אני חייב לשאול ...

ran 15

New member
אני חייב לשאול ...

מה עם הג'אם לשבת
, נראה כאילו זה נפל מאז הפלייבק של מטאליקה. ואחר כל העלו לפה עוד קטע , שד"א נחמד מאוד - אז מה , זהו כולם פרשו ?!?...קטרזיס ?!..
האמת שעל הקטע האחרון הקטלתי ואני אעלה אותו כבר מחר , נאי חושב שזה דווקא מאוד חשוב להמשיך עם זה כי מארה בערך איך אנשים תופסים פה קטעים ומה שיפה זה שכולם תופסים את זה שונה. אז יאללה - וחוץ מזה שיכול לשרוף איזה שעה ביום אז למה לא
(יש לי כל כך הרבה זמן פנוי אין לי מושג מה עלשות עם עצמי חח...) יאללה שבוע טוב
...

ran 15

New member
טוב אז כמו שהבטחתי -

אני ראשון , מקווה שזה ית]וץ תאוצה ואני לא אהיה גם האחרון - אז קדימה שלי :-> JAMA

ran 15

New member
קרוב לשנתיים....אני חושב

ותודה
.... קדימה אנשים תריצו ... -> איזה מגבר יש לך ?! - תבדוק אם יש לו יציאת line out ...או phones ... משם תחבר למיקרופון \ line in של המחשב... יש תוכנות שמקליטות "stereo mix " כלומר כל מה שהמחשב משמיע (תסגור אי סי קיו או כל תוכנה שמרעישה ) אישית אני עובד עם תוכנה MP3 Editor - Recorder היא לא משהו , אבל היא מספיקה לי...

יש לי רולנד 30

יש לו PHONES ...אני יכול לחבר: גיטרה- אפקטים-מגבר-מחשב? עם מה אני מחבר מהPHONES למחשב? עם PL שיש לו מקטין ומגדיל?

ran 15

New member
בדיוק...

תשמע זה בדיוק כמו שתחבר אוזניות כאילו - גיטרה > אפקטים > מגבר> אוזניות אז במקום אוזניות מחשב... אבל תידע שאתה תשמע דרך המחשב...ביגלל זה אוזניות...אם זה ליין אאוט אז זה לא משפיע ...

amit190

New member
אחי ממש יפה

למדת עם מורה? אתה יודע תוים או שסתם מחרבש על הסולם?

ran 15

New member
לצערי , סתם מחרש על סולמות

אני יודע תווים בקריאה שוטף אבל פשוט לא הולך לי על הגיטרה-לא מסתדר לי לצערי . בקשר למורה אני מחפש בנירות!!...מצאתי מורה אבל הוא "לא מלמד בקיץ"...חם לו מידי אנערף...אז אני ממשיך בחיפושים. בכל אופן , שמח שאהבתם - תקליטו גם אתם זה פשוט אחד הדברים היותר נחמדים שיש בפורום - שתפו פעולה...

ran 15

New member
אפיפון לס פול משנת 97

ומגבר ברינגר GMX210 - 60W . חיבור ליין אין למחשב...

eVeR WiSH

New member
הנה דעתי

סאונד יפה... הגזמת אם ההמרים בסך הכל הקלטה נחמדה

eVeR WiSH

New member
בתהיליכים

פעם ראשונה שאני מנסה להקליט משו... וזה מסובך ברמות

ran 15

New member
../images/Emo45.gif הכי כיף חחח...או שלא../images/Emo13.gif

תנוח קצת ותקליט...בהצלחה! ..