושה אהבה עם ריח בושם, עץ, פרח וגשם עושים אהבה עם האדמה, ובליבנו יש אהבה אהבה לעצמנו ואהבה לעולמנו.

magy

New member
שרול....לא בטוח שתמצא

ובכלל מתעוררת השאלה איפה לחפש... אדית פיאף שרה עם הצעירצ´יק שלה....שהיה בעלה....השלישי, רביעי.... שיר......על אהבה..... בסדרות שיש בחינוכית , הראו את זה לא פעם. הם שרים דואט בצרפתית על אהבה......לא זוכרת את שמו...... של בן זוגה.... אבל השיר משגעעעעעעעעעע ואם אחטוף קריזה.....אלך לחפש בגוגל.......

ישRאל

New member
למי שיש ידיעות היום ,,,קראתי ש,,,

נשים מגיעות לאורגזמה לפחות פעם בלילה תוך כדי שינה,,אז בבקשה לא רוצה לשמוע פה תלונות,,

magy

New member
חיפשתי, לא מצאתי....

אבל......פטור בלא כלום..........לא יתכן.... אז השיר הכי מפורסם שלה....... "איני מתחרטת".......... בתוך הלינק......לוחצים על השיר...הראשון... נפתח רבוע....לא אפלט......רבוע..... ושם אפשר עם עכבר שמאלי להקשיב בלבד....... לא חייבים להוריד........

טוסקה

New member
השם של הצעיר ששר עם אדית פיאף

אם אני לא טועה היה - תיאו סאראפו...

magy

New member
את לגמרי לא טועה.....

איך זכרת? תיאו .....שר בקול עמוק.... אני זכרתי משהו עם "סאגאפו" שזה ביוונית....אהבה...... והוא הרי צרפתיזי........ לא הצלחתי למצוא את השיר.....בגוגל...... אבל כולם זוכרים אותו....... איך הביטו זו בזה....בעת ששרו יחד...... הסבתא והילד....... ואולי, אולי, היתה שם באמת אהבה?????????? אולי......

טוסקה

New member
אדית פיאף היתה ידועה

באהבתה לצעירים... ומי שלא מבינה אותה, שתקום

למעלה