אני ידעתי...אני ידעתי...

michelle2113

New member
אני ידעתי...אני ידעתי...

הוא שם! איפה שיש חילופי אש עכשיו....למה לעזאזל? למה זה קורה לי?!?!

Rainbow100

New member
שמעתי את הרב גרוסמן ממגדל העמק. הוא

אמר שכשנישאל מה קוראים הוא ממליץ על ספר תהילים . הספר ניכתב על ידי דוד המלך שחייו היו רווים מלחמות.

Rainbow100

New member
וכמובן שהחיל הפרטי שלך יחד עם כל

יתר חייילי צה"ל יחזרו בשלום הביתה.

michelle2113

New member
אני לא מסוגלת יותר...מה לעשות?

מה עושים? אני כל כך דואגת. בפורום דתים אמרו שיש שני הרוגים, חמישה פצועים קשה ואחד קל (זה היה לפני שעה).

Rainbow100

New member
המצב הוא קשה. מלחמה.

מה לעשות? לשתות מים. להרגע. לנשום עמוק. לעשות הרפיה לאט לאט. לעשות סיבוב בפארק/חוף הים. אולי לקחת פסק זמן מהתיקשורת פשוט לא לשמוע חדשות. להתרכז במשהו אחר שעושה לך טוב. ציור, מוסיקה, ספר, עבודה בגינה, כל דבר שהוא. לקרוא תהילים,- יש אנשים שהקריאה יוצרת בנפשם הקלה וביטחון. יש דברים שהם לא בשליטתינו ... אנחנו מכאן יכולים רק לשלוח לחיילינו המון המון אהבה, אנרגיות טובות, תפילות וברכות .

michelle2113

New member
כמובן. שכחתי לציין. אני צפונית ליד

קריית שמונה. אין הרבה מה לעשות. לא רק שהמצב של החייל מלחיץ, גם אצלנו בכלל לא שקט.

יהיה טוב. תתפללי לשלום החייל הפרטי

ולמען כל חיילי צה"ל. אם מאוד קשה לך,יש הרבה אתרים המטפלים בחרדות, פחדים וחששות.

oshiko

New member
החיזבאללה התחילו להפיץ שקרים

הארגון ה"אמין" התחיל להפיץ שקרים כדי לזרוע דמורליזציה. אל תאמינו ואל תיתנו להם. בשעה האחרונה הם הודיעו שתקפו "בסיס מפקדה של חיל האויר בעומק 50 ק"מ בשטח ישראל". גם הודיעו שבידיהם חמישה חיילים. הכל התברר כמצוץ מן האצבע. להיפך, זה משפר קצת את המורל - אם הם התחילו להמציא נצחונות סימן שהם בלחץ וסופם קרב.

מאקי

New member
וואלה.. קשה מכל הבחינות...

לנשום.. להרגע לשמוע שיר שאהוב עליו עליך...... לחשוב חיובי .. צין מחשבה.... של פנטזיה.. מין מחשבה על רגע שהיה לכם כיף.. של שיחה.. מין התארגנות של מה תעשי כשתדברו... ולדעת שאת הכי גאה בו.. הוא מגן על הבית.. תרתי משמע. חיבוק וירטואלי.. המון עיצות על הניר.. מקווה שדיעבור.. ויעבור מהר.. מאקי.

michelle2113

New member
אני לא אעמוד בזה אם יקרה לו משהו

ולא מרשה לעצמי לחשוב בכלל על מצב שנפגש שוב...עין הרע...

little moon

New member
כמה קשים הימים האלו...

גם הבחור שלי כנראה בחילופי האש... וגם אני גרה בצפון המופגז... מה עושים? משתדלים לא להשתגע, להמשיך חיים נורמליים ככל האפשר, ובעיקר להעסיק את עצמנו! כמובן- לשבת מול הטלויזיה ולדאוג לא יעזור לא לו ולא לך. עשי עם עצמך משהו- הזמיני חברה (או לכי לחברה שיש לה ממ"ד בבית), עשי סדר בנירות שלך, נקי את הבית, סדרי משהו שכבר שנים צריך לסדר... אני למשל כבר הכנתי שתי עוגות ושלוש ארוחות ערב מלאות מאז שהכל התחיל

michelle2113

New member
אני חיילת בעצמי

כל החברות והחברים שלי חיילים גם הם. לא בבית. אחת מורה חיילת והיא עכשיו בקריית שמונה בין מקלט למקלט. חשבתי ללכת לעזור לה אבל כל פעם תוקף אותי מטח קטיושות ואני מתה מפחד לצאת מהבית, שלא לדבר על זה שגם בבית מפחיד אותי להיות... אני משתגעת אם אני לא מעודכנת בחדשות...אני מרגישה תחושה של חוסר אונים...של אי וודאות... איפה את בצפון?

מאקי

New member
שוב אזעקה... יהיה בסדר כל היום הזה

זה הולך ומתגבר.. תהיי חזקה בשבילו.. מה שהוא צריך זה אותך חזקה... תקפלי / תגהצי / תקשיבי למוסיקה.. תעשי סדר בארונות.. תרחצי קירות.. תשגעי את מי שמוכן.. ויהיה בסדר שלך אני

סמדר בנ

New member
עושה רושם

שהם באטרף. הבוקר אמרו שנסראללה שוקל היטב את צעדיו ולכן כל פעם משגר מנה מדודה של רקטות. עכשיו נשמע שאיבד את הרסן. בואו נתפלל שזה סימן שהם מאבדים את האשתונות.

michelle2113

New member
אמן!

אם יצא ממני משהו במלחמה הזאת זאת אמונה גדולה מאוד באלוהים (שלא הייתה בכלל לפני זה) כל כך מפחיד פה...אני מתפללת שתגמר להם התחמושת, שמשהו שם ייפסק....תחושה כל כך מכאיבה של אובדן... השקט האנושי פה צורם לי כל כך. משהו פה מריח פשוט רע...קיבוץ רפאים ממש... ונמאס מהאובדן הזה של חיילים ואזרחים. נמאס לדאוג. עוד אסור לי להגיד...אבל...עד מתי...

סמדר בנ

New member
הפגיעה בנצרת

כמה מתאים כאן הביטוי "אין להם אלוהים..." ראשית - נהרגו שני ילדים קטנים, אחים שבסה"כ שיחקו בחוץ. משתתפת באבלה הכבד של המשפחה. שנית, כמה קרובים הם אתרי הקודש של הנצרות. בדיוק שאל עכשיו ירון לונדון "אתם יכולים לדמיין מה היתה תגובת העולם הנוצרי אם היתה נפגעת כנסיית הבשורה או אתר קדוש אחר?" שלישית - שלחו רקטה לעיר ערבית גדולה - לא נראה שיש להם ממש אבחנה או שמשנה להם במי הם פוגעים.

למעלה