אני ידעתי...אני ידעתי...

אימשל2

New member
נסארללה אמר במפורש

שפגיעה בערבים לא מטרידה אותו (עובדה אין להם בעיה לאיים בנשק גם על שיעים בלבנון כדי שישארו בביתהם וישמשו ללוחמיו מכסה). הם גם מסתתרים באיזור מארוני של בירות. מטרתם שנפגע בנוצרים כדי לקומם עלינו את העולם הנוצרי?!

michelle2113

New member
איזה יום...

לא שמעתי ממנו...אין לי מושג מה קורה ביחידות קרביות שכאלה לפני ואחרי... אני לא יודעת מה איתו... שהפצועים יחלימו מהר מהר... משתתפת בצערן של המשפחות כולן ושלא יהיו עוד אבידות כאלה. אמן.

יום קשה עובר עלינו. ולצערנו

זה עוד ממשיך. החיל הפרטי שלי חזר הביתה היום לקח דברים ונסע לירושלים להחזיר ציוד. הוא יאלץ לחזור לצפון בסוף הרגילה ולהחזיר את יתר הציוד שנשאר פה (מסכן אני ראיתי עם כמה ציוד הוא הלך,נראה כאילו את כל צהל העמיס על גבו). לפחות לשבוע הקרוב לאמא שלי י'הי'ה קצת שקט (במידה ולא יקפיצו אותו). נקווה שנוכל לומר שלכל האימהות יש שקט בקרוב.

הוא הי'ה בסטינגר אבל כעת הוא עובר

לצנחנים. אבל הוא י'הי'ה לפחות חצי שנה בטירונות ככה שנקווה שלפחות זה ירחיק אותו קצת מהלחימה. עד עכשיו הם היו בצפון שמרו ותצפתו על החיזבאללה. נפלו לידם קטיושות והי'ה בלאגן והיסטרי'ה פה בבית. בקשר לשאלתך השני'ה אני לא קשורה קשר ישיר למוגלי מלבד זה שלשתינו יש חיבה לספר הג'ונגל כמובן

אכן יום נוראי

אני הייתי נרגעת קצת בבריכה בקיבוץ אבל היום סגרו את הבריכה עד להודעה חדשה לא יודעת מה להגיד לך תהיי חזקה ובעזרת השם כל חיילינו ישובו בשלום! תדליקי נר תתפללי תקראי תהילים כל כך עצוב היום

למעלה