אבל אני ממש לא בן אדם של שמלות.... הראשונה די מבוגרת, השנייה מתוקה מאד, אבל שוב - אני לא הולכת עם דברים כאלה. החולצות ממש מקסימות וזו עם התחרה מאד מחמיאה (קניתי משהו דומה בג'אמפ). המגפיים מהממות
ואם כן כמה הן עולות? נורא מצאו חן בעיניי הבגדים השחור והלבן לא כל כך אבל את שאר הבגדים אהבתי מאוד מאוד עכשיו יש לי שאלה לא כל כך קשורה לבגדים בקשר לחזיות למה בחנויות אין כל כך במלאי חזיות עם כתפיות עבות את יודעת למה אני מתכוונת??
היום הנטייה של יצרנים לעצב חזיות למידות מלאות כמו חזיות למידות קטנות לרבות כתפיות שנחשבות למעט מגושמות וסבתאיות. חוצמזה, כתפיות עבות = יותר השקעה בחזייה ובבד = יותר כסף. והיום כולם מנסים לחסוך... לשאלתך הראשונה - היום אני עוסקת שביבוא ושיווק הלבשה תחתונה בלבד, אבל ימים יגידו...
הצרן של היום סומך שהברזלים יחזיקו את הדדיים. אם פעם החזיות היו בעלות כתפיות עבות ורחבות וגם ההיקף היה רחב, היום החזיות עדינות יותר ו"נתמכות" על הברזלים... אם אפשר לשלאול, איזו מידה את שזה לא מחזיק?!
שמעולם לא ידעתי את המידה האמיתית שלי לאחרונה רכשתי חזייה ב115 שח סוף עונה עם כתפיות רחבות כמו שאני אוהבת בין הזוגות האחרונים שהין בחנות המידה היא 80 ד או 85 לא ממש זוכרת כמו כן המידה אצלי ירדה לאחר שרזיתי ורזיתי המון בערך 12 קילו האם זה עונה לשאלתך? כמו כן למה שאלת יש לך משהו מעניין להציע לי??