אני חי באגדה?

leonf

New member
אני חי באגדה?

יש לי ידידה טובה. אנחנו מכירים כבר המון זמן, ידידים מאוד מאוד קרובים. במקור ידידה אחרת שלי הכירה בינינו במחשבה של שידוך אבל לאף אחד מאיתנו לא היו רגשות ופשוט הכל היה טוב ויפה. המשכנו להיות ידידים מאוד טובים, כאלה שמבינים אחד את השני ופשוט נהנים מכל דקה ביחד. אלא שהיום היא כבדרך אגב התעניינה האם לפי דעתי אם נגיד נהיה זוג וניפרד מסיבה כלשהי אז נוכל להמשיך להיות ידידים. ברור לי שלא וזה גם מה שעניתי לה, מה גם שאני פשוט לא מרגיש את המשיכה הזאת של אהבה. מה שאני בעצם רוצה לשאול זה האם באמת יש משהו כזה, "המשיכה הזאת" שעושה את ההבדל בין ידידים טובים לחברים? או שאני חיה באגדה ובצעם מצפה לנסיכה כלשהי כשבפעול יש לי את ההתאמה המושלמת מתחת לאף?

avitali7

New member
זה מזכיר לי את עצמי..

היינו ידידים 4 שנים ורק לפני כמה חודשים הפכנו לחברים.. לא האמנתי שזה יקרה וגם שזה קרה אני עד לפני חודש ומשהו לא האמנתי שזה באמת קרה ..אבל אני מאושרת והכי כיף לי..

free soul

New member
אתה אוהב אותה בתור ידידה?

אתה נמשך אליה? ואם כן, מאיזה בחינה?

אני רק יכולה לספר מנסיון אישי,

שאנחנו היינו ידידים טובים במשך שנה+ לפני שהפכנו לזוג ואולי קצת התכחשנו למשיכה שהיתה ביננו במשך הזמן הזה כי היא התגלתה בנסיבות מסויימות ואז לא יכולנו להתעלם ממנה (וקשה לי להאמין שהיא לא היתה שם קודם). אז אתה צריך לדעתי לבדוק טוב טוב מה אתה מרגיש. אני לא מאמינה ב"יש מאין", אבל לעיתים זה שאדם אחד בקשר מביע רגש חדש גורם לשני להבין שגם הוא מרגיש את אותו הרגש. אני מאמינה ב"משיכה הזו". ולצפות ל"נסיכה" או ל"אביר" זה לא מציאותי ויכול לגרום להרבה בעיות...

תגובה

זו לא משיכה. יש הבדל בין אהבה רומנטית לאהבה רגילה. כשמוצאים בחורה שאופיה גורם לנו הרגשת נעימות חזקה והתרגשות, רוצים להיות אתה בקשר יותר אינטימי. חשוב לשמור גם על הקשר הידידותי עם אנשים שאוהבים, אם יש לכם ידידות טובה שמור עליה וטפח אותה ככל האפשר.

leonf

New member
תודה על העצות. :)

בהמשך הערב אתמול לקחתי זמן לחשוב, והגעתי לשתי מסקנות: א. אני באמת חי קצת בסרט. ב. שנינו כן מתאימים בצורה מדהימה + הקשר בינינו מספיק חזק בשביל שאם נעשה ניסיון להיות זוג וזה לא ילך נוכל לחזור למצב הקודם. וכתוצאה ממסקנות אלה הרמתי אליה טלפון, דיברנו והחלטנו לתת לזוגיות צ'אנס.

למעלה