אני חכם. אני לומד באוניברסיטה, ממציא שפות וכותב שירים. אנשים מפגרים. מפגרים!
פ פילוסוף רוחני33 Well-known member ביום שלישי ב- 20:11 #1 אני חכם. אני לומד באוניברסיטה, ממציא שפות וכותב שירים. אנשים מפגרים. מפגרים!
חורזת באהבה Well-known member מנהל ביום שלישי ב- 20:48 #2 נכתב ע"י פילוסוף רוחני33: אני חכם. אני לומד באוניברסיטה, ממציא שפות וכותב שירים. אנשים מפגרים. מפגרים! לחץ כדי להרחיב... אתה לא ענו!
נכתב ע"י פילוסוף רוחני33: אני חכם. אני לומד באוניברסיטה, ממציא שפות וכותב שירים. אנשים מפגרים. מפגרים! לחץ כדי להרחיב... אתה לא ענו!
משתפרת1 Well-known member ביום שלישי ב- 21:35 #3 נכתב ע"י פילוסוף רוחני33: אני חכם. אני לומד באוניברסיטה, ממציא שפות וכותב שירים. אנשים מפגרים. מפגרים! לחץ כדי להרחיב... כמה שאתה "צנוע"...
נכתב ע"י פילוסוף רוחני33: אני חכם. אני לומד באוניברסיטה, ממציא שפות וכותב שירים. אנשים מפגרים. מפגרים! לחץ כדי להרחיב... כמה שאתה "צנוע"...
Harrington Well-known member מנהל אתמול ב- 16:32 #4 נכתב ע"י חורזת באהבה: אתה לא ענו! לחץ כדי להרחיב... נכתב ע"י משתפרת1: כמה שאתה "צנוע"... לחץ כדי להרחיב... נראה לי די ברור שזאת הנחיה של מטפל ברה"נ למטופל לראות כך את הדברים/עולם. מניח שלא הנחה אותו גם לצעוק זאת מעל כל במה (ואם כן, רצוי שיחליף מטפל לענ"ד) . אבל הגישה כשלעצמה לא שגויה (בהתאם לכל מקרה פרטני כמובן).
נכתב ע"י חורזת באהבה: אתה לא ענו! לחץ כדי להרחיב... נכתב ע"י משתפרת1: כמה שאתה "צנוע"... לחץ כדי להרחיב... נראה לי די ברור שזאת הנחיה של מטפל ברה"נ למטופל לראות כך את הדברים/עולם. מניח שלא הנחה אותו גם לצעוק זאת מעל כל במה (ואם כן, רצוי שיחליף מטפל לענ"ד) . אבל הגישה כשלעצמה לא שגויה (בהתאם לכל מקרה פרטני כמובן).
M mיטלמן Well-known member אתמול ב- 17:14 #5 הגדרה לחכם? לד. יש תסמונת אספרגר, לכן בדיקת "חוכמתו" לפי הקריטריונים המקורבים שגויה.
Harrington Well-known member מנהל אתמול ב- 19:36 #6 נכתב ע"י mיטלמן: הגדרה לחכם? לד. יש תסמונת אספרגר, לכן בדיקת "חוכמתו" לפי הקריטריונים המקורבים שגויה. לחץ כדי להרחיב... הערה ניהולית: נא להימנע מכל צורה של פרסום פרטי גולשים, בין אם במרומז ובין אם במשתמע ובכל דרך אחרת (גם אם הפרטים פורסמו במקומות אחרים). תודה מראש על שיתוף הפעולה (ולא, זה לא נושא לדיון).
נכתב ע"י mיטלמן: הגדרה לחכם? לד. יש תסמונת אספרגר, לכן בדיקת "חוכמתו" לפי הקריטריונים המקורבים שגויה. לחץ כדי להרחיב... הערה ניהולית: נא להימנע מכל צורה של פרסום פרטי גולשים, בין אם במרומז ובין אם במשתמע ובכל דרך אחרת (גם אם הפרטים פורסמו במקומות אחרים). תודה מראש על שיתוף הפעולה (ולא, זה לא נושא לדיון).